- 11 Ağustos 2018
- 1.442
- 3.021
- 133
- 41
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Aynen arasan bile aramazlar hâlbuki 40'lar en verimli zamanlar ne istediğini bilen
Ne güzel işmiş inan hamile olmasam böyle iş denk gelse gelmez ki
Ne işi buSizin için asla söylemiyorum fakat gerçekten millet iş beğenmiyor .
Biz aylardır personel bulamıyoruz ki gerçekten çok iyi şartlarda
Asgari ücretin yaklaşık 2.5 katı maaş , hafta sonu tatil , yıllık 14 gün izin , sabah 08:30 - 18:00 arası çalışacak personel bulamıyoruz ve İstanbul'un göbeğinde.
Lojistik , operasyon departmanıNe işi bu
Personel arıyorsanız hala biz gelelimSizin için asla söylemiyorum fakat gerçekten millet iş beğenmiyor .
Asgari ücretin yaklaşık 2.5 katı maaş , hafta sonu tatil , yıllık 14 gün izin , sabah 08:30 - 18:00 arası çalışacak personel bulamıyoruz ve İstanbul'un göbeğinde.
Muhasebeciyim beni alın qhshaggswLojistik , operasyon departmanı
Sektörde ortalama maaşlar bu şekilde , bu sektörde tecrübeli ise zaten işin gerçekten aşırı yoğun olduğunu biliyorlar ama anlayamıyoruz neden bu şekilde sonuçlandığını.Neden beğenip giren yok sebep neymiş saat maaş tatil hepsi güzel zor olsada çekilir hele bu zamanda
:)Muhasebeciyim beni alın qhshaggsw
Sizin için asla söylemiyorum fakat gerçekten millet iş beğenmiyor .
Asgari ücretin yaklaşık 2.5 katı maaş , hafta sonu tatil , yıllık 14 gün izin , sabah 08:30 - 18:00 arası çalışacak personel bulamıyoruz ve İstanbul'un göbeğinde
Yaşın kaç bilmiyorum ama çalışma saatlerin fazlaymış iyi yapmışsın bırakarak. Umutsuzluğa kapılma şuan piyasalar dengesiz iş arayıpta ortalığın durulmasını bekleyen tanıdıklarım dahi var, başvuru yapmaya devam et inşaAllah en kısa zamanda bulursunKızlar 1,5 sene pandemi yüzünden işsizdim sonunda buldum dedim burası da o kadar kötü şartlar çıktı ki.. 1 gün çalışıp bıraktımşimdi tekrar nerden bulacağım diyorum. Bir kaç yere daha başvurdum umarım dönüş yaparlar. Kötü şartlara rağmen çalışsaydım diyorum da yani düşünün kendime karşı hiç değerim yokmuş gibi olacaktı. İş beğenmiyorlar diyorlar bide. İşkurada gittim üstelik ordan da bir şey çıkmıyor İşsiziiim
Lojistik , operasyon departmanıNe işi bu şartlara rağmen beğenilmeyen?
Umuyorum en kısa sürede gerçekten memnun olacağın ve uzuuun yıllar çalışmaktan keyif alacağın bir iş çıkar karşına:)Ben balıklama atlarım
Yalnız o hafta 4 gün ard arda öyle olacaktı ve diğer haftalar en az 2 kesin gene 4 gün o şekilde çalışılacaktı, personeller çok mutsuzdu ve bırakıp gitmeyi konuşuyorlardı, tabi ki zaten dayansam mı diye düşündüm ama aynı paraya daha iyi iş bulurum dedim ve vazgeçtimSadece 4 gün bu şartlarda olacakmış iş saatleriniz
Biraz sabredip,bu zamanda da başka iş için araştırma mı yapsaydiniz acaba ?
Ah ah bebek doğduktan sonra hafta içi dediğiniz gibi bir iş denk gelse neler vermezdim başka türlü zor benim için.. önceden hafta sonu fulll çıkış saati geç olduğu için hamileyim çıktım.sizin gibi uzun süre calisanda yokRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben yaklaşık 7 yıldır aynı şirketteyim , üst düzey yönetici asistanıyım , şartları gerçekten iyidir ama denk gelmiyor maalesef.
Gerçekten de anladım ki millet iş beğenmiyor . Mülakata davet ediyoruz , online istiyor , tatildeyim ben sizi ararım diyor , geliyor şartlar uyuyor anlaşıyorsunuz , başlaması gereken tarihte personel gelmiyor. Başlıyor 1 hafta sonra çeşitli bahaneler ile işi bırakıyorlar.
Yaşınız küçükse sabredin bulursunuz ama kolay iş yok saati güzel vs maaşı güzel hemen denk gelmez zor hele bu senelerde pandemi ve herkez zor durumda aç kalan insanlar var duyuyorumYalnız o hafta 4 gün ard arda öyle olacaktı ve diğer haftalar en az 2 kesin gene 4 gün o şekilde çalışılacaktı, personeller çok mutsuzdu ve bırakıp gitmeyi konuşuyorlardı, tabi ki zaten dayansam mı diye düşündüm ama aynı paraya daha iyi iş bulurum dedim ve vazgeçtim
Evet 26 yaşındayım, 27 olucam aralıkta. Ben evlenerek bu şehre geldim aslında kendi şehrimde işimden memnundum çook. Eğer eşim benim şehrimde olsa zaten bırakmazdım asla işimi. Evlilik nedeniyle çıktım çıkış o çıkış düğün vs sonra pandemi patladı öyle bekledim şimdi tekrar bulurum umarımYaşınız küçükse sabredin bulursunuz ama kolay iş yok saati güzel vs maaşı güzel hemen denk gelmez zor hele bu senelerde pandemi ve herkez zor durumda aç kalan insanlar var duyuyorum
Benim de yaşım 38.5 :) Tüp bebeğe başlayacağım ben de , bir kaybım var 19 haftalık , eğer olur da tutarsa ve sorunsuz bir gebelik yaşarsam işime devam ederim diyorum . çünkü dediğiniz gibi yaş faktöründen dolayı zor olabilir çıkıp bir daha 40'tan sonra iş bulmak ama rızık Allah'tan şüphesiz.Ah ah bebek doğduktan sonra hafta içi dediğiniz gibi bir iş denk gelse neler vermezdim başka türlü zor benim için.. önceden hafta sonu fulll çıkış saati geç olduğu için hamileyim çıktım.sizin gibi uzun süre calisanda yokşimdi birde yaşı bahane ediyorlar yaş 39 olucam görüntü çok daha küçük azim enerji hepsi var ama 20_25 değilim ne yazık ki durumlar böyle
Allah kucağına almayı nasip etsin gönülden diliyorumBenim de yaşım 38.5 :) Tüp bebeğe başlayacağım ben de , bir kaybım var 19 haftalık , eğer olur da tutarsa ve sorunsuz bir gebelik yaşarsam işime devam ederim diyorum . çünkü dediğiniz gibi yaş faktöründen dolayı zor olabilir çıkıp bir daha 40'tan sonra iş bulmak ama rızık Allah'tan şüphesiz.
Neyse çok konuyu dağıttım gibi oldu. Konu sahibiOglak kizi kusuruma bakmayın:)
Ben geliyim pilimi pırtımı toplayıpSizin için asla söylemiyorum fakat gerçekten millet iş beğenmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?