Ah şu yaz sezonu romantik komedi dizileri, bunlar hep senaristlerin suçu.
Hadi ergenus arkadaşlar şu dizileri izleyip izleyip bunlara kanıyorda sizin gibi üniversite mezunu, yüksek yapan bir genç kızın gerçeği görememesi cidden üzdü beni. Bir o adam sana gerçekten değer verse kendi konumunu düşünür, senin şirketteki yerini düşünür bu kadar ilgisini belli etmez, gerçekten hoşlanıyorsa seni zora sokmadan, ilgisini ve niyetini açıkça belli ederdi, zira bu işin dillendirilmesi şirkette duyulması senin için iyi bir durum değil. Ayrıca 41 yaşında genel müdür olmuş bekar bir adamın çakal olduğunu görememeniz, tüm kişisel bilgileriniz şirketteyken ama sosyal medya hesaplarımı kapattım bana ulaşamaz diye düşünmeniz fazlaca iyi niyetli olduğunuzugösteriyor. Adam sizi beğenmiş olabilir ama anladığım kadarı ile sadece yatağı için, sizde o yolda açık bir vaad vermeyince tekrar iletişime geçip uğraşmamamış ve yeni kadınlara yelken açmış. Siz böyle çalıştığınız her iş yerinde size asılan ve ilgi gösteren üst amire benden hoşlandı gözü ile bakarsanız çok canınız yanar haberiniz olsun.