- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
cok cok da zengın degılız orta halıyız bızım ısımız ortak canım yedıgımız ıctıgımız bır bız bıraz eskı zaman gelınlerı gıbıyız ıkı eltıyız kızları yok kızları olsa boyle davranmazlar yanı kayınvalıdeden kayınpederden onay cıkmayınca bır yere gıdemeyız bırsey alamayız aynı apartmanda oturuyoruz karsılık verdıgımız zaman nankor fesat ananın evınde bunu gordunmu dıyorlar oglum senı ısterse bende ısterım o ıstemezse bende ıstemem gıdersınızdıyorlar yaa oyuzden kaynım oyle bırsey olmaz besıgı kırdı dıye soyledıgıme cıldırıyor kardesıme laf dıyemezsın dıyesu hamıle halımle aglatı benı alcagı olsun yuzlestırme konusunda ıse babam uzulur kaldıramaz annecıgım dayanamaz onların kendı derdı kendılerıne yetıyor ıslerı kotuye gıttı2katlı kocaman evlerı satıldı ablam boşandı yıgenıme onlar bakıyor kalp kırızı falan gecırır dıye korkuyorum ıcıme attım obur dunyada hesaplasacagız ah edemem eşime cocugum var bırde hamıleyım obenım nederse desın canım ama kayınpederım hıç yaslanmıcam sanıyor ele dusmem sanıyor aman düşmesinlerde elime
Eşine ah etme tabii ki de sen nasıl çocuklarımın babası diyorsan o da çocuklarımın annesi diye sana sahip çıksın.
Kayınpedere istemese laf söyletmez.
Ama kendisi de aynı şekilde davranıyor. Sen de diyorsun ki 'o benim canım ne derse desin' o zaman söylenecek bir şey yok. Kulaklarını tıkayacaksın ve hayatına devam edeceksin.
Hiçbir şeyi takmayıp çocukların ve eşinle mutlu olmaya bakacaksın.