- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.450
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
babamda beyfendiliğini bozmayip, bizim o evi döşüyecek dururumuz yok, biz kızımıza ceyizini hazırladık evinde bir kac parcasini anca alabiliriz dedi,
kendini zengine yamamaya çalışmışsın, yurdışı hayalleri kurmuşsun diyenlere cevabım, benim ailemin maddi durumu çok iyi herhangi bir yamanmaya ihtiyacım yok
Böyle bir mesajla karşılaşmak içimi ısıttı, çok teşekkür ederim :)) 4 yıl bana çok şey kattı evet, hala gencim 24 yaşındayım ama yaşadıklarım beni olgunlaştırdı.Sevgili mavi
Bir iki güncel ve mutsuz detay verirsin de kendi bk gibi giden evliliğim için içten içe şükür filan ederim diye bekledim durdum ama yazıp yazıp sildigini düşünmekteyim.
Silme bence olduğu gibi yaz.seni samimi buluşum ilk yazdığın konularda bile eğip bukmeden doğru olduğunu düşündüğün şeylerin arkasında durmandi.
bir süredir gözlemlediğim kadarıyla açılan konularda üyelerin "en haklı sensin" mesajını alabilmek için yazılarını fayans döşer gibi dosemelerine pek anlam veremiyorum.taninmamak için yer, kişi isim değişikliklerinden bahsetmiyorum
Güldük eğlendik ama senin mutsuzLugunla mutlu olacak degiliz
Umarım biseyler yolunda gitmiştir.dort yılin sana çok şey kattığını düşünüyorum
En azından eskiden dert ettiğin şeylerin ( maddi şeylerin senin değerini olctugunu düşünmen gibi) güncel hayatta bir karşılığı olmadığını ogrenmissindir umarım
Yazmak yada yazmamak senin tasarrufun
Güzel bir hayatın olmasını diliyorum ( sakalarima umarım alinmamissindir)
sonuç olarak 20 yaşındaymışsınız o zamanlar.hata da yapabilirsiniz.şu an boşandınız mı eşinizden?umarım bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olurMadem sen 20 yaşındaydın farkında değildin ailen niye uyarmadı seni maddiyat için onlara yamamaya çalıştı diyenlere cevabım; ailem bu evliliği en başında istemedi ama ben onları mecbur bıraktığım için kabullendiler, belki de hergün bu iş olmaz bunlardan adam olmaz diye beni vazgeçirmeye çalıştılar, hiç öyle yamamak gibi dertleri olmadı, sanki köyde yaşayan bir kızken şirket ceosuna köyden kız veren aile imajı geldi galiba aklınıza ama durum öyle değil. Hatta annem ev muhabbetini erkek tarafı vazgeçsin işi bozsun diye bilerek yaptıklarını söylediler, ben vazgeçmeyince böyle düşünmüşler, ailemden yana kaygım yok tüm hata benimdir. Düğün günü bile annem bırak gidelim kızım senden kıymetli değil hiçbişey bunlar sana insan gibi davranmıyor dedi, yamamaya çalışsa sus otur derdi.
Belliydi ve maviAsıl kaosa geliyorum :) çok detaylı değil önemli başlıkları vermeye çalışacağım. Düşünün daha detaylarıda var yani.:))) Biz düğün için ilgili şehre gittiğimizde tartışmalar başladı erkek tarafı aileme evde kaba davrandı, üstüne dini nikah alt dairede kıyılırken kayınpederim; kız tarafı dini nikahta olmaz diyip teyzemleri ve annemi kovdu daireden kovdu; babamla dedemler yukarda hiç bişeyden haberleri yokken adam iki arada bi dere nikah kıymaya kalktı, aileme böyle davranılınca bende kayınpederimle kavga ettim sinir krizi geçirdim, bu olay orda eşimin ve annemin beni sakinleştirmesiyle kapandı, annem gidelim dedi eşim yalvardı ben o an bi karar vermek zorundaydım ve basiretim bağlandı denir ya aynı o şekil nikaha devam ettik, bu olaydan sonra herkesin tadu tuzu kaçtı, ertesi gün düğün vardı.