Gene işsiz kaldım

Aynen arasan bile aramazlar hâlbuki 40'lar en verimli zamanlar ne istediğini bilen

Ne güzel işmiş inan hamile olmasam böyle iş denk gelse gelmez ki
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben yaklaşık 7 yıldır aynı şirketteyim , üst düzey yönetici asistanıyım , şartları gerçekten iyidir ama denk gelmiyor maalesef.
Gerçekten de anladım ki millet iş beğenmiyor . Mülakata davet ediyoruz , online istiyor , tatildeyim ben sizi ararım diyor , geliyor şartlar uyuyor anlaşıyorsunuz , başlaması gereken tarihte personel gelmiyor. Başlıyor 1 hafta sonra çeşitli bahaneler ile işi bırakıyorlar.

Ne işi bu

Personel arıyorsanız hala biz gelelim

Neden beğenip giren yok sebep neymiş saat maaş tatil hepsi güzel zor olsada çekilir hele bu zamanda
Sektörde ortalama maaşlar bu şekilde , bu sektörde tecrübeli ise zaten işin gerçekten aşırı yoğun olduğunu biliyorlar ama anlayamıyoruz neden bu şekilde sonuçlandığını.

Yazdıklarınıza katılıyorum aylarca ilanımız açık kaldı görüşmeye çağırdıklarımız beğenmedi.
İstanbul için yazıyorum bunu beklentileri fazla olduğu için iş beğenmiyor çoğu kişi.
Benim beğenmemek gibi bir lüksüm olmadı bu zamana kadar bulduğum işe girdim tecrübe edindim olmadı çıktım ama iş beğenmeyen çok kişi var bunu iyi biliyorum.

Yaşın kaç bilmiyorum ama çalışma saatlerin fazlaymış iyi yapmışsın bırakarak. Umutsuzluğa kapılma şuan piyasalar dengesiz iş arayıpta ortalığın durulmasını bekleyen tanıdıklarım dahi var, başvuru yapmaya devam et inşaAllah en kısa zamanda bulursun

Sadece 4 gün bu şartlarda olacakmış iş saatleriniz
Biraz sabredip,bu zamanda da başka iş için araştırma mı yapsaydiniz acaba ?
Yalnız o hafta 4 gün ard arda öyle olacaktı ve diğer haftalar en az 2 kesin gene 4 gün o şekilde çalışılacaktı, personeller çok mutsuzdu ve bırakıp gitmeyi konuşuyorlardı, tabi ki zaten dayansam mı diye düşündüm ama aynı paraya daha iyi iş bulurum dedim ve vazgeçtim

Ah ah bebek doğduktan sonra hafta içi dediğiniz gibi bir iş denk gelse neler vermezdim başka türlü zor benim için.. önceden hafta sonu fulll çıkış saati geç olduğu için hamileyim çıktım.sizin gibi uzun süre calisanda yok şimdi birde yaşı bahane ediyorlar yaş 39 olucam görüntü çok daha küçük azim enerji hepsi var ama 20_25 değilim ne yazık ki durumlar böyle

söyleyince linçleniyorum ama
bizim şirkete gelip "off burası çok bastı beni, çok basık bir şirket" deyip giden eleman gördü bu gözler.
ve tecrübesiz eleman istiyorduk asgari ücret de değildi verilecek ücret onu da belirteyim.
Cumartesi de çalışmıyoruz üstelik.
stilist asistanı olacaktı, sonra da eleman arayışından vazgeçtik.
ama genelde bu şartlar istanbul için, iş maalesef istanbulda bulunuyor
o nedenle bir türlü ayrılıp gidemiyoruz şu şehirden zaten

şartları gerçekten kötüymüş ama bende kötü şartlara rağmen bırakmadım iş arayarak çalışmaya devam ediyorum keşke bırakmasaydınız...

Yaşınız küçükse sabredin bulursunuz ama kolay iş yok saati güzel vs maaşı güzel hemen denk gelmez zor hele bu senelerde pandemi ve herkez zor durumda aç kalan insanlar var duyuyorum

Yaşınız küçükse sabredin bulursunuz ama kolay iş yok saati güzel vs maaşı güzel hemen denk gelmez zor hele bu senelerde pandemi ve herkez zor durumda aç kalan insanlar var duyuyorum
Evet 26 yaşındayım, 27 olucam aralıkta. Ben evlenerek bu şehre geldim aslında kendi şehrimde işimden memnundum çook. Eğer eşim benim şehrimde olsa zaten bırakmazdım asla işimi. Evlilik nedeniyle çıktım çıkış o çıkış düğün vs sonra pandemi patladı öyle bekledim şimdi tekrar bulurum umarım

Benim de yaşım 38.5 :) Tüp bebeğe başlayacağım ben de , bir kaybım var 19 haftalık , eğer olur da tutarsa ve sorunsuz bir gebelik yaşarsam işime devam ederim diyorum . çünkü dediğiniz gibi yaş faktöründen dolayı zor olabilir çıkıp bir daha 40'tan sonra iş bulmak ama rızık Allah'tan şüphesiz.

Neyse çok konuyu dağıttım gibi oldu. Konu sahibi Oglak kizi kusuruma bakmayın:)

Allah kucağına almayı nasip etsin gönülden diliyorum geri dönebilir sen dön derim.. şimdiki düşüncem annelik hislerim kendim büyütmek bilemiyorum tabi yaşıt olmamamız teseduf ekimde 39 oluyorum ben

Ben geliyim pilimi pırtımı toplayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…