selam herkese,
Eşimle beş yıllık evliyiz. Normalde planları hep ben yaparım, o pek düşünmez. Ama ilk defa dün, bugün için bir restoranda yer ayırtmıştı. Gerçekten çok sevindim. Ama dün bir tartışma yaşadık, laf dalaşı şeklinde geçti. Bugün de sabah yazıp gece hiç uyuyamadığını ve rezervasyonu iptal ettiğini söyledi.
Zaten cinsel hayatımız yeni yeni toparlanır gibi olurken bir de hep eften püften şeylerden tartışıyoruz. Geçen kavgamızda bana “salak salak konuşma” demişti ve bu lafından hiç hoşlanmadığımı açıkça söylemiştim. Tartışırız ama araya hakaret girerse iyice soğuyorum demiştim. O kavga yüzünden birkaç gün barışmamıştık. Ama dün de tartışma sırasında aynı lafı tekrar etti. Ayrılma konusu açtım hafiften. “İyi ne istiyorsan onu yap.” dedi. Zaten bu mesele açılınca genel tavrı bu. Ama kendisi hiç gündeme getirmez.
Bugün de rezervasyonu iptal etmiş işte, eve gelip fosur fosur uyuyor.
Ben özür ve telafi beklerken o hodri meydan der gibi bir tavırda.
Uzaktan bakınca çok tatlı, çok sevecen biri gibi görünüyor. Ev işlerini, yemekleri neredeyse hep o yapar ben yoğun çalışıyorum diye. Aldatma eğilimi vs bir yönünü de asla yakalamadım. Ama bir şeyler eksik geliyor işte. Bir yandan “ailem gibi” diyorum, çok şefkatli geliyor. Bir yandan da “madem bir şeyler eksik, cinsellik düşe kalka ilerliyor, o zaman diğer özelliklerinin yüzde yüz iyi olması lazım” diye düşünüyorum. Bir de kabalaştığında artık hiç tolere edemiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum.