Gelinimizin ettiği hakaretler..

terbiyesizle terbiyesiz olmayın zaten abiniz de seviyosa böyle idare edicek artık

iyi bari çocuğu veriyomuş bizimki çocuklarınada elletmiyo

Allaha şükür çocuk konusunda sıkıntı yapmıyor dediğim gibi hergün yolluyor gününün büyük kısmını bizde geçiriyor hatta

ben yazdıklarınızdan yola çıkarak fikrimi beyan ettim önyargılı olduğumu düşünmüyorum o onu demiş bu bunu demiş şöyle yapmış ben boş buluyorum bunları salla gitsin

ben yazdıklarınızdan yola çıkarak fikrimi beyan ettim önyargılı olduğumu düşünmüyorum o onu demiş bu bunu demiş şöyle yapmış ben boş buluyorum bunları salla gitsin

Burda kişiler açık açık isim şehir adres vererek anlatmıyor olanları serbest bir platform ve derdini sıkıntısını anlatabilir kimseyi ifşada etmiyoruz. Sizinde derdiniz sıkıntınız olabilir illa kayınvalide görümce elti olmaz eş olur komşu olur ve sizde çıkmaza düşüp üzülüp derdinizi anlatabilirsiniz burda kimsede çıkıp arkasından sallayamazsın diyemez çünkü sizin ne şartlar altında neler yaşadığınızı kimse bilemez. Dediğim gibi burası özgür bir forum ve ifşa ederek hakaret etmediğimiz sürece konuşmada sakınca görmüyorum.

ben de farklı birşey dememiştim zaten her neyse kolay gelsin

Terbiyesiz, görüşmeyin birdaha . Abiniz getirsin çocuğu sevin ama onunla asla görüşmeyin. Özür diler kendini affettirmek isterse görüşürsünüz seviyeli

Terbiyesiz, görüşmeyin birdaha . Abiniz getirsin çocuğu sevin ama onunla asla görüşmeyin. Özür diler kendini affettirmek isterse görüşürsünüz seviyeli
Ama böyle bir kadına abiniz de iyi sabrediyor

Her zaman sesiz kalanı eziyolar. Yazık o kadıncagıza nasıl bi gelin o. Onun da evladı var ya . ne kaynanalar var neler neler yapıyoda gelinlerin sesi cıkmıyo. Bu da bulmuş böyle kaynanayı eziyoda eziyo. Hiç muhattap olmayın abinize de bişey demeyin kötülemeyin gene karısını. Allah büyük herşey kısasa kısa.

uzerinize alinmayin ama benim kv de beni boyle anlatiyordur bir de benden onu dinlesenuz hatta oglundan bir dinleseniz neler neler bir de gorunusu ayni uysal kediye benzer oysa kadin yalani meslek edinmis yani sizin durum nasil bilmem de buzde durum bu

Abin mudahale etmeli karisina bu laflari oda duymustur elbet annen sakin bi kadin belli

Gelininiz benim esimle kaynanamin elinde olsaydi mum olurdu mum annenin degerini kocasinin degerini bilsin dicem ama sizinki meydani bos bulmus. Abine bi takim seyler yapmis olabilir dikkat edin annen soyleyemiosa sen savun acigini kolla koz olarak kullan ses kaydi yap ilerde kullanirsin. Oh bulmus sakin insanlari parmaginda oynatio acayip sinir oldum su an..

Eminim benim gorumcelerimde annelerini ayni senin dedigin gibi anlatirlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…