• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En harika sevgililer günü

Sabah sabah işyerinde neye uğradığımı şaşırdım. Biraz ağladım istemeden. Herkese güller çiçekler gelmiş, bu arkadaş planı iptal etmiş :)
Neden direkt eve gittiniz ki yahu?
Gidip guzel bir yemek yiyip sinemaya girseydiniz sonra da eve gelip uzanip dinlenirdiniz
Veya eve yemek soyleyip acip bi film izleseydiniz
O gunu mahvetmis ama sizde ac kaldiniz moraliniz de bozuk
Kendinize deger verin

Neden direkt eve gittiniz ki yahu?
Gidip guzel bir yemek yiyip sinemaya girseydiniz sonra da eve gelip uzanip dinlenirdiniz
Veya eve yemek soyleyip acip bi film izleseydiniz
O gunu mahvetmis ama sizde ac kaldiniz moraliniz de bozuk
Kendinize deger verin
Herkes sevgilisiyle, eşiyle. Plan yapacak kimse yok :D

Eve gelip kendime şarap açtım, dediğiniz gibi yemek de söyledim. Kendimle zaman geçiriyorum.

Sık sık tartışmalar bu tartışmaların yükselmesi… bunların nedeni sizin ikinizi de tatmin etmeyen cinsel hayatınız. Sevgililer gününü yemeği boşverin hepsi sonuç esas neden cinsellik. Sizi birbirinize bağlayacak hislerinizi ifade etmenizi sağlayan şey yok ki. Siz onu tam bir erkek olarak göremiyorsunuz. Evet o suçlu ama suçu problemleri çözmemek. Beyefendiyle konuşun bunu çözmediğiniz sürece köpek de dersiniz s… de çekersiniz. Evliliğin temeli çoğunlukla güzel bir cinsel hayattır. Sizde sevişemeyen insan gerginliği var.

Sık sık tartışmalar bu tartışmaların yükselmesi… bunların nedeni sizin ikinizi de tatmin etmeyen cinsel hayatınız. Sevgililer gününü yemeği boşverin hepsi sonuç esas neden cinsellik. Sizi birbirinize bağlayacak hislerinizi ifade etmenizi sağlayan şey yok ki. Siz onu tam bir erkek olarak göremiyorsunuz. Evet o suçlu ama suçu problemleri çözmemek. Beyefendiyle konuşun bunu çözmediğiniz sürece köpek de dersiniz s… de çekersiniz. Evliliğin temeli çoğunlukla güzel bir cinsel hayattır. Sizde sevişemeyen insan gerginliği var.
Çok haklısınız çook.

selam herkese,

Eşimle beş yıllık evliyiz. Normalde planları hep ben yaparım, o pek düşünmez. Ama ilk defa dün, bugün için bir restoranda yer ayırtmıştı. Gerçekten çok sevindim. Ama dün bir tartışma yaşadık, laf dalaşı şeklinde geçti. Bugün de sabah yazıp gece hiç uyuyamadığını ve rezervasyonu iptal ettiğini söyledi.

Zaten cinsel hayatımız yeni yeni toparlanır gibi olurken bir de hep eften püften şeylerden tartışıyoruz. Geçen kavgamızda bana “salak salak konuşma” demişti ve bu lafından hiç hoşlanmadığımı açıkça söylemiştim. Tartışırız ama araya hakaret girerse iyice soğuyorum demiştim. O kavga yüzünden birkaç gün barışmamıştık. Ama dün de tartışma sırasında aynı lafı tekrar etti. Ayrılma konusu açtım hafiften. “İyi ne istiyorsan onu yap.” dedi. Zaten bu mesele açılınca genel tavrı bu. Ama kendisi hiç gündeme getirmez.

Bugün de rezervasyonu iptal etmiş işte, eve gelip fosur fosur uyuyor.

Ben özür ve telafi beklerken o hodri meydan der gibi bir tavırda.

Uzaktan bakınca çok tatlı, çok sevecen biri gibi görünüyor. Ev işlerini, yemekleri neredeyse hep o yapar ben yoğun çalışıyorum diye. Aldatma eğilimi vs bir yönünü de asla yakalamadım. Ama bir şeyler eksik geliyor işte. Bir yandan “ailem gibi” diyorum, çok şefkatli geliyor. Bir yandan da “madem bir şeyler eksik, cinsellik düşe kalka ilerliyor, o zaman diğer özelliklerinin yüzde yüz iyi olması lazım” diye düşünüyorum. Bir de kabalaştığında artık hiç tolere edemiyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum.

Kusura bakmayin sizi kirmayi hic istemem ama yazdiginiz gibi uzaktan bakinca cok tatli, cok sevecen asla gorunmuyor. Okuduklarim bana cok itici geldi. Ev islerini, yemekleri benim esim de yapar ama camasirlari yikayip kurutmaya atmak bendedir gibi. Bunlar zaten bir evlilikte olmasi gerekenler. Cok ekstra, mukemmel gibi geliyor size belli ki bu cok uzucu.

5 yillik evlilikte bir tartismayi uzatip bu gune getirmek ve planlari iptal etmek, tartisma esnasinda salak salak konusma demesi vs. Ben tartisma konunuzu da merak ettim.

Çok haklısınız çook.
Lütfen çekinmeyin hislerinizi tam anlamıyla ifade edin. Erkeklerin bazen gözlerine sokmak gerekiyor anlamaları için. Bir kez de olsa içinizi dökün.
Güya sizi cezalandırıyor ama aslında cinsel hayatınızı cezalandırıyor farkındaysanız. Çünkü o güzel yemek sonrası illa yakınlaşacaksınız :)

Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu ülkede "ev işlerini hep kocam yapar. Rezervasyon yapmış ufak tefek şeylerden tartıştık, salak dedi bana özür bile dilemedi" yazarsanız kimse sizi iplemez bu da dert mi denir kusura bakmayın.

🙄 ben yazdiklarinizi boyle okudum.

Kusura bakmayin sizi kirmayi hic istemem ama yazdiginiz gibi uzaktan bakinca cok tatli, cok sevecen asla gorunmuyor. Okuduklarim bana cok itici geldi. Ev islerini, yemekleri benim esim de yapar ama camasirlari yikayip kurutmaya atmak bendedir gibi. Bunlar zaten bir evlilikte olmasi gerekenler. Cok ekstra, mukemmel gibi geliyor size belli ki bu cok uzucu.

5 yillik evlilikte bir tartismayi uzatip bu gune getirmek ve planlari iptal etmek, tartisma esnasinda salak salak konusma demesi vs. Ben tartisma konunuzu da merak ettim.
Birinden alacağımız vardı, ne kadar olduğunu unuttum. Oyun oynuyordu yanına gittim. Ne kadardı? diye sordum. Sanırım oyununu böldüğüm için sinirlendi. Biraz ilgisiz cevaplar verdi. Tekrar kontrol etmesini rica ettim, amacım sadece doğrulama yapmaktı. Gayet normaldi bu aşamaya kadar tartışma yoktu.
“Neyi kontrol edeyim??” Diye sesini yükseltti. Şaşırdım bunu yapınca. Kendine gelmesini söyledim. “Köpekle mi konuşuyorsun?” diye bir cevap verdi. Ne diyorsun saçmalama? dedim. Salak salak konuşma! dedi. Sonra ben delirdim zaten, geçen kavgada yaptığının aynısını tekrarladı çünkü. Böyle baya seviyesiz bir tartışmaydı.

Yani aslında haklısınız bu arada ilk paragrafta yazdıklarınızda. Tabii ki bunlar bir erkeği nimetten saymak için sebepler değil. Olması gereken şeyler. Ben galiba aman bunlar var neyseki diye kendimi avutuyorum sanırım.

Birinden alacağımız vardı, ne kadar olduğunu unuttum. Oyun oynuyordu yanına gittim. Ne kadardı? diye sordum. Sanırım oyununu böldüğüm için sinirlendi. Biraz ilgisiz cevaplar verdi. Tekrar kontrol etmesini rica ettim, amacım sadece doğrulama yapmaktı. Gayet normaldi bu aşamaya kadar tartışma yoktu.
“Neyi kontrol edeyim??” Diye sesini yükseltti. Şaşırdım bunu yapınca. Kendine gelmesini söyledim. “Köpekle mi konuşuyorsun?” diye bir cevap verdi. Ne diyorsun saçmalama? dedim. Salak salak konuşma! dedi. Sonra ben delirdim zaten, geçen kavgada yaptığının aynısını tekrarladı çünkü. Böyle baya seviyesiz bir tartışmaydı.

Esinize aile terapistini onerseniz cevabi ne olur? Bu kadar cok tartisma ve kusme iki tatafi da yipratir. Rezervasyonu iptal etmesi tam bir facia. Sanki bir odul vermis size ve iptal edip cezalandiriyor. Hem suclu neyin tafrasini yapiyor? Keske kendinize guzel bir yemek soyleseydiniz ve guzel bir aksam gecirseydiniz.

Daha önce de cinsellik problemlerimiz vardı işte beni dış görünüş kilo vs gibi konularla eleştiriyordu.

Tartışmalar oluyordu ama üslubunu bozmuyordu. Son bir iki aydır saçmalamaya başladı tartışırken. Haliyle ben de nesine tahammül ediyorum? Demeye başlıyorum.
Sizin yerinizde olsam koyarım kapının önüne, erkeklerin kendi tiplerine bakmadan kadınları dış görünüşleri ile vurmaları en tahammül edemediğim şeylerden biri, cinsellikte yok, ne diye çekiyorsunuz bu adamı?

Önceden tartıştığımızda hakaret içeren kelimeler kullanmıyordu. Sadece tartışma bir yere varmıyordu işte. Uzun uzun muhabbetler. Son bir ikidir, bu “salak salak konuşma” “köpekle mi konuşuyorsun sen?” Gibi gibi avam söylemler başladı. Zaten tamamen soğumaya çok çok yakınım, bunlar da tüy dikiyor.
Siz salak salk konusma demenize ragmen tekrar etmesi hata.
Eger kopekle mi konusuyorsun sen dedigine gore sizin hitap tarzinizda da sorun olabilir.
Ayrilmayi gercekten dusunmedikce konusunu acmak cok yikici bir hareket. Gitme kal demesini bekliyorsunuz ama oz saygisi olan birini gidene kal dememesi lazim zaten. Cunku gidecek olan onunde sonunda zaten gider olan diger kisiye olur.

selam herkese,

Eşimle beş yıllık evliyiz. Normalde planları hep ben yaparım, o pek düşünmez. Ama ilk defa dün, bugün için bir restoranda yer ayırtmıştı. Gerçekten çok sevindim. Ama dün bir tartışma yaşadık, laf dalaşı şeklinde geçti. Bugün de sabah yazıp gece hiç uyuyamadığını ve rezervasyonu iptal ettiğini söyledi.

Zaten cinsel hayatımız yeni yeni toparlanır gibi olurken bir de hep eften püften şeylerden tartışıyoruz. Geçen kavgamızda bana “salak salak konuşma” demişti ve bu lafından hiç hoşlanmadığımı açıkça söylemiştim. Tartışırız ama araya hakaret girerse iyice soğuyorum demiştim. O kavga yüzünden birkaç gün barışmamıştık. Ama dün de tartışma sırasında aynı lafı tekrar etti. Ayrılma konusu açtım hafiften. “İyi ne istiyorsan onu yap.” dedi. Zaten bu mesele açılınca genel tavrı bu. Ama kendisi hiç gündeme getirmez.

Bugün de rezervasyonu iptal etmiş işte, eve gelip fosur fosur uyuyor.

Ben özür ve telafi beklerken o hodri meydan der gibi bir tavırda.

Uzaktan bakınca çok tatlı, çok sevecen biri gibi görünüyor. Ev işlerini, yemekleri neredeyse hep o yapar ben yoğun çalışıyorum diye. Aldatma eğilimi vs bir yönünü de asla yakalamadım. Ama bir şeyler eksik geliyor işte. Bir yandan “ailem gibi” diyorum, çok şefkatli geliyor. Bir yandan da “madem bir şeyler eksik, cinsellik düşe kalka ilerliyor, o zaman diğer özelliklerinin yüzde yüz iyi olması lazım” diye düşünüyorum. Bir de kabalaştığında artık hiç tolere edemiyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sevgililer gününe cok anlam yüklememek lazim gercekten sevene kiymet bilene ve sevilene hergün sevgililer günü yeter ki mutluluk huzur olsun.

Esin kaba biri tavirlari bunu gösteriyor ama altinda psikolojik sorun var gibi. Tamam herseyin altinda bu cagda hep psikolojikdir deyip duruyoruz ama acaba kendi ailesiyle yada kendi icine attigi baska bir durum mu var ? Cünkü bir skintisi var kimse durduk yere böyle olmaz..

Bu arada ilgin varmi bilmiyorum ben astroloji cok okuyorum burclar enerjiler bilmem neler...

13 subattan itebaren 1 hafta boyunca Dolunay var en yan etkileri yasayacak burclar Aslan, akrep, ve kova..

Biz tam 2 gün üst üste esimle eften püften kedi köpek gibi olduk 😂 saka gibi tam da dolunay oldugu ilk gün. Bide kendisi aslan burcu pis inadi var🤦🏻‍♀️ neyse bunlar tabi astrolojiyle alakali seyler ama siz önce oturup bi konusmaniz lazim iletisimsizlik en kötü sey evlilikte

Tamam da ben mi özür dileyeceğim saygısızlığı o yapmışken? Çok tartışıyoruz zaten. Sürekli ufak şeylerden aptal saptal tartışmalar. Genelde uzatılmıyor. Ama hakaret kelimeleri girerse zaten işin rengi değişiyor benim için işte.
Ev işlerini, yemekleri o yapar kısmını çok kiskanmışlar.gözleri hiçbir şey görmemiş. Oysa ki hakaret içeren kelime kullandığını ve cinselliğin düşe kalka ilerlediğini de yazmışsın.yorumlar o yüzden sadece can acıtmak üzerine.

Bugünlerde yorumlar çok enteresan harbiden ya konuyu okudum her şey normaldi yorumlar beni şoke etti.
Salak salak konuşma diyen birine saygı duymam sevmem de
Ev işlerini kadın yapınca okey mi ki erkek yapınca Olmuyor? Herkes susup otursun mu adam iki ev işi yaptı aldatmadı diye ne kadar saçma
Ve rezervasyonu ne mana iptal etmiş konuyu uzatan kocası. Etmeseydi orada barışırlardı zaten
Ayrılalım diyor adamda tık yok
Cinsellikte düşe kalka ben bu evlilikte o mükemmel bir şey göremedim gayet de problemleriniz var bence yani yazılabilecek.
illa dövmesi gerekmiyor dert olması için?
Konu sahibi ilişki terapisti deneyebilirsiniz
Biraz mesafe de size iyi gelebilir ya da eşinizin tavırları neden kaynaklanıyor tahmininiz var mı?
Başka konularda cinsellik şöyle önemli böyle önemli, aman evliliğin yüzde 80'i 90'ı yazan kadınlar bu konuda ev işi, yemek kıskançlığına 180 derece dönmüşler 😁

Ay çok teşekkür ederim ya. Ben mi delirdim dedim bir an cidden tepkileri görünce. Cimri değil ama benimle dışarı çıkmaya gönüllü değil diye yorumluyorum. Zaten dediğim gibi tüm planları ben yapıyorum, son iki yıldır da hiçbir plan yapmıyorum. Dolayısıyla sıfır aktiviteyiz. Sapan bir hal aldık.
ilgi alaka yok, adam gibi seks yok, kaybetme korkusu yok, gönül alma yok, hakaret var.bence ayrılmayı düşünebilirsiniz.hiç hoşuma gitmedi bu adam benim.bir arkadaşın da dediği gibi gecenin sonunda seks yapmak zorunda kalırım da beceremezsem diye bile düşünmüş olabilir.kendi fikrimi açık açık söyleyeceğim valla.kendimi tutamıyorum.ben cinsel sorun yaşayan adamı adamdan sayamıyorum.hayatımda birkaç defa karşıma çıktı.hemen ilk denemede kestirip attım.yok şöyle iyi işi var yok böyle ilgili, yok şöyle özellikleri var hiç gözüme bile gelmedi.matematikteki yutan eleman gibi.düzeltecem edecem diye ikna etmeye çaliştılar ama düzeleceğine de inanmıyorum ben.nasıl başladıysa öyle gidiyor.düşünmedim bile yani.erkeklikten çıkmışsa gitsin tek odalı evde yalnız yaşasın, ilişki peşinde koşmasın.

Son düzenleme:
Back