Gene işsiz kaldım

Ben geliyim pilimi pırtımı toplayıp
Bir videoda bir sayı görmüştüm sokak röportajında. Işçi bulamıyorum 7bin maaş vs diyordu, kimse beğenmiyor diyordu.Orda dinleyen biri de ben 5bine gelirim deyince yok tanıdık olacak sen değilsin vs diye kıvırmaya başlamıştı o geldi aklıma:)

Kendinizi suçlamayın kimse bu şartlarda çalışmayı haketmiyor ama çok ihtiyacınız varsa geçici süre katlanıp iş bulunca çıkabilirdiniz.
Evet haklısınız ben de öyle diyorum kendi kendime umarım tekrar en en kısa zaman da bulup başlarım artık güzel ve düzenli bir işe.

Ahahaha aynen biliyorum o videoyu cevapta alamadim zaten

Ahahaha aynen biliyorum o videoyu cevapta alamadim zaten
bende bu videouyu soyleyecektim bakmayin calisan bulamiyoruz diyenlere o sartlari falan oyle saglamiyolar . ya o is o paraya yapilacak is degildir piyasa o is icin ongorulen ucretin cok altidir . yada soylenenler yalandir .en son bir is görüşmesine gittim adam haftada 7 gün asgari ücret dedi eee hic tatil yok mu diyorum ya arada mudur gelmeyin diyor dedi . önceki neden cikti dedim yaa kadindi mizmizlandi dedi. yemek parasi bile yoktu yarim gunlugune bir kadin tutmuslar hergun patatesle makarna yapiyor .yol parasinida sadece akbili yukleyip fisini getirirsen veriyolardi . siz minubusle gitmek isterseniz aylik yol paranizi bile vermiyor . eminim onlarda sartlarimiz cok guzel millet is beğenmiyor diyordur

Oy oy oy bende benim patronu beğenmiyorum neyse şükür edeyim biraz

Kötü düşünme inşallah bulursun yeni bir iş.. hakkına hayırlısı olsun

Mısır firavununa çalışan köleler bile yemek yiyordur oysa benim girdiğim işte yemek ve su bile yoktu Afganistan da bile böyle işler yoktur

Bence SGKya şikayette bulunun yemek yok ara yok insanlık dışı şartlar. Bu şekilde çalışma olmaz, çalışma şartlarına aykırıyı geçtim insanlığa aykırı zalimlik. Mutalak şikayet edin.

Cherry sanırım sen Almanya da yaşıyordun. Ne diyim ben de gitmek isterdim, şikayet ediyorlardır elbet ben de ederim eşim de edelim dedi

Sizde mi işsizsiniz

1hafta dayanamazsın, şartlar çok zor. İnşallah güzel bir iş bulursun

Ne ise girmistiniz? Sartlar cidden berbatmis. Cok kucuk bir yerde degilseniz bence zincir markalara basvurun asgari ucret olur ama en azindan 7.5 saat calisirsiniz, yemek kartiniz sigortaniz olur.

Ben cok inanmiyorum su kadar veriyoruz imkanlar bunlar eleman bulamiyoruz muhabbetine. Ancak su olabilir; cok donanim isteniyordur o donanimdaki kisiler icin daha iyi imkanlar vardir, girip calismiyorlardir. Yoksa insanlar acliktan kirildi yani, vasifsiz veya az vasifli kisiye verilecekse asgarinin 2.5 kati icin yarim saatte su forumdan ben 100 cv toplarim.

Asgari ücretin 2.5 katında calisacak , lojistik operasyon konusunda deneyimli İngilizce konuşup yazabilen birini bulabilir misiniz suan bu forumda

Neresi orası ne işi ?
Ayrıca senelik 14 gün izni siz vermiyorsunuz devlet veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…