gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Boşuna yazmışsın çoktan evlenmiş ehehehe

İlk mesajı tekrar okudum da siz nasıl bu evliliği yaptınız aklım almıyor. Bir değil bir sürü kötü olay yaşanmış aileniz nasıl göz yumdu bütün olanlara okurken ben sinirlendim burada. Babanız bizim maddi durumumuz yok ancak çeyiz yapabiliyoruz diye yazan siz şimdi maddi durumları iyi diyorsunuz o zaman sizde de bir tuhaflık var.

Noldu piyango mu çıktı? Babanıza da haber verseydiniz keşke.
Babası durumumuz o evi döşemeye yetmez diye kayınpederi arıyo.
Kızıda burada millete hava atıp,ezikliyor ben seni paramla döverim tadınla laflarla.
Hahaha çelişkiye gel

Para var mıdır yok mudur bilmem ama görgü olmadığı kesin.Adamlardan ev istenmiş,araba istenmiş,evin içinin döşenmesi istenmiş ama hala diyo ki "ben çeyizimi dört dörtlük yaptım" ya ahaha istediğin kadar dört dörtlük yap ya,bir çeyiz ev,araba parası eder mi?Naptın som altından tabak,çanak mı koydun?

Yıl olmuş bilmem kaç kızın derdine bak "kayınvalidemin koyduğu tülbentlerde oya bile yoktu" aman Allahım bu nasıl olabilir? Oya kırmızı çizgimizdir,kabul edilemez ya böyle bir şey.

Konunun tamamını okumadım sonlara doğru atladım artık.Çok boş bir konu çünkü.Doğru düzgün tanımadığı adama güvenip para var diye,yurtdışında diye apartopar evlenip,adetlerimiz şöyle ağırdır böyle ağırdır diyerek yolmaya çalışmışlar ama ellerindr patlamış olay bundan ibaret.Damat,damat tarafı iyidir kötüdür bilemem ama bu kadar maddiyat düşkünü insanlardan kurtuldukları için sevindim onlar adına.

Tüm sıkıntılara rağmen evlenicem diye tutturup kendini ve aileni ezdirirsen olacağı budur !!! Boşan ve arkana bakma!?

Hanımlar, iyi niyetli gerçekten beni anlayabilen nadirde olsa yorumlar okudum onların hatrına biraz bilgi vericem, diğer taş atmak için hazırda bekleyenlere de fırsat olcak ama önemsenmiyorum o değilde kendimi basın açıklaması yapıyormuş gibi hissettim, güldürdünüz. ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam olarak olayı detaylarıyla bilmiyorsunuz orda değildiniz dışardan farklı algılanabilir o yüzden size kızamıyorum :) sadece o zamanlar 20 yaşında bir kız olduğumu unutmamanızı istiyorum. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyodunuz yapmadığımı nerden biliyosunuz? neyse müsait bir zamanda detayları yazıcam takipte kalın

Hanımlar, iyi niyetli gerçekten beni anlayabilen nadirde olsa yorumlar okudum onların hatrına biraz bilgi vericem, diğer taş atmak için hazırda bekleyenlere de fırsat olcak ama önemsenmiyorum o değilde kendimi basın açıklaması yapıyormuş gibi hissettim, güldürdünüz. ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam olarak olayı detaylarıyla bilmiyorsunuz orda değildiniz dışardan farklı algılanabilir o yüzden size kızamıyorum :) sadece o zamanlar 20 yaşında bir kız olduğumu unutmamanızı istiyorum. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyodunuz yapmadığımı nerden biliyosunuz? neyse müsait bir zamanda detayları yazıcam takipte kalın

20 yaşında 5 aydır tanıdığınız yurt dışında yaşayan adamla nikah kıydınız yani? Hadi siz neyse de aileniz nasıl kabul etti şok oldum. Yazdığınız kadarına hakimiz, ne anlattıysanız onu biliyoruz haliyle

bu ne ya, takıpte kalın

Kendinizi bu kadar önemsemeyin

Vaaaaovvv ozguven patlaması

E topu topuna 20. Su an 24. Yaslandınız mı artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…