Her yerde gelinleri savunuyorsunuz maşallah acaba size sormak lazım nasıl bir psikolojidesiniz ? Kendi kayın valideniz size nasıl davrandı yada siz nasıl karakterlisiniz ki her yerde kaynana görümce kötülüyorsunuz.Bence siz sadece kendi bakış açınızla yazmışsınız hiç kimse durduk yere bu davranışlarda bulunmaz.Siz bir görümce gözüyle gördüklerinizi yazmışsınız bir de geline sormak lazım ne yaşadı diye.Siz annenizi melek gibi görebilirsiniz sonuçta anneniz ama bir de gelinden dinlemek lazım zaten bakarsak gelin ağzıyla kuş tutsa da yaptığı söylediği herşey gözünüze batmış.
ben objektif bakıyorum adaletli olsaydınız da yazmasaydık haklısın mı yazmam lazım haksızlığa acaba benim eşimin ailesinden yana hiçbir sıkıntım yok çok şükür ki sizin nasıl bir psikolojiniz var ki gelmişsiniz burda utanmadan gelininizi kötülemişsiniz bir de bana laf yetiştiriyorsunuzHer yerde gelinleri savunuyorsunuz maşallah acaba size sormak lazım nasıl bir psikolojidesiniz ? Kendi kayın valideniz size nasıl davrandı yada siz nasıl karakterlisiniz ki her yerde kaynana görümce kötülüyorsunuz.
ben objektif bakıyorum adaletli olsaydınız da yazmasaydık haklısın mı yazmam lazım haksızlığa acaba benim eşimin ailesinden yana hiçbir sıkıntım yok çok şükür ki sizin nasıl bir psikolojiniz var ki gelmişsiniz burda utanmadan gelininizi kötülemişsiniz bir de bana laf yetiştiriyorsunuz ve unutmayın siz de bir gğn evlenip gelin olacaksınız o zaman geline yaptıklarınız çıkar sizden
Başından geçen bilir işte. Bilmeyen konuşur durur.ayy çok üzüldüm ya allah yardımcınız olsun valla terbiyesizle yaşamak zor olan en çok da binize olucak aslında ben eşinede saygılı olduğunu pek düşünmüyorum bizim aile dede var buna benzer bi tane ipler yavaş yavaş kopuyo malesef .. anneniz veremiyosa siz bi kaç cevap vermeyi denediniz mi
cevabı çok basit kıskançlık ve hasetYa güldürüyorsunuz beni cidden. Iyi olan birini neden kötüleyelim ? Bir tane gelinimiz yok 2 tane daha var neden onları yazmadim da bunu yazdim acaba?
Hadi ordan be haddini bil yeter artık. Kendini bilmez densizin tekisin diğer gelinlerimize laf etmiyoruz. Bu yaptıkları patlama noktasına getirdi de yazdım buraya ağzımı daha fazla bozdurmayın yorum atıp durmayın.cevabı çok basit kıskançlık ve haset
Valla Allah size bir dil vermiş masallahiniz var inanın yetişemiyorum hızınıza. Allah sizin gibilerden korusun.ne kadar saygısız ve edepsiz olduğun aşikar zaten sonra gel burada gelini kötüle he canım he
üzgünüm ama düzelir diyemiyorum 10 küsür sene geçti bizimkilerin üzerinden düzelmedi onlar bize uzak biz onlara nerdeyse kapı komşumuz ama bayramda seyranda anca görüşülüyor çocuklarını da uzaklaştırır ileride içinizi karartmak istemem ama gerçekler bunlar . size söyliyeceğim sakın annenizi babanızı ezdirmeyin ve aman sıkıntı olmasın diye abinizden bişey saklamayınBaşından geçen bilir işte. Bilmeyen konuşur durur. Abimle de pek ilgilenmiyordu başlarda su aralar biz abimle yakınlasınca hafiften ilgi göstermeye başladı.
üzgünüm ama düzelir diyemiyorum 10 küsür sene geçti bizimkilerin üzerinden düzelmedi onlar bize uzak biz onlara nerdeyse kapı komşumuz ama bayramda seyranda anca görüşülüyor çocuklarını da uzaklaştırır ileride içinizi karartmak istemem ama gerçekler bunlar . size söyliyeceğim sakın annenizi babanızı ezdirmeyin ve aman sıkıntı olmasın diye abinizden bişey saklamayınBaşından geçen bilir işte. Bilmeyen konuşur durur. Abimle de pek ilgilenmiyordu başlarda su aralar biz abimle yakınlasınca hafiften ilgi göstermeye başladı.
Bence siz sadece kendi bakış açınızla yazmışsınız hiç kimse durduk yere bu davranışlarda bulunmaz.Siz bir görümce gözüyle gördüklerinizi yazmışsınız bir de geline sormak lazım ne yaşadı diye.Siz annenizi melek gibi görebilirsiniz sonuçta anneniz ama bir de gelinden dinlemek lazım zaten bakarsak gelin ağzıyla kuş tutsa da yaptığı söylediği herşey gözünüze batmış.
ayy çok üzüldüm ya allah yardımcınız olsun valla terbiyesizle yaşamak zor olan en çok da binize olucak aslında ben eşinede saygılı olduğunu pek düşünmüyorum bizim aile dede var buna benzer bi tane ipler yavaş yavaş kopuyo malesef .. anneniz veremiyosa siz bi kaç cevap vermeyi denediniz mi
üzgünüm ama düzelir diyemiyorum 10 küsür sene geçti bizimkilerin üzerinden düzelmedi onlar bize uzak biz onlara nerdeyse kapı komşumuz ama bayramda seyranda anca görüşülüyor çocuklarını da uzaklaştırır ileride içinizi karartmak istemem ama gerçekler bunlar . size söyliyeceğim sakın annenizi babanızı ezdirmeyin ve aman sıkıntı olmasın diye abinizden bişey saklamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?