gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Öyle zırt pırt Türkiyeden evlendirdikleri genelde sorunlu tipler (ya kumari aşırı gece hayati sorumsuz olan felan) . Gözünü acmamis birine bakılır. "Biz kizi yönetiriz o ne de olsa eve bağlar" kafasi. Cok gördük burda.

Bunca şeye rağmen, yola gelirseler affedip, buradan yurtdışına gelin gitmeyi göze alıyorsunuz. Ya yola gelmez de, gelirmiş gibi yaparlarsa? Şehir değiştirmiyorsunuz hanımefendi, ülke değiştiriyorsunuz. Üstelik hiç bilmediğiniz, size bir şey olsa gidecek bir kapınızın olmadığı ve evlenir evlenmez vatandaşı bile olamayacağınız bir ülkeye. Ayrıca dil biliyor musunuz? Dil bilmeden ülkeler evlilik dahi olsa ülkeye giriş vermiyor diye biliyorum. Çünkü yengemin yiğeni teyzesinin oğlu ile çooook aşık olarak evlendi(!) nikâhları kıyıldı ama kız gidemedi. Kızın dil öğrendiği sürede de çocuk kızdan soğumuş. Kız oraya gitti bir de Allahsızlar kızı aylar sonra babasının evine oğlumuz iatemiyor diye bırakıp gittiler. Bakın bunu yapan kızın teyzesi. Tamam çocuk soğumuş olabilir, normal ama kızın teyzesi oğluna toz kondurmuyor. Kimse böyle yürek yemez. Siz herhalde yediniz.

Aynen barismaya hazir zaten.

Insanin kendi kendine ettigini baskasi etmezmis diye bosuna demiyorlar.

Affetmeye meylin varsa ne yapacam diye buraya neden konu actinizki . Yorumda biri hakketmişsiniz demişte kızdıydım ama dogru söylemiş. Yani diyorsunuzki bunlar bana yetmedi köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen kocam ve ailem beni alıp gurbete götürsün az da orada agzima ...

yapılacak şey belli ama siz hala ne olduğu belli olan adam ve ailesi için affedicem diyosunuz.o yüzden bence boşu boşuna uzun uzun dert anlatmışsınız nasıl olsa akıllanıp yapılması gerekeni yapmak gibi bir niyetiniz yok.5 aylık adam be yuh

Daha önceki konunuzda da demiştim sanırım, sizin ailenizin karşı tarafi yolunacak kaz olarak gördüğünü düşünüyorum.

Sizin hiç tanımadığınız biri ile sirf maddi durumu iyi diye evlenmenizi aklim almiyor.

Karşı tarafın da maddi olarak güçlü ama insanlıktan nasibini almamış olduğunu düşünüyorum.

Siz evlenirsiniz, sonra gelir burada çok konu açarsınız.

Hiçç üşenmedim geri döndüm eski konularını da okudum.Nikahı nişandan bir gün önce yapmışsınız.2.kez istemeye gelmediler diye laf ediyorsunuz.Madem örf adet bu kadar düşkünsünüz neden nişandan önce nikah yaptınız?Kuzenlerinizle karşılaştırma yapıyorsunuz onların durumu yokken aldı diye.Altına,bohçaya bu kadar önem veriyorsanız gidip kendi kültüründen biriyle evlenecektiniz.Herkesin değer yargısı farklı kimi gider 100 binlik düğün yapar altın takmaz,kimi sıradan düğün salonunda evlenir 100 binlik altın takar.Yani 100 binlik düğün yapan adam 200 binlik altın takmak zorunda değil.

Yurt dışına 40 binlik çeyiz taşımak nedir anlayamadım?Valla bende yurt dışına geldim bırak çeyizi kıyafetlerimin tamamını bile getiremedim.

Son birşey söyleyeceğim 2.evliliğimi yaptım yani sizin değiminizle dul idim.Herşeyim dört dörtlük yapıldı.Dul olduğum için altın,boğça,eşya Ve ev ile mutlu olunmadığını bildiğimden asıl önemli konulara odaklandım Ve insan gibi insan olan aileye geldim.Hayat bizi nereye götürür bilemem ama siz bu kafayla anca kendinizi yersiniz.

Kizlar anliyorum konu sahibine yardimci olmak istiyorsunuz ama ne deseniz bos. Eski konularinda da soyledik bizi dinlemedi hic.
Bosanma falan olmayacak size soyleyim. Bos yere ugrasiyorsunuz. Bosanacak insan hala esiyle boyle gorusmez. Iletisimi tamamen koparir ve gereken adimlari atip davayi acar. Esinden icin Bagiriyorum cagiriyorum sesi cikmiyor diyor baksaniza. Kizimiz resmen bu isin olmasini istiyor. Icten ice istiyor. Sadece telefonlari engelleyerek insanlari yalvarttiracaklarini saniyor. Boyle bir sey olmayacak. Kizimiz da peki deyip tipis tipis her seye razi olacak. Ilk baslarda da boyle degil miydi? Bilmem ne kadarlik altin istediler. Olmayinca peki deyip razi oldular. Ilk konularindan beri hep boyle...bos yere yormayin kendinizi.

Bir ara trt eski trt iken bir belgesel yayınladılar yurtdışındaki Türk gelinlerle ilgili
Resmen kadınların anlattıklarına kanım dondu
Evde 9 yaşındaki kaynindan bile dayak yiyen kizlar
Kayinpederinin cinsel saldırısina uğrayanlar vs. Vs.
Dediginize katılıyorum bu köyden kiz alma yada Türkiye'den gurbet için gelin alma muhabbetleri ya bu tür damatlar icin yapılıyor yada bilinse kızın kabul etmeyecekleri durumları saklamak için
Örneğin kayinbaba yatalak hastadır altının alınması gerekiyordur falan

Aynen oyle...
Benim babama bırak bu kadar laf saymayı , gözünün üstünde kasın var diyen kp yi paralarim ben ...
Vallahi konu sahibinin babasi da az degil.
Daha isteme olmadan 300 gr altin , kizin ustune ev istediler. Birada insanlar tepki gosterince de "ailem beni denemis." diye de lafi degistirdi.

Bencede hala içinde ayrılık isteğinin zerresi yok
Ne diyelim herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar

Arkadaşlar nikah iptali öyle “Ay ben vazgeçtim iptal edin nikahımı” deyip de yapılacak bir şey değil. Nikahın geçerli olması için gerekli usurlardan birinin eksik olması durumunda yapılabilir ancak. Örneğin taraflardan biri zaten evliyse veya tehditle evlenme durumunda. Ya da ciddi şekilde kandırıldığını göstereceksin ki o da çok zor. Nikah yaptık ama düğün olmadı, aynı eve girmedik diye nikah iptali falan istenemiyor. Nikah kıyıldığı anda evlisin artık. Bu tip konularda birkaç kişi yazıyor bu nikah iptalini mutlaka. Düzelteyim dedim.
Boşanmalısın kısaca konu sahibi. Ama zaten boşanmayacakmışsın da.

Vallahi konu sahibinin babasi da az degil.
Daha isteme olmadan 300 gr altin , kizin ustune ev istediler. Birada insanlar tepki gosterince de "ailem beni denemis." diye de lafi degistirdi.
Zaten konunun tüm detaylarini ve hatta eski konularini biliyorum.
Maasa gore es aradi hatun ya :)
Aile de fena kız da az değil
Ee hakettiğini yaşayacak.
Barışsa dahi sonu yok bu işin...

yapma ..kendini ateşe atma..daha gençsin önünde uzuuun bir yol var..boşanırsam 5 yıl kendime gelemem diyorsun..asıl evlenirsen 10 yıl kendine gelemezsin..unutma 21 . asırda bir yıl sürmüyor ayrılık acısı..Rabbim hakkında en güzelini nasip etsin

Yazinizi okuyunca eklemek istedim.

Prensesin annesi
Prensin annesi Kocasinin Sultani

Anlamadigim sey biz bu dunyaya gelirken bunlarla gelmedik kendini anlat birilerinin annesi karisi olunca mi sadece Insan olabiliyorsun bireysin sen hic bir seyin olmasa da bireysin.
Butun fikrimi doktum ve rahatladim :)

sen bu kafayla daha tonla konu açarsın buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…