• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizin ettiği hakaretler..

Onada saygılı değil arkadaşlarının yanında dahi rezil ediyor abimi küçük düşürüyor eksiklerini söylüyor ama abim aşık işte affediyor ve çocukta var tabi o yüzdende kulak arkası yapıyor. Bende cevap çok verdim zamanında benden karşılık bulduğu için benim yanımda olay çıkmıyor babamda biraz sert biri o ben varken sen sakin ol diyor o yüzden geri çektim kendimi
terbiyesizle terbiyesiz olmayın zaten abiniz de seviyosa böyle idare edicek artık

Annem abimden hep gizlemek istedi araları bozulmasın diye ama bir yerden sonra haberi oluyor mutlaka. Çocuk bize çok bağlı ve çocuğa bakmak zor geliyor bu kadar olaya rağmen çocuk hergün bizde abim getiriyor gece alıyor psikolojisi bozuluyormuş çocukla evi çok dağıtıyormuş diye evde istemiyor bizde çocuğu çok seviyoruz işimize geliyor hergün gelmesi
iyi bari çocuğu veriyomuş bizimki çocuklarınada elletmiyo

Allaha şükür çocuk konusunda sıkıntı yapmıyor dediğim gibi hergün yolluyor gününün büyük kısmını bizde geçiriyor hatta

Siz neden bu kadar önyargılı yorum yaptınız peki? Sizde bir gelin olduğunuz için mi. Bende bir gelinim asla önyargılı olmadım sizin problemlerinizde sorun karşı tarafta olabilir her gelin kayınvalide konusunda gelin haklı değildir istisnalar her zaman olur. Gelinimizin bizimle problemini sormuşsunuz söyleyim para! Abim babamdan iki kat fazla maaş aldığı halde babamın onlara her ay para vermesini bekliyor, bize yemeğe gelirken abimin aldığı 2 tllik Ekmek yüzünden kavga çıkmıştı bir keresinde. Size karşıdan gelin haklı gelir bilemem ama ailem ve tüm çevremiz onun ne olduğunu biliyor ve ondan uzak duruyor. Herkes kendi yaşadığını bilir
ben yazdıklarınızdan yola çıkarak fikrimi beyan ettim önyargılı olduğumu düşünmüyorum o onu demiş bu bunu demiş şöyle yapmış ben boş buluyorum bunları salla gitsin

ben yazdıklarınızdan yola çıkarak fikrimi beyan ettim önyargılı olduğumu düşünmüyorum o onu demiş bu bunu demiş şöyle yapmış ben boş buluyorum bunları salla gitsin

Burda kişiler açık açık isim şehir adres vererek anlatmıyor olanları serbest bir platform ve derdini sıkıntısını anlatabilir kimseyi ifşada etmiyoruz. Sizinde derdiniz sıkıntınız olabilir illa kayınvalide görümce elti olmaz eş olur komşu olur ve sizde çıkmaza düşüp üzülüp derdinizi anlatabilirsiniz burda kimsede çıkıp arkasından sallayamazsın diyemez çünkü sizin ne şartlar altında neler yaşadığınızı kimse bilemez. Dediğim gibi burası özgür bir forum ve ifşa ederek hakaret etmediğimiz sürece konuşmada sakınca görmüyorum.

Burda kişiler açık açık isim şehir adres vererek anlatmıyor olanları serbest bir platform ve derdini sıkıntısını anlatabilir kimseyi ifşada etmiyoruz. Sizinde derdiniz sıkıntınız olabilir illa kayınvalide görümce elti olmaz eş olur komşu olur ve sizde çıkmaza düşüp üzülüp derdinizi anlatabilirsiniz burda kimsede çıkıp arkasından sallayamazsın diyemez çünkü sizin ne şartlar altında neler yaşadığınızı kimse bilemez. Dediğim gibi burası özgür bir forum ve ifşa ederek hakaret etmediğimiz sürece konuşmada sakınca görmüyorum.
ben de farklı birşey dememiştim zaten her neyse kolay gelsin

Terbiyesiz, görüşmeyin birdaha . Abiniz getirsin çocuğu sevin ama onunla asla görüşmeyin. Özür diler kendini affettirmek isterse görüşürsünüz seviyeli

Terbiyesiz, görüşmeyin birdaha . Abiniz getirsin çocuğu sevin ama onunla asla görüşmeyin. Özür diler kendini affettirmek isterse görüşürsünüz seviyeli
Ama böyle bir kadına abiniz de iyi sabrediyor

Her zaman sesiz kalanı eziyolar. Yazık o kadıncagıza nasıl bi gelin o. Onun da evladı var ya . ne kaynanalar var neler neler yapıyoda gelinlerin sesi cıkmıyo. Bu da bulmuş böyle kaynanayı eziyoda eziyo. Hiç muhattap olmayın abinize de bişey demeyin kötülemeyin gene karısını. Allah büyük herşey kısasa kısa.

Merhabalar herkese.. O kadar doluyum ki ve annem için o kadar endişeleniyorum ki..

Bu defa konu kötü kaynana değilde kötü gelin. Kime göre neye göre diyebilirsiniz ama ilk önce anlatacaklarımı dinleyin..

Annem çok sessiz sakin ensesine vur ekmeğini al derler ya öyle biri. Asla kimseyle tartışmaz abdesinde namazında kendinden küçüklere dahi karşılık vermeyen sakin yapılı bir insan. Ne babamla ne bizimle ne komşusuyla eltisiyle görümcesiyle tek tartışmaya girmemiştir. İnsanları kırmaktan üzmekten çok korktuğu için böyle yapıyorum diyor ama o kırılıyor her seferinde.

Abim 3 yıldır evli ve 1 yaşında çocuğu var gelinimiz 3 yıllık nişanlılık sürecinin yarısını bize küs geçirdi genel sebepleri kıskançlık küçük görme yani küçümseme..
Maddi olarak normal sayılacak çiftçi bir babanın çocuklarıyız düğünde gereken herşey fazlasıyla yapıldı gelinimize. Ama asla memnun kalmadı hep eksikleri söyledi ya da babam 3000 tllik tv aldıysa o annesinin aldığı 100 tllik halıyı övdü her seferinde. Babama bir kere baba, anneme anne demedi. Kendi aile yapısı çok değişik birbirlerine hiç saygıları yok hatta babası demiş ki kızım kayınvalidene gidip kendini hizmetli gibi kullandırma bırak o sana hizmet etsin bunu kavga sırasında itiraf etti. Evimize geldiğinde suyu dahi annemden istedi boş çay bardağını önüne koydu dolduralım diye, sofra önüne hazır geldi gitti, hamileleiğinde 6 ay boyunca annem baktı altını bile değiştirdi ama o abimin bizim eve aldığı 2.5 tllik ekmek yüzünden kavga çıkardı.. O kadar çok ki anlatmakla bitmez yazsam sayfalar alır.

En son geçtiğimiz hafta akrabalarımızın yanında anneme sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyorum bize bulaşmayın demiş. Anneminde zoruna gitmiş kızım neden öyle diyorsun biz sana ne yaptık derken tartışma başlamış. 55 yasındaki kadının yüzüne öyle hakaretler öyle aşağılık cümleler kurmuş ki.. Cahil kepaze kadın, ayrılmamızı mı istiyorsun ayrılırsak kına getirrim ..na yakarsın, bize destek olmuyorsunuz( Abim babamın 2 katı maaş alıyor), pislik kocan kendini b.k sanan kızın gibi cümleler kurmuş.

Ben nişanlandıktan sonra benimle konusmayı tamamen kesti çünkü ailem nişanlımın ailesini yemeğe götürmüş onun ailesini götürmemiş ve annem nişanlıma kendine iyi bak oğlum demiş! diye..Bunu benim yüzüme karşı dile getirmedi anneme böyle demiş.

Bu kadar olaya rağmen annem ağlayarak eve gitmiş ve bu tartışmayı bizden gizlemiş olay çıkmasın diye, akrabalarımız annen nasıl oldu diye arayınca haberimiz oldu. Abim duruma el atmış karısınla konuşmuşlar tabi kıyamet kopmuş evden kovalamış annene götüreyim seni demiş ama gitmemiş hanfendi.

Babam abime dediki oğlum eşin bizi istemiyor sen bizim herşeyimizsin ama sen yeterki mutlu ol sen arada gel bizi gör bebeği getir sevelim aynı ortamda bulunmayalım eşinle.
Ailecek o kadar çaresiz durumdayız ki.. Bir yanda 1 yasında bebek bir yanda gün gün çöken bir abi bir yandan çaresiz kalan annem babam.

Derdimi paylaşmak istedim bu anlattıklarım yaşananların yüzde onu dahi etmez. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..
uzerinize alinmayin ama benim kv de beni boyle anlatiyordur bir de benden onu dinlesenuz hatta oglundan bir dinleseniz neler neler bir de gorunusu ayni uysal kediye benzer oysa kadin yalani meslek edinmis yani sizin durum nasil bilmem de buzde durum bu

Abin mudahale etmeli karisina bu laflari oda duymustur elbet annen sakin bi kadin belli

Gelininiz benim esimle kaynanamin elinde olsaydi mum olurdu mum annenin degerini kocasinin degerini bilsin dicem ama sizinki meydani bos bulmus. Abine bi takim seyler yapmis olabilir dikkat edin annen soyleyemiosa sen savun acigini kolla koz olarak kullan ses kaydi yap ilerde kullanirsin. Oh bulmus sakin insanlari parmaginda oynatio acayip sinir oldum su an..

Eminim benim gorumcelerimde annelerini ayni senin dedigin gibi anlatirlardi :halay:

Back