TeşekkürlerGenel müdür ve sekreter başlıklı konu acmaniz bile herşeyi anlatıyor. Güç kariyer ilgi sizi etkilemiş. Ben kamuda makina muhendisim çok genel müdürler gördüm stajyerleri yakın markaja alan. Senden sonra da cooook stajyerlerle ilgilenir bilgine...
Sanırım boşluktasıjız.Sirkelenın ve kendınıze gelin .Adam da delimi ne ?Yaşından başından da utanmıyor.Olacak iş deıl .Macera arama .Merhaba arkadaşlar lütfen beni yargılamadan bi dinleyin. Öncelikle kendimi tanıtayım 23 yaşında yüksek lisans öğrencisi bir kızım. Istanbulda okudum ve büyük bir şirkette pazarlama Stajyeri olarak staja başlamıştım (ilk stajım değil) korono öncesinde. Neyse orada staj sürecimin ilk gününde itiraberen şirketin genel müdürü bana karşı her zaman nazik oldu şöyle anlatıyım mesela kapıdan mı geçicez o öndeyse hemen bana kapı açıyor ve geçme mi bekliyor. Sonra hep beni süzerken görüyorum. Saçma sapan konular la ilgili bana soru soruyo. Ve bizim ofisin bir bölümü cam teras a yakın. Hep terasta sigara içerken manzaraya arkasını dönüp bizim odanın içine bakarken görüyorum onu. Ve bunu ben tek iken daha çok yapıyo. Sonra içerisinin boş olduğunu gördüğü bir gün yanıma geldi ve müdürümü sordu odada olmadığını zaten biliyordu içeri baktığını görmüştüm ama çaktırmadım yok dediğimde arkada boş sandalyeye oturdu ve telefonuyla oynamaya başladı. Anlam verememiştim o gün odası hemen iki oda yandaydı. Sonra mesela asansördeysek o öndeyse benim inmemi bekliyor ben inmeden inmiyor. En son bir dosya uzatmıştım ona bir kaç dosya imzalaması gerekiyor Du ve Yanımızda en az 20 çalışan vardı 3 kez elimi tuttu. Ilk dokunduğunda direk gözlerime baktığını hissettim ne yapacağımı bilemedim. Açıkçası yakışıklı diyemem karizmatik bir adam ve sorun Yaşı. 41 yaşında bir adam bekar, kumral. Onu çok beğeniyorum. Şimdi diceksiniz para için dimi asla öyle değil çünkü ailemin durumu çok iyi. Ondan isteyeceğim hiç bişi yok sadece bana karşı o kadar kibarki. Herkesin ondan çekinmesi ve onun yanında ben çok rahat olabilmem hoşuma gidiyor çünkü asla bana yüksek sesle bile konuşumuyor. Sürekli benimle ilgili sorular soruyo. Beni görünce yanıma gelmeye çalışıyor. Toplantı odasında bi kez resmen o kadar müdürün yanında eliyle yüzünü kapattı ve gözünü kırpmadann uzun uzun yüzüme baktı. Ben utandım kafamı eğdim güldü. Şuan 6 aydır koronadan dolayı görmüyorum. Onu bir daha görücekmiyim bilmiyorum. Sadece şunu merak ediyorum sizce benden gencim diye ilgilendi mi yoksa bana karşı bir duygusu olmuş mudur. Şöyle bi durumda var bu şirkette tek stajyer ben değilim en az 20 tane var ve hiç birine karşı böyle davranmıyor görüyorum. Uzun oldu özür dilerim sizce beni unutmuş mudur önem vermiş midir bana. Son bi şey daha en son çalıştığım hafta onun odasına bişi götürüyordum ve odada başka bir müdür vardı o adam bana çok labali davrandı ve ben hemen ordan çıktım. Sonra 3 gün boyunca benim yüzüme bakmadı hatta bi kez göz göze geldik resmen gözlerinde öfke vardı beni kıskandığını hissettim sizce sevmeyen biri kıskanabilir mi
sen çal kapımı mıydı neydi bu sezonun favorisi
neyse şaka bir yana adamın yaptıklarında bir şey yok ki
tüm erkekler kapıyı tutar genç kızlara yol verir asansörde de giriş kapısında da
patronum da hocalarım da çevremde tanıdığım tüm erkekler böyle
bunların ilgi olarak algılanması ilginç ama
adamın ilgisi olabilir, genç kız ile gönül eğlendirmek istemiş olabilir ama aylardır aksiyon yok
unut gitsin
bu arada stajyerlerle ilgilensen bir dert ilgilenmesen bir dert
beni çekemiyor kalın dosya veriyor diyeni bile duydum
Yani 3 kez arka arkaya nasıl el tutulur anlayamadım? Okşadı falan mı acabaEvet tuttu 3 kez arka arkaya
Şöyle anlatıyım ben bir kaç dosyayı ona uzatıyordum o da imzaloyordu elimden alırken arka arkaya 3 kez ellerimi tuttu ilkinde yanlışlıkla sandım ama arka arkaya gözlerime baka baka resmen tutup hafif sıktııYani 3 kez arka arkaya nasıl el tutulur anlayamadım? Okşadı falan mı acaba
Gelecek ile ilgili beklentim yok sadece masum bir duygusu olmuş olamaz mı yoksa onun için özel hiç olmadım mı sizin de fikrinizi almak istedim
Valla gülmeyin gerçekten oluyormuş böyle şeyler bende şaşkınımYaz dizisi değil mi bu
Bos hayaller kurma evladim akranin birini bul.
Yani belki sizlerinde dediği gibi bana karşı iyi niyeti olmayabilir ama belki kafası a göre birini bulamadı ondan evlenmemiştir bilemem sadece bana karşı öyle çocuk su hallere giriyordu ki ben karşımda 41 yaşında adam olduğunu unutuyordumHayır tatlım, masum bir duygusu olmuş olamaz.41 yaşında bir statüsü,düzenli geliri olan bir adamın hiç evlenmemiş olmasının emin ol bir sebebi var.En iyi ihtimalle ben bu çıtırı götürebilir miyim in hesabı o..yemeyin bunları
Canim benim sen o şirkette calistin , telefon numaran yok mu sirkette ? İstese ulasirdi sana , uzak dur lutfen , hicbir akli basinda adam kendisinden 20 yas kucuk birine asik olmaz , baska seyler ister ama ask degil bunun adi , unutmaya calisYüksek lisans a çalıştığım için sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım bana ulaşabileceği bir platform yok başka nasıl ulaşabilir ki
HaklısınızCanim benim sen o şirkette calistin , telefon numaran yok mu sirkette ? İstese ulasirdi sana , uzak dur lutfen , hicbir akli basinda adam kendisinden 20 yas kucuk birine asik olmaz , baska seyler ister ama ask degil bunun adi , unutmaya calis
Böyle genel müdürler stajyerler peşinde serefsizler! Adam gününü gun ediyor 3 ay onunla 5 ay bununla.Bir yerden sonra okumayi bıraktım
Yasin 33 olsa olabilir belki derdim ama sen 23 adam 41, resmen baban yaşında.
Eee adam görmüş saf genc kızı tabii kibar davranır
Amirin gözüyle bak kendisine, dahasini hic düşünme bile
Iste saf gözü açılmamış kizlari kolayca tavlayabileceklerini biliyorlarBöyle genel müdürler stajyerler peşinde serefsizler! Adam gününü gun ediyor 3 ay onunla 5 ay bununla.
Bana da hiç iyi elektrik vermedi bu adam. Sapik gibi el tutmalar, odaya gözünü dikip bakmalar. Gencecik, hayatının baharında bir kızsın. Ne işin var bu yaşta adamla. Yazık değil mi sana. Cıvıl cıvıl, yaşına denk bir gençle flörtlesmek senin hakkın. Hayatta fazlaca tecrübe edinmiş bu adama kendini harcatma sakınTeşekkür ederim yorumunuz için
O zaman neden bu cevabın peşindesin? Adam 2-3 arasa seni avucunun içine alacak türlü numarayla. Bu yaşta, bu konumda adam kimbilir neler yaşadı. Tabii ki sadece genç, taze bir kadını begenme, arzulama var, başka birşey düşünme bile.Bu yaştaki adamlar genç bir kadın kendilerini beğenince egolarını besliyorlar. Senin ilginin de farkındadır. Ben hiç belli etmedim falan deme ,cakaldir bu tarz adamlarAmacım evlenmek değil ki :) sadece bana karşı bi ihtimal bi duygusu olabilir mi yoksa sadece geçici bir ilgi miydi fikrinizi almak istedim olamayacağının zaten farkındayın