- 19 Şubat 2015
- 563
- 415
- Konu Sahibi esmermavigoz
Bu dayak meselesinden sonra kulağımın zarı hasar gördü tokat attığı için, bir gün halasına ziyarete giderken eczaneye ilaç almaya indiğinde telefonunu kurcalıyım dedim birde ne göreyim, benimle resmi nikah kıydığı zamanlarda bir kızla konuşmuş, kıza çikolata götürmüş birbirine fotoğraflar atmışlar flörtleşmişler. Bildiğiniz aldatılmışım,herşey üstüste yaşanıyor ben artık sağlıklı düşünemiyorum aileme bişey anlatamıyorum üzülmesinler diye, ama sürekli bir öteleme gidiceksen yarın bırakırım ama gitme, yalvarmalar geçicek düzelecek demeler ve asla bırakmıyor bazı erkekler git der ya o bana hiç git demedi gitmeme izin vermedi bende her seferinde beni seviyor galiba dedim (canım kafam) :) neyse bu olaylar olmaya devam ederken istanbula gittik, ailemin yanına gitmek istedim, burun kırın etti, yurtdışına çıkıcaz gitmeden görüyim dedim nişanlıyken istersen her hafta aileni görmeye uçakla gidersin diyen adam, dibindeki aileme gitmek için saatlerce yalvarttı, ailemin yanına gittiğinde yine bişey çaktırmadım, yurtdışına giderken yolda bir pet şişesini çöpe atmadım diye sinir krizi geçirip direksiyonu yumrukladı, eve girdik, çekmecelerde eski sevgililerine aldığı hediyeler, kutular, kızlarla fotoğraflar, payvon kartvizitleri… görünce şok oldum. Tartışmalarımız bitmedi. Ben onun bekar evini 2-3 gün gece gündüz temizledim, burada yaşıcaz dedim yerleşmeye güzelleştirmeye çalıştım. Her tartışmamızda ailesinden birilerini arayıp onlardan akıl alıyordu, biz iki kişi + telefondaki kişi olarak tartışıyorduk. Bu resimleri görünce hazırlandım gidicem dedim havalimanına gittk, e dil bilmiyorum bugün uçak yok diye kandırıp eve geri getirdi. Bunun üzerine babası bize gelin konuşucaz neymiş sizin sorununuz dedi. gitmek istemesemde gittik, babası bana, aileme öyle haraketler ettiki, sen kürtsün bize yalan söyledin, senin babannen çingene, annen ucuz, sen peş para etmezsin, ben seni hiç istemedim oğlum sende me bulduysa sen diye diretti almak zorunda kaldım, artık ailenle görüşmüceksin senin ailen biziz, diyip pasaportumu elimden aldılar kasaya kitlediler, belki 2 saat ağlayarak haraket dinledim, en son rest çekip arabaya indim, eve dönerken içime doğdu hamilelik testi aldım, pozitif çıktı, eş kişisi deliye döndü ben aileme durumu anlatmak zorunda kaldım çok çıkmaza girdim, annem olanları duyunca hemen türkiyeye geliyosun pasaportunu veriyolar elçiliği arıyorum polis göndercekler dedi o korkuyla bunlar pasaportumu verdi.