• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizin ettiği hakaretler..

Bence siz sadece kendi bakış açınızla yazmışsınız hiç kimse durduk yere bu davranışlarda bulunmaz.Siz bir görümce gözüyle gördüklerinizi yazmışsınız bir de geline sormak lazım ne yaşadı diye.Siz annenizi melek gibi görebilirsiniz sonuçta anneniz ama bir de gelinden dinlemek lazım zaten bakarsak gelin ağzıyla kuş tutsa da yaptığı söylediği herşey gözünüze batmış.

Bence siz sadece kendi bakış açınızla yazmışsınız hiç kimse durduk yere bu davranışlarda bulunmaz.Siz bir görümce gözüyle gördüklerinizi yazmışsınız bir de geline sormak lazım ne yaşadı diye.Siz annenizi melek gibi görebilirsiniz sonuçta anneniz ama bir de gelinden dinlemek lazım zaten bakarsak gelin ağzıyla kuş tutsa da yaptığı söylediği herşey gözünüze batmış.
Her yerde gelinleri savunuyorsunuz maşallah acaba size sormak lazım nasıl bir psikolojidesiniz ? Kendi kayın valideniz size nasıl davrandı yada siz nasıl karakterlisiniz ki her yerde kaynana görümce kötülüyorsunuz.

Her yerde gelinleri savunuyorsunuz maşallah acaba size sormak lazım nasıl bir psikolojidesiniz ? Kendi kayın valideniz size nasıl davrandı yada siz nasıl karakterlisiniz ki her yerde kaynana görümce kötülüyorsunuz.
ben objektif bakıyorum adaletli olsaydınız da yazmasaydık haklısın mı yazmam lazım haksızlığa acaba benim eşimin ailesinden yana hiçbir sıkıntım yok çok şükür ki sizin nasıl bir psikolojiniz var ki gelmişsiniz burda utanmadan gelininizi kötülemişsiniz bir de bana laf yetiştiriyorsunuz

ben objektif bakıyorum adaletli olsaydınız da yazmasaydık haklısın mı yazmam lazım haksızlığa acaba benim eşimin ailesinden yana hiçbir sıkıntım yok çok şükür ki sizin nasıl bir psikolojiniz var ki gelmişsiniz burda utanmadan gelininizi kötülemişsiniz bir de bana laf yetiştiriyorsunuz ve unutmayın siz de bir gğn evlenip gelin olacaksınız o zaman geline yaptıklarınız çıkar sizden

Ya güldürüyorsunuz beni cidden. Iyi olan birini neden kötüleyelim ? Bir tane gelinimiz yok 2 tane daha var neden onları yazmadim da bunu yazdim acaba?

ayy çok üzüldüm ya allah yardımcınız olsun valla terbiyesizle yaşamak zor olan en çok da binize olucak aslında ben eşinede saygılı olduğunu pek düşünmüyorum bizim aile dede var buna benzer bi tane ipler yavaş yavaş kopuyo malesef .. anneniz veremiyosa siz bi kaç cevap vermeyi denediniz mi

ayy çok üzüldüm ya allah yardımcınız olsun valla terbiyesizle yaşamak zor olan en çok da binize olucak aslında ben eşinede saygılı olduğunu pek düşünmüyorum bizim aile dede var buna benzer bi tane ipler yavaş yavaş kopuyo malesef .. anneniz veremiyosa siz bi kaç cevap vermeyi denediniz mi
Başından geçen bilir işte. Bilmeyen konuşur durur.

Son düzenleme:
Yazık annenize çok üzüldüm :( ne gelinler var allah ıslah etsin benim bile sinirim bozuldu valla allah size kolaylık versin uymayın muhattap olmayın olay daha çok uzar.

cevabı çok basit kıskançlık ve haset
Hadi ordan be haddini bil yeter artık. Kendini bilmez densizin tekisin diğer gelinlerimize laf etmiyoruz. Bu yaptıkları patlama noktasına getirdi de yazdım buraya ağzımı daha fazla bozdurmayın yorum atıp durmayın.

ne kadar saygısız ve edepsiz olduğun aşikar zaten sonra gel burada gelini kötüle he canım he

Başından geçen bilir işte. Bilmeyen konuşur durur. Abimle de pek ilgilenmiyordu başlarda su aralar biz abimle yakınlasınca hafiften ilgi göstermeye başladı.
üzgünüm ama düzelir diyemiyorum 10 küsür sene geçti bizimkilerin üzerinden düzelmedi onlar bize uzak biz onlara nerdeyse kapı komşumuz ama bayramda seyranda anca görüşülüyor çocuklarını da uzaklaştırır ileride içinizi karartmak istemem ama gerçekler bunlar . size söyliyeceğim sakın annenizi babanızı ezdirmeyin ve aman sıkıntı olmasın diye abinizden bişey saklamayın

Başından geçen bilir işte. Bilmeyen konuşur durur. Abimle de pek ilgilenmiyordu başlarda su aralar biz abimle yakınlasınca hafiften ilgi göstermeye başladı.
üzgünüm ama düzelir diyemiyorum 10 küsür sene geçti bizimkilerin üzerinden düzelmedi onlar bize uzak biz onlara nerdeyse kapı komşumuz ama bayramda seyranda anca görüşülüyor çocuklarını da uzaklaştırır ileride içinizi karartmak istemem ama gerçekler bunlar . size söyliyeceğim sakın annenizi babanızı ezdirmeyin ve aman sıkıntı olmasın diye abinizden bişey saklamayın

Siz neden bu kadar önyargılı yorum yaptınız peki? Sizde bir gelin olduğunuz için mi. Bende bir gelinim asla önyargılı olmadım sizin problemlerinizde sorun karşı tarafta olabilir her gelin kayınvalide konusunda gelin haklı değildir istisnalar her zaman olur. Gelinimizin bizimle problemini sormuşsunuz söyleyim para! Abim babamdan iki kat fazla maaş aldığı halde babamın onlara her ay para vermesini bekliyor, bize yemeğe gelirken abimin aldığı 2 tllik Ekmek yüzünden kavga çıkmıştı bir keresinde. Size karşıdan gelin haklı gelir bilemem ama ailem ve tüm çevremiz onun ne olduğunu biliyor ve ondan uzak duruyor. Herkes kendi yaşadığını bilir

Onada saygılı değil arkadaşlarının yanında dahi rezil ediyor abimi küçük düşürüyor eksiklerini söylüyor ama abim aşık işte affediyor ve çocukta var tabi o yüzdende kulak arkası yapıyor. Bende cevap çok verdim zamanında benden karşılık bulduğu için benim yanımda olay çıkmıyor babamda biraz sert biri o ben varken sen sakin ol diyor o yüzden geri çektim kendimi

Annem abimden hep gizlemek istedi araları bozulmasın diye ama bir yerden sonra haberi oluyor mutlaka. Çocuk bize çok bağlı ve çocuğa bakmak zor geliyor bu kadar olaya rağmen çocuk hergün bizde abim getiriyor gece alıyor psikolojisi bozuluyormuş çocukla evi çok dağıtıyormuş diye evde istemiyor bizde çocuğu çok seviyoruz işimize geliyor hergün gelmesi

Back