Genel müdür ve stajyer

Yaw yaş farkına takılmayayım diyorum da nasıl olcak? Sen 43 olunca karizmatik kaslı plaza sakini 60 üstü olacak oldu mu şimdi? Misal sen 10 yıl sonra cinselliğinin doruklarındayken o o tırt.. Bu işin heyecanı meyecanı yok

Canim belliki guzel hos bir bayansin. Ve cok tazesin daha. En guzek yaslarin. Kendinden en fazla bes yas bir erkekle evlenip herseye ayni pencereden bakip mutlu olabilicegin bir evlilik yapabilirsin. Aradaki yas farki cok fazla. Ayni kisi orda temizlik iscisi olsa sen yuzune bakmassin. Kucumsedigimden degil isciyi. Bu tarz adamlarda etkileyen mevkileri. Konumlari.unutursun gormeye gormeye canini sikma fazla kapilma. Genceceik kizsin yahu ne yapacaksin simdi onun her yeri burus burustur sen sadece ciddi birsey dusunuyosan erkegin etkileyenine dgil mevkisine bakma efendiligine merhametine bak. Bunlar varsa hepsi oluyor zamanla.

Gelecek ile ilgili beklentim yok sadece masum bir duygusu olmuş olamaz mı yoksa onun için özel hiç olmadım mı sizin de fikrinizi almak istedim

Daha önce zaten kendimden büyük birinden etkilenmemiştim ama bir insanın size olan yaklaşımı nasıl da duygularınızı etkileyebiliyor bi görseniz. Ona aşığım diyemem sadece çok etkilendim ve o da etkilendiğini düşünmüştüm ama sizlerinde fikirlerinizdennsonra sanırım pek öyle değilmiş. Teşekkür ederim ilginiz için

Kırmak ve büyük konuşmak istemem ama 23 yaşındaysam 41 yaşında biri önüme dünyaları serse işim olmaz ben evlediğimde kp 42 yaşındaydı yani adam az zorlasaymış oğluyla yaşıt olabilirmişsiniz

Olgun olması, aklı başında görünmesi, doğru düzgün bir işe ve gelire sahip olması, statüsü, çevresindeki insanların ona gösterdiği saygı seni etkilemiş. Çok iyi anlıyorum ben de olsam ben de etkilenirdim yaşıtız seninle. Ama bu sadece bir hayranlık senin için emin ol. Kendini kullandırtma. Geleceği karanlık durumlara adım atma.

Dosya verirken elini tutması vs. Ben de çoğu yoruma katılıyorum. Adam 41 yaşında ve evlenmemiş. Hemen güvenmeyin. Adam nasıl güven oluşturulur onu da biliyordur ama siz dikkatli olun. Çapkın bir adam profili oluştu gözümde. İsteseydi zaten her şekilde bulurdu sizi.

Aynısını okulda hocam bana yapıyordu

Ben 22 yaşında hayata karşı gözü açılmamış bir kız, o 35 yaşlarında aynı seninki gibi tavırları yerli yersiz yanıma gelir konuşur eder vs bende bana ilgisi var sanıyorum. Sonra bi baktım ki meğer her dönem okuldan bir kızla ilgileniyormuş.

Yani diyeceğim o ki öyle tipler genelde öyle oluyor.

Çok ciddiye alma salla , sen yüz vermezsen emin ol başka stajyerle ilgilenecek.

Ah şu yaz sezonu romantik komedi dizileri, bunlar hep senaristlerin suçu. Hadi ergenus arkadaşlar şu dizileri izleyip izleyip bunlara kanıyorda sizin gibi üniversite mezunu, yüksek yapan bir genç kızın gerçeği görememesi cidden üzdü beni. Bir o adam sana gerçekten değer verse kendi konumunu düşünür, senin şirketteki yerini düşünür bu kadar ilgisini belli etmez, gerçekten hoşlanıyorsa seni zora sokmadan, ilgisini ve niyetini açıkça belli ederdi, zira bu işin dillendirilmesi şirkette duyulması senin için iyi bir durum değil. Ayrıca 41 yaşında genel müdür olmuş bekar bir adamın çakal olduğunu görememeniz, tüm kişisel bilgileriniz şirketteyken ama sosyal medya hesaplarımı kapattım bana ulaşamaz diye düşünmeniz fazlaca iyi niyetli olduğunuzugösteriyor. Adam sizi beğenmiş olabilir ama anladığım kadarı ile sadece yatağı için, sizde o yolda açık bir vaad vermeyince tekrar iletişime geçip uğraşmamamış ve yeni kadınlara yelken açmış. Siz böyle çalıştığınız her iş yerinde size asılan ve ilgi gösteren üst amire benden hoşlandı gözü ile bakarsanız çok canınız yanar haberiniz olsun.

Benim sorum gelecek le ilgili değil ki yani bana karşı bir duygusu olma ihtimal hiç olamaz mı onu merak ediyorum
Dış görünüş olarak beğenmiştir zaman geçirmek isteyebilir ciddi anlamda sanmıyorum baya yaş farkı var belkide bu ilgisini çeken ilk siz de değilsinizdir yaşınız da küçük hiç macera aramayın sevgiler

Ama beni kıskanmıştıda da sevmeyen bir insan kıskanır mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…