Abim yine böyle bir olay sırasında kalp rahatsızlığı geçirdi geçtiğimiz yıllarda. O yüzden fazla uzatıp büyütmüyor ailem abime bişey olmasından korkuyorlar. Dediğiniz gibi elden bişey gelmiyor iki ucuda sevdiklerimize batıyor.Gelin tam bir mahalle karısı anlaşılan. Çok üzüldüm özellikle annen için. Ama sanırım bu duruma çok yapacak bişey yok. Abin sevmiş evlenmiş. Tabi herseyin sınırı var muhtemelen abin bir noktada patlayacak. Tabi olan da o bebeye olacak.
Sosyal medyadan dahi engelledim o kadar uzak duruyoruz. Çevresinde hiç bir arkadaşı kalmamış akrabalarımızn yanında böyle yapınca onlarda elini ayağını çekmiş ondan. Abim hergün eve geçerken uğruyor anneme babama çok düşkün. Allahım bir çıkar yolunu bulur inşallahÇok cirkef terbiyesiz bir kadinmis.anlasmazliklar olur ok.ama o laflar ne ya..kişiliğini belli etmiş ettiği hakaretler.sizin yapacağınız hiç bişey yok.abiniz gelirse gorusursunuz.uzak durun.muhtemelen yakında layigini bulur
En iyisini yapıyorsunuz yok sayın Allah büyük yani insan ne diyeceğini bilmiyor.derdi ne ola ki?Sosyal medyadan dahi engelledim o kadar uzak duruyoruz. Çevresinde hiç bir arkadaşı kalmamış akrabalarımızn yanında böyle yapınca onlarda elini ayağını çekmiş ondan. Abim hergün eve geçerken uğruyor anneme babama çok düşkün. Allahım bir çıkar yolunu bulur inşallah
Nisanlinin annesiyle tartismayi nasıl başardı ya çok ilginç gerçekten ben şeyi merak ettim neden altını değiştirdi yatalak mi oldu sorun neydiAbim çocuk için sabrediyor ama şöyle bir durumda var o kadar aşık ki karısına. Nişanlıyken nişan atıldı bir kere ama yine bir araya geldiler ayrı yapamadılar. Daha o zamanlar babama ettiği hakaretlerden sonra babam ben bu kızı gelin olarak kabul etmem demişti ama abim ikna etti 3 ay uğraştı ikna etmek için.
Olmuyor işte arada kardeş ve bebek olunca o çirkefliği yapamıyorsun bende çok isterdim yapmak.
Ben zaten onun gözünde kötü görümceyim aldığım 5 tllik kremi bile kıskanan insan bir anlatsam kıskançlıklarını ah..Nişanlımın annesiyle dahi tartıştı bu kız o kadar diyim size kadın şok oldu neye uğradığını şaşırdı annem ertesi gün arayıp özür diledi sağolsun anlayışlı kadınmış siz üzülmeyin diye teselli etti annemi.
Nisanlinin annesiyle tartismayi nasıl başardı ya çok ilginç gerçekten ben şeyi merak ettim neden altını değiştirdi yatalak mi oldu sorun neydi
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm annenize.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kimse kimseyi de bu kadar aşağılamak hakkına da sahip değildir.
Mesafe iyidir.
İlahi adalete inanın malesef ki kendileri hiç yaşlanmayacaz sanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?