Genel müdür ve stajyer

Kart zamparaya bak sen!gencecik kizin elini tutmalar falan sikayet edin hemen. Tacizdir bu. bi de bagirip cagirip aslan kesiliyomus ne demek el tutmalar falan atsinlar isten
Bağırmıyor canım. Sadece bi adam Laubali davranınca 3 gün görmezden gelmişti ve bana çok kötü bakmıştı yoksa bağırmadı
Kart zamparaya bak sen!gencecik kizin elini tutmalar falan sikayet edin hemen. Tacizdir bu. bi de bagirip cagirip aslan kesiliyomus ne demek el tutmalar falan atsinlar isten
Bağırmıyor canım. Sadece bi adam Laubali davranınca 3 gün görmezden gelmişti ve bana çok kötü bakmıştı yoksa bağırmadı

Beklentiniz yoksa bu merakınız neden? İlgisi varsa egonuz tatmin mi olacak?
Beklentim yok çünkü olmayacağını biliyorum sadece etkilendim ve aklıma gelip dıruyor ve kendimi saf hisdetmemek için acaba onunda aklına geliyor muyum dur diye düşünmüyorum değilim ve bana duygusu var mı onu merak ettim sizlere danışmak istedim hepsi bu

Beklentim yok çünkü olmayacağını biliyorum sadece etkilendim ve aklıma gelip dıruyor ve kendimi saf hisdetmemek için acaba onunda aklına geliyor muyum dur diye düşünmüyorum değilim ve bana duygusu var mı onu merak ettim sizlere danışmak istedim hepsi bu
Benim de kızım var kınamak istemiyorum ama normalde aile dostunuz olsa abi hatta amca diyeceğiniz adamda ne buldunuzda hoşlandınız?

Ah şu yaz sezonu romantik komedi dizileri, bunlar hep senaristlerin suçu. 😄😄😄Hadi ergenus arkadaşlar şu dizileri izleyip izleyip bunlara kanıyorda sizin gibi üniversite mezunu, yüksek yapan bir genç kızın gerçeği görememesi cidden üzdü beni. Bir o adam sana gerçekten değer verse kendi konumunu düşünür, senin şirketteki yerini düşünür bu kadar ilgisini belli etmez, gerçekten hoşlanıyorsa seni zora sokmadan, ilgisini ve niyetini açıkça belli ederdi, zira bu işin dillendirilmesi şirkette duyulması senin için iyi bir durum değil. Ayrıca 41 yaşında genel müdür olmuş bekar bir adamın çakal olduğunu görememeniz, tüm kişisel bilgileriniz şirketteyken ama sosyal medya hesaplarımı kapattım bana ulaşamaz diye düşünmeniz fazlaca iyi niyetli olduğunuzugösteriyor. Adam sizi beğenmiş olabilir ama anladığım kadarı ile sadece yatağı için, sizde o yolda açık bir vaad vermeyince tekrar iletişime geçip uğraşmamamış ve yeni kadınlara yelken açmış. Siz böyle çalıştığınız her iş yerinde size asılan ve ilgi gösteren üst amire benden hoşlandı gözü ile bakarsanız çok canınız yanar haberiniz olsun.
Ya aslında sizin dediklerinizi bende daha önce düşünmüş tüm ama ben oradayken bir kaç müdür bunu anladığını hissetmiştim bakışlarından ve belki dedim numaramı almaya çalışsa açık açık beyan olur diye belki riske girmedi belki buldu yazmak tan çekindi diye ihtimal olabilir mi onları da düşündüm

Gelecek ile ilgili beklentim yok sadece masum bir duygusu olmuş olamaz mı yoksa onun için özel hiç olmadım mı sizin de fikrinizi almak istedim

Üzgünüm ama olamaz.
Siz daha yolun başındasınız, o sizin yeni çıktığınız yolu kaç kez gidip döndü kim bilir. Paylaşacak bir şeyiniz yok ki. Gençliğiniz, güzelliğiniz etkilemiştir bir süre, o kadar.
Sizden sonra da başka bir stajyerin peşine takılmıştır.

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim. Üniversite mezunusunuz, yüksek lisans yapıyorsunuz ama yazdığınız paragraf yazım hatalarıyla dolu. Büyük bir şirkette stajyer olarak başlayan kariyerinizin stajyer olarak sonlanmasını istemiyorsanız bu konuda biraz çalışmanızı tavsiye ederim.

Benim de kızım var kınamak istemiyorum ama normalde aile dostunuz olsa abi hatta amca diyeceğiniz adamda ne buldunuzda hoşlandınız?
İnanın gerçekten kınamauın çünkü bende çok kknardım konumda yazdığım gibi ancak böyle bir durum un kızın para için olabileceğini düşünürdüm ve kötü gelirdi. Ilk gördüğüm de etkilenmedim de zaten ama yaşıtlarıma bakıyorum gördüklerim hepsi çocuk gibi, saçma sapan trip atan mı dersin, nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen mi, zıırt pırt terk edip dönmek isteyen mi, daha hayatta amacı bile olmayan o kadar erkek var ki ama benim karşımdaki adam ne istediğini bilen spor yapan kendine değer veren etrafından saygı bilen eğitimi dillere destan, bulunduğu konuma yakışan ve bana karşı ilgili saygılı Kibar daha ne söyliyim ki inanın gözüm de çok yakışıklı olan bir yaşıtımdan daha önde gelirdi.

Üzgünüm ama olamaz.
Siz daha yolun başındasınız, o sizin yeni çıktığınız yolu kaç kez gidip döndü kim bilir. Paylaşacak bir şeyiniz yok ki. Gençliğiniz, güzelliğiniz etkilemiştir bir süre, o kadar.
Sizden sonra da başka bir stajyerin peşine takılmıştır.

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim. Üniversite mezunusunuz, yüksek lisans yapıyorsunuz ama yazdığınız paragraf yazım hatalarıyla dolu. Büyük bir şirkette stajyer olarak başlayan kariyerinizin stajyer olarak sonlanmasını istemiyorsanız bu konuda biraz çalışmanızı tavsiye ederim.
Haklısınız yazıma dikkat etmedim kusuruma bakmayın

Ben aşkın yaşı olmaz diye düşünenlerdenim. Hoşlanmış ilgilenmiş hayatını kalıplara göre yaşama,içinden geldiği gibi yaşamalısın. Yaşı başı düşünürsen, mutlu olamazsın. Ama bu sürede belki hayatına başka biri girmiştir. Yoksa bir şekilde bahaneyle ulaşırdı size

Ben aşkın yaşı olmaz diye düşünenlerdenim. Hoşlanmış ilgilenmiş hayatını kalıplara göre yaşama,içinden geldiği gibi yaşamalısın. Yaşı başı düşünürsen, mutlu olamazsın. Ama bu sürede belki hayatına başka biri girmiştir. Yoksa bir şekilde bahaneyle ulaşırdı size
Teşekkür ederim

yaşıtlarınızla gezip eğlenmek varken neden zamanınızı bu tip insanlar ile harcıyorsunuz. daha yaşamanız gereken çok şeyler var .elinizi tutması bile sizi başka alemlere götürüyor. çok toysunuz dikkat edin. kim olursa olsun kendini bilen bir erkek zaten yanında bir bayan varsa kapı açar, asansörde bekler. bu kadar basit şeylerin sizi etkilememesi gerek .tanımadan kimseye güvenmeyin Türkiye'de ne kadar çok takım elbiseli sapık var bilemezsiniz.

yaşıtlarınızla gezip eğlenmek varken neden zamanınızı bu tip insanlar ile harcıyorsunuz. daha yaşamanız gereken çok şeyler var .elinizi tutması bile sizi başka alemlere götürüyor. çok toysunuz dikkat edin. kim olursa olsun kendini bilen bir erkek zaten yanında bir bayan varsa kapı açar, asansörde bekler. bu kadar basit şeylerin sizi etkilememesi gerek .tanımadan kimseye güvenmeyin Türkiye'de ne kadar çok takım elbiseli sapık var bilemezsiniz.
Bir genel müdür bir stajyerin adını bilmez bile belki birini gösterseler bu şirkette çalışıyor deseler o zaman görür. Ben hariç kimseye bu şekilde davranmıyor o yüzden hoşuma gitti zaten. Bana karşı düşünceli olması.

fiziksel temasa kadar olan kisimda sorun yok,
ama sonrasi bence hos degil,
ne olursa olsun orasi is yeri ve profesyonel olmasi sart,
bu tarz yeni yetme gibi davranma luksu yok.

o da bunu biliyordur,
o yuzden bu durum bana hic masum gelmedi, adam sansini deniyor ama siz buna izin vermemelisiniz diye dusunuyorum.

Biraz önce yukarıda da yazdım yaşıtlarımın hareketlerine karşı bu kişinin hareketleri beni etkiledi zaten.

fiziksel temasa kadar olan kisimda sorun yok,
ama sonrasi bence hos degil,
ne olursa olsun orasi is yeri ve profesyonel olmasi sart,
bu tarz yeni yetme gibi davranma luksu yok.

o da bunu biliyordur,
o yuzden bu durum bana hic masum gelmedi, adam sansini deniyor ama siz buna izin vermemelisiniz diye dusunuyorum.
Hoş değil çok Haklısınız çok çok. Ben sadece bana karşı duygusu var mı onu bilmek istiyorum o yüzden sizlere danışıyorum yoksa ne o haklı ne ben.

İnanın gerçekten kınamauın çünkü bende çok kknardım konumda yazdığım gibi ancak böyle bir durum un kızın para için olabileceğini düşünürdüm ve kötü gelirdi. Ilk gördüğüm de etkilenmedim de zaten ama yaşıtlarıma bakıyorum gördüklerim hepsi çocuk gibi, saçma sapan trip atan mı dersin, nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen mi, zıırt pırt terk edip dönmek isteyen mi, daha hayatta amacı bile olmayan o kadar erkek var ki ama benim karşımdaki adam ne istediğini bilen spor yapan kendine değer veren etrafından saygı bilen eğitimi dillere destan, bulunduğu konuma yakışan ve bana karşı ilgili saygılı Kibar daha ne söyliyim ki inanın gözüm de çok yakışıklı olan bir yaşıtımdan daha önde gelirdi.

O kadar kültürlü, harika bira adamin gencecik stajyere bu sekilde davranmasina ne denilmeli? Igrenç bir durum. Bunu simdi fark etmiyorsun çünkü genç ve toysun fakat o adam göklere çikardigin adam degil. Genç, tecrübesiz kizlardan faydalanan biri.

Kim bilir senden önceki kizlara neler yapti. Hani bir etkilesim için birseyler paylasilmali, ne bilim sohbetler,.. Ancak farkindamisin böyle birsey yok. Adamin gözü seni kesti, tamamen görüntü olarak sadece ve tecrübesinden dolayi genç kizlari nasil etkileyecegini bildiginden, ona buton basmak gibi birsey oldu.

Hayalin böyle adamlar ile beraber olmak olmasin. Baskasinin parasindan, baskasinin statüstünden faydalanma. Kendi statünü ve parani yarat. Daha kariyerin çok basindasin. Hayalin o adamin yerinde olmak olsun. Bu evet ülke sartlarinda zor bir durum fakat o konuda hirsli ol. "Acaba zengin adam beni begendimi" diye düsünme. Kendin o statüye ulasmaya çalis.

Hoş değil çok Haklısınız çok çok. Ben sadece bana karşı duygusu var mı onu bilmek istiyorum o yüzden sizlere danışıyorum yoksa ne o haklı ne ben.

maalesef bazi erkekler (ve kadinlar da tabi ki)
sizi yumusak bulurlarsa fiziksel temas konusunda sinirlarinizi takmayabiliyorlar.
Hic sevmem,
yeri gelir is yerinde dirsek dirsege calisiriz ekibimle,
ama bu tarz tipleri hemen fark edersiniz,
hep boyle arkadan yaslanmalar, yakin olmaya calismalar falan,
hoooop dediginizde de guzel sinerler,
asla bana yapilmasina izin vermem, siz de vermeyin.

Ne hos, ne romantik, ne de profesyonel.

Birine ilgini belli etmek icin illa sinirlari gecmeye gerek yoktur,
illa gececeksen de yemege falan davet edersin de o sekilde olur yani.

Sen onu sevmiyorsun da hoşlanmıyorsun da sadece o kadar insanın içinden seninle ilgilenmesi, onlardan farklı hissettirmesi hoşuna gidiyor. Şöyle düşün onu dışarıda tanısaydın mesela bankada, manavda, fırında yine elini tutmaya dokunmaya cesaret etse ne düşünürdün işte şuan da aynısını düşünmelisin. Sırf konumununun avantajını kullanıyor topluluk içinden seni seçmiş gibi davranması farklı hislere yönelmeni sağlıyor. Emin ol o yaşına kadar kaç tane kıza aynısını yapmıştır. Sağlam ayak olsa 41 yaşına kadar biriyle evlenirdi

X