- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.922
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Hanımlar, iyi niyetli gerçekten beni anlayabilen nadirde olsa yorumlar okudum onların hatrına biraz bilgi vericem, diğer taş atmak için hazırda bekleyenlere de fırsat olcak ama önemsenmiyorumo değilde kendimi basın açıklaması yapıyormuş gibi hissettim, güldürdünüz. ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam olarak olayı detaylarıyla bilmiyorsunuz orda değildiniz dışardan farklı algılanabilir o yüzden size kızamıyorum :) sadece o zamanlar 20 yaşında bir kız olduğumu unutmamanızı istiyorum. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyodunuz yapmadığımı nerden biliyosunuz? neyse müsait bir zamanda detayları yazıcam takipte kalın
Ben de 2022 den 2018 i çıkarıp duruyorum sürekli. 4 çıkıyor sonuç. Bu durumda çok mu zaman geçmiş oluyor?E topu topuna 20. Su an 24. Yaslandınız mı artık?
Çok yaşlanmış gerçekten.E topu topuna 20. Su an 24. Yaslandınız mı artık?
Eski konularına da bakınca maddiyat konu sahibi için hep önplandaymış. Ama çalışarak maddi güç elde etmeyi düşünmemiş kolay yolu bulmuö.. eşini ona göre seçmiş eş ailesi de bi güzel gözünü boyamış ama dediğiniz gibi olmuş ne umduk ne bulduk.. dimyata pirince giderken hesabı..Müstakbel eş aileleri 20 yaşında kızların gözünü para ile mal ile çok boyarlar, ama az aklı olanlar bunlar ile gözlerini boyayabildikleri birine de ona göre davranırlar. Ne ummuş ne bulmuşsunuz özetle, olur öyle.
Totosu kalkmışBalkon konuşmasını merakla bekliyorum
Konu sahibine göre zaman geçmiş işte.Ben de 2022 den 2018 i çıkarıp duruyorum sürekli. 4 çıkıyor sonuç. Bu durumda çok mu zaman geçmiş oluyor?
“Kadın(!)” olmuş kadın.Çok yaşlanmış gerçekten.
Alemsiniz çok güldürdünüz beniYıllardır bu günü bekliyorum
Çayımı demledim misirimi patlattım
Dengeler değişti mi,kayınpeder hayla zengin ve az ünlü mu,entrika kaos neyin hiç mi bişey yok
Birde eğer o zaman verilen sözler tutulduysa (ev altın araba vs) yeni kurlan zengin olmuşsunuzdur.
Biz buralarda neler çektik bilseniz
Ama hayla detay vermedinizAlemsiniz çok güldürdünüz beniSamimiyetle yazdığım bir kelimeye bile laf edilmiş vallahi şaşırıyorum. Dizinin final bölümünü yayınlayacak gibiyim, e üstünden seneler geçti acısı kalmadı bende ti’ye alarak anlatıyorum artık yoksa hayat çekilmez olur :)
Kar var şu an, ben de işsizim.Ama hayla detay vermediniz
Çay soğudu mısırı da kızım yedi zaten
Buradaki birçok hanım efendi isguc sahibi olabilir ben işsizim ve takipteyim
Mavi gözle demin aramda bir bağ hissettim artık onu tutuyorum el kızı yicegine o taksın takistirsin hatta çocuk yapıp garantilesin yeriniKar var şu an, ben de işsizim.
Neler yaşandı peki? Umarım mutlusnuzdur şimdi. Herşey yolunda mı?Merhaba hanımlar ne yaptığımı merak edenler varmı?? Konu çok hortlatılmış. Anlattıklarımı 4 sene sonra okudumda, üstüne büssürü şey yaşandı onlardan haberiniz yok. :) Ayrıyeten, kendini zengine yamamaya çalışmışsın, yurdışı hayalleri kurmuşsun diyenlere cevabım, benim ailemin maddi durumu çok iyi herhangi bir yamanmaya ihtiyacım yok ve elinden gelen herşeyin en iyisini yaptılar, gittiğim ülke 3. Dünya ülkesi türkiyeden çok daha gelişmemiş durumda, avrupa hayalleriyle gitmedim gitmek beni üzdü sevindirmedi. Bı kadar maddi şeyin konuşulmasının sebebi sorunun bu olmasıydı, herşey konuşuldu biz söylediklerimi yaptık onlar yapmadı bilmediğiniz okadar şey varki :) bu kadar acımasız yorumlar nasıl yapabiliyorsunuz bilmiyorum bir insana uyarı ve eleştiri yapılıyorsa bile, kırmadan yapılmalı. :)
Ben açıklamayı gerçekten merak ettimHanımlar, iyi niyetli gerçekten beni anlayabilen nadirde olsa yorumlar okudum onların hatrına biraz bilgi vericem, diğer taş atmak için hazırda bekleyenlere de fırsat olcak ama önemsenmiyorumo değilde kendimi basın açıklaması yapıyormuş gibi hissettim, güldürdünüz. ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam olarak olayı detaylarıyla bilmiyorsunuz orda değildiniz dışardan farklı algılanabilir o yüzden size kızamıyorum :) sadece o zamanlar 20 yaşında bir kız olduğumu unutmamanızı istiyorum. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyodunuz yapmadığımı nerden biliyosunuz? neyse müsait bir zamanda detayları yazıcam takipte kalın
20 yaşında insanlar üniv okuyor.keske sende okusaydın.biraz gezip ,hayatı gitseydin.ailene yardım etseydin..gene evlenirdin.Hanımlar, iyi niyetli gerçekten beni anlayabilen nadirde olsa yorumlar okudum onların hatrına biraz bilgi vericem, diğer taş atmak için hazırda bekleyenlere de fırsat olcak ama önemsenmiyorumo değilde kendimi basın açıklaması yapıyormuş gibi hissettim, güldürdünüz. ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam olarak olayı detaylarıyla bilmiyorsunuz orda değildiniz dışardan farklı algılanabilir o yüzden size kızamıyorum :) sadece o zamanlar 20 yaşında bir kız olduğumu unutmamanızı istiyorum. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyodunuz yapmadığımı nerden biliyosunuz? neyse müsait bir zamanda detayları yazıcam takipte kalın