gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Sen bunca olaydan sonra kalkıp birde nikah mı yaptın?

vallaha canim basını okudum sonunu okumadım. bos konusmussun. bütün hayat ve is stresinizi burdaki insanlar üzerindemi cikariyorsunuz anlamıyorum. 2 dantel pike takımı dedigin 40 bin tl tuttu. senin gibiler o parayla ev düzer. ayrica nezamandan beri beyifendilik para karsısında ezilmek oldu. ne parasından bahsediyosun sen adam evi döse demis artik paralı olması mı kalmıski parasina tamah edicez. insanlar tanısmaya gelir gider nisanlıyken gelir gider kızı hangi aileye gelin gider tanısmak ister bunun saklabanlıkla ilgisi yok. ne güzel vaktini ayirip yazmıssın ama okumadim bile. canimi sıkamadigin icin üzülme

Eşinin gelirine göre mi evleneceksin diye sorulmuş.
Ona göre çalışacağım ve çalışmayacağım, evet eşimin geliri önemli ayrıca
O
Bak kuzum sen herşeyi inkar edince üzerine geliyor herkes doğal olarak.

Çoğu kişi eşinin maddi durumu iyi olsun ya da iyi bir mesleği olsun ister. Bunun kadar doğal birşey yok. Ancak insanlar eş seçerken bunu ilk sıraya taşırsa işte o zaman yanılır.

Adam ve ailesi çok zengin tanınmış bir aile yazmıştın. Senin profilin Tekirdağ, ve görücü usulü olmuş. Muhtemelen bu aile de Tekirdağlı ve benim tahminim Türklerin iş yaptığı Romanya Makedonya gibi Doğu Avrupa ülkesinden bahsediyoruz. Senin eğitimine devam edeceğini ve araba alacaklarını söylemişler buralarda eğitim ve araba ucuzdur ancak evler eski ve (beklentinize göre) pahalıdır. Eşinden çok ailesi hakkında konuşmuşsun. Eşin kendi başına ayakları üzerinde durabilir mi? Baba ben ev almıyorum ya da maddi destekte bulunmuyorum derse evi geçindirebilir mi? Sen dil öğrenip çalışabilir misin? Siz bunları hep atlamışsınız. Baba zengin bir el atar diye düşünmüşsünüz. Ortada eşin yok...

Ailenin isteklerinin şaka olduğunu ya da seni denmek için olduğunu yazmışsın. Bir ailenin bunu yapması çok gereksiz gerçekten. Onun yerine koştur koştur evlendirme 3-5 aya birbirinizi tanıyın o gelsin sen git de... Yazında babanın telefonda kayınpederle görüşmesinde oğluna ev alacağı sizi okula göndereceği ve araba alacağı konusunda bir görüşme var. İstekler gerçek olmasa bile beklenti var. Ev alınsın diye.. Hadi evi geçtim araba nedir? Arabayı dillendirmek nedir?

Sen got git yurt disina bak gör neler oluyor. Artık kimse gitmek istemiyor ama siz istiyorsunuz. Ben bir sure yasadim ve su olayı unutamam, kadin geliniyle geldi kiz turkiyeden gitmis, masayi siliyordu kiz kadin bu boyle bişey bilmez oyle mi silinir dedi, iste annesi soyle2 boyle gikini çıkarmadı kiz neden yasi küçük dil bilmiyor kv desine mecbur , o nereye istese onla gidiyor birde rencide ediliyor . Siz affedecem diyorsunuz ama sonrasıda pek parlak değil. Yanlis anlamayin ama varlıklı olmalari mi sizin gözünüzü kör etti. Babaniza annenize neler yapmışlar. Orasi turkiye gibi değil unutmayın

tesekkür ederim yazdiklarin icin.. düzgünce okuyup anlayabilen insanlarda varmış..
birsey sormak istiyorum bosanmaya sebep olarak ne gösterdiniz ve dava nekadar sürdü..

Daha evlenmeden boşanmış olmayı kabullenemiyorsan korkarım ama evlenip hatta birde çocuklu olarak boşanmak zorunda kalacaksın. Olmayacağı çok belli oldurmaya sakın çalışma çok pişman olursun..

Sizi hatırladım olmayacağı baştan belliydi herşeyi gectim o onu yapmış almıs bunlar değil ailemi hic sayanı yok sayarım kesin nett.Ardımada bakmam

Hayatım be senin de çenen anca bize yetiyor madem bu kadar dillisin babanı ezen kayınpederi arayıp buraya yazdıklarını bir bir söyle bize laf yetiştireceğine

Ahahahaha güldürdün kız Allah iyiliğini versin. Zaten yazdığımı anlayacak aklın olsa böyle rezil olmazdın bu bir. Senin gibiler derken??? Senin gelmek için tanımadığın adama nikah kıyıp dünyanın lafını işittiğin ülkenin en iyi üniversitesinde doktora yapıyorum ben güzelim :) Euro'yla kazanıyorum Bak kocamın parası değil, kendim kazanıyorum. Ama sen anlamazsın, ezik şeyler di mi bunlar? Çalışıp para kazanmak, kariyer sahibi olmak falan. Boş işler. Elin adamına nikah kıyıp zengin olmak varken, biz de uğraşıyoruz işte ezik ezik
Vaktimi boşa harcadığımı düşünmüyorum, sen anlamamış olsan da belki okuyan anlayan olur. Dediğim gibi ben doğru bildiğimi söylerim.
Tek bir konuda haklısın, ahmağa laf anlatmaya çalışarak boşa konuşmuşum

Konuyu açan kişi maalesef bazen gerçekleri üzüntüden görmuyor. bilmiyor ki başına gelecekleri biz uzaktan net görüyoruz
Burda denilen birçok şey kesin ve net başına gelecek.inanmak istemiyor
Maalesef bu evlilik baştan belli

Üzülmeyin evet cok erken karar verip o imzayi atmaniz buyuk hata olmus ama olan olmis artik sonucta kagit uzerinde bir evlilik.suan sizin aile.degislinz coluk cocuk yok zararin neresinden donerseniz kar bence. Ayrica 1 hafta icinde donus olmazsa demissinz donus olursa kabul edecekmisinz bilmiyorum ama bence bu aileyle devam ederseniz evliliginde bir ömur boyle gecer. Balik bastan kokmus yani.net olun ve bitirin

Kız Allah iyiliğini versin
Senide taktir ettim
Ben kızlarını kariyer sahibi okumuş işi gücü olan biri olarak yetiştireceğiz Allah'ın izniyle hiçbir zaman bir erkeğe ihtiyacı olmasın ekonomik yonden

Babana cok acıdım. Vah vah. Gerçekten. Adamin düştüğü durum berbat bir durum. Ne kadar utanmış ve üzülmüştür

Evet sizin ailenize göre boşanmış olmak kusurlu olmak oluyor. Orda da yazdım şimdide yazıyorum bu insanlara para için evet dediniz ve göremeyince sizde çıldırıyorsunuz.

Arkadaşlar hiççç kendinizi yormayın,
yorum yapıp akıl vereceğim diye.
Diğer konuda da yazdık,çizdik,meramımızı anlatamadık.
Konu sahibi bu adamla düğün dernek yapıp,
yurt dışına gelin gider.
Üç ay sonra da yeni bir konu açar,kendisinde o potansiyel var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…