Laubali özür dilerimPardon. Labali nedir?
Benim sorum gelecek le ilgili değil ki yani bana karşı bir duygusu olma ihtimal hiç olamaz mı onu merak ediyorumHer dönem için bir stajeri vardır favori olan boşuna mı evlenmemiş boş hayal kurmayın kendinizi kullandırmayın. Yaşınız daha genç oldu ki bir ihtimalde ciddiye bindi babanız yaşındaki adamı ailenizle, çevrenizle tanıştırmaya utanmayacak mısınız?
Başınıza dert aramayın lütfen.Laubali özür dilerim
Olsaydı bu zamana kadar ulaşırdı aklın yolu birBenim sorum gelecek le ilgili değil ki yani bana karşı bir duygusu olma ihtimal hiç olamaz mı onu merak ediyorum
Yüksek lisans a çalıştığım için sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım bana ulaşabileceği bir platform yok başka nasıl ulaşabilir kiOlsaydı bu zamana kadar ulaşırdı aklın yolu bir
Cep no adres bilgisi illa ki vardır şirkete bilgiler veriliyor sonuçtaYüksek lisans a çalıştığım için sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım bana ulaşabileceği bir platform yok başka nasıl ulaşabilir ki
Yüksek lisans a çalıştığım için sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım bana ulaşabileceği bir platform yok başka nasıl ulaşabilir ki
Evet orası öylenasıl yani tel nonuz yok mu koskoca şirkette..
istese bulurdu ik dan falan.
Teşekkür ederim yorumunuz içinBen çok iyi niyetli bulmadım karşınızdaki kişiyi. Genç kızları etkileme yöntemini bilen bir çakala benziyor.
Evet orası öyle
Şunu demeseydin öyle düşünmeyecektimŞimdi diceksiniz para için dimi
Direk var bir dePardon. Labali nedir?
Numaranıza ulaşabilir genel müdür beycikYüksek lisans a çalıştığım için sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım bana ulaşabileceği bir platform yok başka nasıl ulaşabilir ki