Gelin gelirken getirdiiniz eyalarn beenilmemesi

cok cok da zengın degılız orta halıyız bızım ısımız ortak canım yedıgımız ıctıgımız bır bız bıraz eskı zaman gelınlerı gıbıyız ıkı eltıyız kızları yok kızları olsa boyle davranmazlar yanı kayınvalıdeden kayınpederden onay cıkmayınca bır yere gıdemeyız bırsey alamayız aynı apartmanda oturuyoruz karsılık verdıgımız zaman nankor fesat ananın evınde bunu gordunmu dıyorlar oglum senı ısterse bende ısterım o ıstemezse bende ıstemem gıdersınızdıyorlar yaa oyuzden kaynım oyle bırsey olmaz besıgı kırdı dıye soyledıgıme cıldırıyor kardesıme laf dıyemezsın dıyesu hamıle halımle aglatı benı alcagı olsun yuzlestırme konusunda ıse babam uzulur kaldıramaz annecıgım dayanamaz onların kendı derdı kendılerıne yetıyor ıslerı kotuye gıttı2katlı kocaman evlerı satıldı ablam boşandı yıgenıme onlar bakıyor kalp kırızı falan gecırır dıye korkuyorum ıcıme attım obur dunyada hesaplasacagız ah edemem eşime cocugum var bırde hamıleyım obenım nederse desın canım ama kayınpederım hıç yaslanmıcam sanıyor ele dusmem sanıyor aman düşmesinlerde elime

Eşine ah etme tabii ki de sen nasıl çocuklarımın babası diyorsan o da çocuklarımın annesi diye sana sahip çıksın.
Kayınpedere istemese laf söyletmez.
Ama kendisi de aynı şekilde davranıyor. Sen de diyorsun ki 'o benim canım ne derse desin' o zaman söylenecek bir şey yok. Kulaklarını tıkayacaksın ve hayatına devam edeceksin.
Hiçbir şeyi takmayıp çocukların ve eşinle mutlu olmaya bakacaksın.

benimde takıldığım nokta kızma bana canım ama bu adama 2.çocuk fazla bence,sana şerefsiz diyen insana yetmiyomu 1çocuk:(

Eşine ah etme tabii ki de sen nasıl çocuklarımın babası diyorsan o da çocuklarımın annesi diye sana sahip çıksın.
Kayınpedere istemese laf söyletmez.
Ama kendisi de aynı şekilde davranıyor. Sen de diyorsun ki 'o benim canım ne derse desin' o zaman söylenecek bir şey yok. Kulaklarını tıkayacaksın ve hayatına devam edeceksin.
Hiçbir şeyi takmayıp çocukların ve eşinle mutlu olmaya bakacaksın.[/QUOT
Aynen a.sa.s

Dinsizin hakkından imansız gelir ver ağızlarının payını (hoş kayınpederin hacıymış ya neyyyysse)

Baba oğul kaba tabirle mahalle karısı gibi düşmüşler mobilya peşine...:mymeka:

Atma içine

İçinde kalıp dert olacağına dışına çıksın mert olsun :olmaz:

eşiniz tamamen saçmalamış..

kayınpederinize diyecek laf bulamıyorum zaten.. kaynanaya gerek yok size...

eşiniz kardeşiniz hakkında suçlamada bulununca tepkinize inanamıyorum..çok normal karşılamışsınız..kıyametin kopması gerekiyorduki bi daha cesaret edemesin böyle terbiyesizliklere..

çok üzüldüm canm yaa:((
allah sabır versin ne diyim...
hayatta en sinir olduğum insan tipi üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokan mahalle karısı gibi olan erkeklerdir...

canım takma bu kadar kafana.sende bundan sonra ailene hiçbişey aldırma hem yazık ailenin parasına.bırak alsınlar herşeyi sende hep pahalılarından iste çıkar acısını.ne bu ya şerefsiz denirmi namusuna be adam.aman be bak hamilesin üzme kendini bırak ne halleri varsa görsünler.sen ailene hiçbişey belli etme yine üzülmesinler ama parada harcatma bi daha.madem dandirik ozaman alsınlar herşeyi.ayyyyyy üzme emi kendinii.bu adamları anlamak çok zor.varsa yoksa aileleri.aman evlendirmeyin oğullarınızı kurun turşusunu.aman canım ya hepsi aynı bunların emin ol.

canım benim yaaa nasıl insanlara düşmüşsün sen Allahım sabır versin...bak böyle üzme ama kendini hep kendine yapıyorsun..görüyorsun ki kimseler söylediginden utanmıyor...ar damarı çatlamış bunların...görmemiş midir nedirler..güngörmüş nazik insanlar olsalar böyle şeyler demezlerdi.yazık onların insanlıklarına...sen yine laf söylemeden iyi dayanıyorsun..böylelerinin agzının payını vereceksin ki birdaha açamasınlar o agızlarını..Allah korusunn benim canım babamın aldıgı bir igneye bile laf edeceklerr kimseyi tanımam ne eşimi görür gözüm ne birşey...yani çok üzülüyorsun tamam ama sende söylemelisin artık bazı şeyleri...hiçbirşey kendi saglıgından önemli olmamalı...bak iyi mi oldu şimdi içine attın attın da saçkıran oldun:çok üzgünüm:Allah acil şifalar versin düzelir gülüm korkma çaresi var onunda...ama sen bu insanların laflarını böyle taktıkça olmaz.
biliyorum onlar biryana eşinin dedikleri seni yaralıyor en fazla,tahmin edebiliyorum ama inan bana bunlar hep ezilmekten..gerektiginde eşinede baş kaldırırsan,seninde bir gururun oldugunu ve daha fazlasını söylersen eskisi kadar çok üztüne gelmeyeceklerdir...
Allahımdan sana sabır o nisanlara da iyi niyet ve merhamet diliyorum...

Valla kızmayın ama ben bu adama çocuklarımın babası diye sneye çekemezdim... O çocuklarımın anası diye sizi koruyormuki.. Çocuklarının anasına şerefsiz derken aklı neredeymiş acaba...
Bu arada zaten böyle bir aileye ve böyle bir adama niye çocuk yaparsınız ki....
Boşanmak hayatın sonu değil, bakın ablanız da boşanmış, eminim böyle bir durum olsa aileniz sizin de arkanızda dururdu, ama siz boşanmak yerine bir çocuk daha doğurarak evliliğinizi kurtaracağınızı düşünmüş, daha da içinden çıkılamaz bir duruma girmişsiniz....

Saçkıranın tedavisi var, stresinizi azaltın, takmayın, madem boşanmak yerine 2. bebekte bulmuşsunuz çareyi o zaman bari kendinizi fazla ezdirmeyin, kafanıza takmayın fazla...

Sonradan görmeler gibi bizimki iyi seninki adi demek hiç hoş değil.Hatta bunu ağızlarına sakız yapmak..

Düşmez kalkmaz bir Allah...Unutmasınlar bunu..

çok üzüldüm ya allah yardımcın olsun.özelliklede mobilya için küçük düşürmeleri yanlış sabret diyeceğim ama nereye kadar arkanda olmayan bi eş çok zor canım,allahım sana ve eşine yardım etsin:asigim:

Bulmuşlar senin gibi safı eziyorlar işte..

Denilecekleri demiş arkadaşlar..Eklemeye gerek yok..

Yalnız sağlığından oluyorsun dikkat et buna..Hiçbirşey senden daha önemli değil ..Bunu kafana kazıman lazım..

( Bu arada kaynın bekarsa, Allah onlara eli maşalı bir gelin versin demek geldi biran içimden..)

olay sende biter. sen derdini doktuysen ki doktun, icin rahatladi.

ama care istiyorsan davranislarini degistreceksin. sana cocuklarimin anneis diye deger veriyor mu? vrmiyor. sen niye kocam diye deger veriyorsun.

kendin yapiyorsun arkadasim. gercekten ailenin aldigina bir sey dediyse alip atamiyor musun balkondan asagiya? niye aciyorsun. daha iyisini alsinlar. annem uzulur vs deme. gozdagi ver biraz. sinmissin, daha da sinersin.

böyle birşeyi hala konu etmeleri terbiyesizce
ama suç kocanda seni ezmelerine izin vermemeli

sen şerefsiz kelimesini hakedecek ne yapmışsın ki kızma ama yazıklar olsun eşine bir de hamileymişsin seni koruyacağına habire eziyo küçümsemeleri yetmiyomuş gibi bir de kardeşine iftira atmışlar asıl şerefsiz kim acaba?sen de onların inadına ne derseler desinler takma söylediklerini aldırış etme hiçbişeye bu onları sinir eder üzülme canım düşmez kalkmaz bir allah bunun ölümüde var

amann boşversene canım ya senin ailen iyi kötü kızı için
bişeyler almaya yapmaya çalışmış ne aileler var benim bildiğim
parayla oynuyorlar kızının düğününde kızına küçük altın takıyo
çeyiz meyiz hak getire ben olsam senin yerinde susmazdım
onlara bu şekilde hakir görme hakkını vermezdim ne olursa olsun

ne kadar terbiyesizlik alana kadar ayıya dayı derler böylleri ondan sonra dır dır dır burda iş sende eşinde biter sen konuşmasını biiliceksin eşinde arkanda durucak canım bu böyle hiç kendini boşuna üzüp sıkma yazık bak evlatların var allah onlara bağışlasın senı

sen bişeyler almak zorunda değilsinki onlara gelin gelmişsin daha ne istiyorlar.Bukadar şeye ses çıkarmıyorsan birde daha ne istiyorlarki..senin gibi gelini zor bulurlar doğrusu..ben susamam yani özellikle kardeşini hırsızla suçlanmasında..düşünsene ailen ne kadar üzülür...Allah kolaylık versin
güzelim..ama bence biraz sesini çıkar çok pasif kalma olaylar karşısında...

senin eşinde suç başka kimsede değil kusura bakma da ne diye çekiyosun bu eziyeti? benim de sorunlarım var ama nişanlım yanımda olmasa vallahi de billahi de 1 dk çekmem onu ailesinin tavrını..sen de insan evladısın ya yazıklar olsun gelininşi böyle ezenlere..iki cihanda da mutluluk yüzü görmesinler

Back
X