- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Evet dimi bir de bu durum vardı. Var her şer gibi görünende bir hayır ama, anlayana...Gecen ki konunuz da size herkes ayni seyi soyledi. Ama siz hic dinlemediniz.
Ayrica diger konuda dul kadinlarla ilgili birseyler soylemistiniz. Bakin ayni sey sizin basiniza gelecek.
Yapacak birsey yok yolunuza bakin.
Ahahah yerim:) ya bu kardeşimiz sanırım 23 falandı ablacim çılgınlık yapıp her halükarda hoş görülecek yaslar yani yoksa 45 tabiki çok genç ama daha mantıklı, daha destekli adımlar atılan, daha zor aşık olunup, deneyimler sağ olsun gelecek garantici yaşlar dimi?:) gençsin sende tabi öptümYaşım 45,ben bile bu modda değilim.
Yani bu yaşta hanım abla olmuyor herkes.
Alınıp, kırılmadım sadece henüz gencim demeye geldim.
gercekten güvendim. teyzem aracılıgıyla bu is oldu. teyzemin arkadasının yakın akrabasıydı. biz aileyi cok arastırdık kimse kötü birsey söylemedi. esimi de gercekten seviyorum ilgili bir insandı. nerden bilebilirim böyle olacagını.. zaten simdiye kadar dogru dürüst iliski yasamamıs biriyim. birini sevip icim ısınınca evlenmek istedim. karsı taraf cok erken istedi dügün tarihini oyüzden nikahta erken oldu vize icin. aileme cok cemkirdim karısmayın yoluma taş koymayin aksilik sakın cıkartmayın diye. degmezmiş.
daha evlenmeden bosanmiş biri olmak istemiyorum en az 5 yıl kendıme gelemem kaldıramam bu durumu. oyuzden karsı taraf hatasını anlar yola gelirse affedicem. nişanlım babasıyla tartısmıs, ama durumu degistirmezlerse sevgimide gömüp ayrılıcam malesef. ailesi yüzünden bu ilişki bitecek yani. nikah iptali olmuyor malesef..
Evet en cok da o yazdigina uzulmustum.Evet dimi bir de bu durum vardı. Var her şer gibi görünende bir hayır ama, anlayana...
Yok tam tersi oluyor. 1 seneden sonra anlaşmalı boşanabiliyor. Once olanlarda cekismeli oluyor malesef. O da rezalet zaten,iftiralar,yalancı şahitler vsYapilacak tek bir sey var hicbi sekilde iletisime gecmeyip bosanma davasini acmak
1 seneden once cekismeli degil ama anlasmali bosanma oluyor diye biliyorum, onlar da zaten dunden razi olurlar
Bile bile atese yuruyordunuz o yuzden ben bunlarin oluşuna sevindim sizin acinizdan
Nasil bir atesin icinden ciktiginizi ilerde anlayacaksiniz
Esiniz size ulassa da barismak icin kirk takla da atsa barismak gibi bi seceneginiz olmasin
Ben boşanmadım.Almanya da süreç bu şekilde işliyor.Eşiniz ne vatandaşı?Vize için başvuru yaptıysanız gideceğiniz ülkenin kayıtlarına da evli olarak geçmişsinizdir.Yani iki tarafta da evlisiniz.biz türkiyede evlendik burada bosanacagiz. siz 1 senemi beklediniz. sanırım türkiyede de öyle
+1yahu kızlar anlıyorum iyi niyetlisinizde bu konu sahibi dul kadınları aşağılayan bir insan böyle bir zihniyetteki kadına ne anlatmaya çalışıyorsunuz. ben söyleyeyim "yurtdışına gidip zengin koçişimle evlenirim lüks hayatım olur altınlarımı takar takıştırırım.instagram biyografimede "kocişinin aşkısı prensesi." yazısı yapıştırıp ele güne hava atacak bu kızın amacı hayali bu vizyonu bu kadar laf anlatmayın boşuna.
bir kaç sayfa öncesinde birde şunu yazmış. "2 dantel pike takımı dedigin 40 bin tl tuttu. senin gibiler o parayla ev düzer."
2 dantel pike takımınız 40 bin tl tutmuş gerçekten hiç para önemli değil sizin için.
Allah büyük. Gene de üzülürüm sırf tükürdüğünü yalamamak icin bile bile evlenip yakarsa kendini.Evet en cok da o yazdigina uzulmustum.
"Ben dul kadin miyim? Kusurlu muyum da o kadar az altin takiliyor? " tarzinda bir cumle kurmustu konu sahibi.
Iste lafini pasa pasa yuttururlar insana.
Daha önceki konuyu okumadım ama böle bir cümle kullandıysa bundan sonra dul olmuş oluyor Ve ne takılacağını ,ne alınacağını takmaz ikinci evliliğinde mutlu olur belki.Allah büyük. Gene de üzülürüm sırf tükürdüğünü yalamamak icin bile bile evlenip yakarsa kendini.