- 1 Eylül 2014
- 26.097
- 30.463
- 798
- 35
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
+1Ne ise girmistiniz? Sartlar cidden berbatmis. Cok kucuk bir yerde degilseniz bence zincir markalara basvurun asgari ucret olur ama en azindan 7.5 saat calisirsiniz, yemek kartiniz sigortaniz olur.
Ben cok inanmiyorum su kadar veriyoruz imkanlar bunlar eleman bulamiyoruz muhabbetine. Ancak su olabilir; cok donanim isteniyordur o donanimdaki kisiler icin daha iyi imkanlar vardir, girip calismiyorlardir. Yoksa insanlar acliktan kirildi yani, vasifsiz veya az vasifli kisiye verilecekse asgarinin 2.5 kati icin yarim saatte su forumdan ben 100 cv toplarim.
Neresi orası ne işi ?
Ayrıca senelik 14 gün izni siz vermiyorsunuz devlet veriyor.
Şu şartlar altında eleman bulamamanız çok enteresan geldiEvet devlet veriyor ama çoğu sirket bunu 7 gün ile sınırlı tutuyor, çoğu sirket asgariden gösterip sgk yi , elden maas odemesi yapiyor , çoğu sirket yasal olarak haftalık 45 saat çalışmayı 60 saate çıkarıp mesai dahi vermiyor maalesef.
Istanbul Anadolu yakası
Lojistik şirketi.
Asgari ücretin 2.5 katında calisacak , lojistik operasyon konusunda deneyimli İngilizce konuşup yazabilen birini bulabilir misiniz suan bu forumda
Şu şartlar altında eleman bulamamanız çok enteresan geldi
Ne arıyorsunuz özellik olarak ?
Ffirma yetkilisi siz misiniz ?Lojistik operasyon konusunda deneyimli
Ve İngilizce okuma yazma anlama
Bu kadar.
Yani sizin yurtdisina gonderilecek bir malzemeniz var ve biz bu deniz yolu ya da hava yolu ile gidecegi ulkeye taşıyoruz ve bu süreci sağlıklı yönetecek bir operasyoncu arıyoruz.
Araştırsanız bu işi 3-4 bine yapacak bir yeni mezun bile bulursunuz.
Kaç kişilik bir şirket ?Biz operasyonlarimizi yeni mezunlara teslim etmiyoruz , bizim suan calisan operasyoncularimiz sektörde en az 10 + yıl tecrubeli ve en düşük operasyoncu maasimiz 12 bin, iyi maas kaliteli personel ve kaliteli is diye düşünüyoruz, yok hayir yetkili degilim , ceo asistaniyim sadece.
Kaç kişilik bir şirket ?
Bilindik bir yer mi ?
Aramaya devam edin
Bulursunuz
Bazen yeni mezunlara da şans vermek gerekir diye düşünüyorum
Sonuçta herkes bir yerden başlayacak deneyim kazanacak.
Rica ederimTeşekkür ederim tavsiyeleriniz adına.
Yol parasi veren hic gormedimİnsanı salak yerine koyuyorlar ve güya şu kadar saatten fazla çalıştırılmaz ve yol yemek vermek şart devlete göre ama denetlemiyorlar
Aynen oyle suyu bile aritmadan iciriyolar ben boyle bir sey gormedim, aritmadan icmek kotu bi sey degil lakin su icilecek gibi degildiMısır firavununa çalışan köleler bile yemek yiyordur oysa benim girdiğim işte yemek ve su bile yoktuAfganistan da bile böyle işler yoktur
Yok arıtma falan yok direkt olarak hiç su-yemek vermiyorlarAynen oyle suyu bile aritmadan iciriyolar ben boyle bir sey gormedim, aritmadan icmek kotu bi sey degil lakin su icilecek gibi degildi
Kusura bakmasınlar da açken nasıl çalısacak insanlar kafayı yemişlerYok arıtma falan yok direkt olarak hiç su-yemek vermiyorlar
Öyle, Ayrıca mola yapmadan. Mola yapamadım 10 dk bile değildir sigara içtim arada, yani sigarayla çalıştıracaklar herhalde saatlerce. Yazık günah o 1 günüme acıyorum. Kendime düzgün iş bulurum heralde insan gibiKusura bakmasınlar da açken nasıl çalısacak insanlar kafayı yemişler
Yok arıtma falan yok direkt olarak hiç su-yemek vermiyorlar
EvetBence devam etmeme kararin cok isabetli olmus.
Ne ise girmistiniz? Sartlar cidden berbatmis. Cok kucuk bir yerde degilseniz bence zincir markalara basvurun asgari ucret olur ama en azindan 7.5 saat calisirsiniz, yemek kartiniz sigortaniz olur.
Ben cok inanmiyorum su kadar veriyoruz imkanlar bunlar eleman bulamiyoruz muhabbetine. Ancak su olabilir; cok donanim isteniyordur o donanimdaki kisiler icin daha iyi imkanlar vardir, girip calismiyorlardir. Yoksa insanlar acliktan kirildi yani, vasifsiz veya az vasifli kisiye verilecekse asgarinin 2.5 kati icin yarim saatte su forumdan ben 100 cv toplarim.
Asgari ücretin 2.5 katında calisacak , lojistik operasyon konusunda deneyimli İngilizce konuşup yazabilen birini bulabilir misiniz suan bu forumda
yalniz 10 yil ustu cakisan icin 14 gun yillik izin cok az . bir sirkette 10 yilini devirince yillik iznin 20 gune cikiyor .Biz operasyonlarimizi yeni mezunlara teslim etmiyoruz , bizim suan calisan operasyoncularimiz sektörde en az 10 + yıl tecrubeli ve en düşük operasyoncu maasimiz 12 bin, iyi maas kaliteli personel ve kaliteli is diye düşünüyoruz, yok hayir yetkili degilim , ceo asistaniyim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?