Genel müdür ve stajyer

Teşekkürler

Sanırım boşluktasıjız.Sirkelenın ve kendınıze gelin .Adam da delimi ne ?Yaşından başından da utanmıyor.Olacak iş deıl .Macera arama .

Evet verdigin ornekler normal de elini tutma falan okudum ven, okumadim mi

Yani 3 kez arka arkaya nasıl el tutulur anlayamadım? Okşadı falan mı acaba
Şöyle anlatıyım ben bir kaç dosyayı ona uzatıyordum o da imzaloyordu elimden alırken arka arkaya 3 kez ellerimi tuttu ilkinde yanlışlıkla sandım ama arka arkaya gözlerime baka baka resmen tutup hafif sıktıı

Gelecek ile ilgili beklentim yok sadece masum bir duygusu olmuş olamaz mı yoksa onun için özel hiç olmadım mı sizin de fikrinizi almak istedim

Hayır tatlım, masum bir duygusu olmuş olamaz.41 yaşında bir statüsü,düzenli geliri olan bir adamın hiç evlenmemiş olmasının emin ol bir sebebi var.En iyi ihtimalle ben bu çıtırı götürebilir miyim in hesabı o..yemeyin bunları

Yani belki sizlerinde dediği gibi bana karşı iyi niyeti olmayabilir ama belki kafası a göre birini bulamadı ondan evlenmemiştir bilemem sadece bana karşı öyle çocuk su hallere giriyordu ki ben karşımda 41 yaşında adam olduğunu unutuyordum

Yüksek lisans a çalıştığım için sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım bana ulaşabileceği bir platform yok başka nasıl ulaşabilir ki
Canim benim sen o şirkette calistin , telefon numaran yok mu sirkette ? İstese ulasirdi sana , uzak dur lutfen , hicbir akli basinda adam kendisinden 20 yas kucuk birine asik olmaz , baska seyler ister ama ask degil bunun adi , unutmaya calis

Böyle genel müdürler stajyerler peşinde serefsizler! Adam gününü gun ediyor 3 ay onunla 5 ay bununla.

Teşekkür ederim yorumunuz için
Bana da hiç iyi elektrik vermedi bu adam. Sapik gibi el tutmalar, odaya gözünü dikip bakmalar. Gencecik, hayatının baharında bir kızsın. Ne işin var bu yaşta adamla. Yazık değil mi sana. Cıvıl cıvıl, yaşına denk bir gençle flörtlesmek senin hakkın. Hayatta fazlaca tecrübe edinmiş bu adama kendini harcatma sakın

Amacım evlenmek değil ki :) sadece bana karşı bi ihtimal bi duygusu olabilir mi yoksa sadece geçici bir ilgi miydi fikrinizi almak istedim olamayacağının zaten farkındayın
O zaman neden bu cevabın peşindesin? Adam 2-3 arasa seni avucunun içine alacak türlü numarayla. Bu yaşta, bu konumda adam kimbilir neler yaşadı. Tabii ki sadece genç, taze bir kadını begenme, arzulama var, başka birşey düşünme bile.Bu yaştaki adamlar genç bir kadın kendilerini beğenince egolarını besliyorlar. Senin ilginin de farkındadır. Ben hiç belli etmedim falan deme ,cakaldir bu tarz adamlar

1. Arada çok yaş farkı var.
2.6 ay olmuş Isterse arayıp sorar mutlaka bır yerden bulurdu.
3.kendı yaşıtlarına yönel derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…