evlenırken babamın madı durumu fazla ıyı degıldı kefılık yuzunden kotuydu durumu ıyı kotu koltuk takımı ve yatak odası takımı aldılar :umursamaz: bunları begenmedıklerını oyle bellı ettılerkı koltugu cıkarırken yırtmışlar dolabın kenarını kırmışlar suruyerek sokmuşlar eve ben evlendıgım ertesı gunu boyle esya olurmu adıymış baksana sunta dedı eşim takmaz gıbı gorundum ama ıçım kan agladı:çok üzgünüm:ve bunu kayınpederım nerdeyse hergun soylemeye basladı dandırık koltuk adı falan yok sunu getırmedın yok bunu vermedıler yaa fırının tupune kadar istediler bızden tamam onlar kalıtelı almışlar ben boyle getırdım bır soylenır ıkı soylenır artık ınsanın dayanma gucu var sonra kayın pederım yenı koltuk takımı aldı bıze koltuk gorsun gozun oglum kotu koltukların ustunde kaldı dedı uzuntuden saçkıran oldum senağlama1sene oncede yatak odası takımını degıştırdıler olsun dedım 6sene oldu evlenelı konu daha kapanmadı hala başıma kalkılıyor annemler dogumumda mobılya besık aldılar kadın kolundakı 3burmalı bılezıgını satıp aldı 400mılyona almışlardı ozaman 4sene once yani gecen sene kızımın odasını su basmıstı parkeye takımış beşık kaynım besıgı cekerken kırdı dagıtı ben uzuldum tabı kırıldı besıgı kzımın daha cocuk 1kere yatmadı dıye soyledım sonra yatagı geldı sagını soluna tahtayla cakarak cıvıledı yatak mahvoldu 1senedırde eyretı bırsekılde duruyor yatak banada usta getırcez yaptırcaz dedıler dun esım besıgı genc odasına cevırıyordu bır baktım cıvılı yataga donmus heryerı delık desık bende soylendım olurmu boyle delık desık olmuş catıcatır gozgore gore kırdı bırde cakmış cıvılerı sagına soluna dedım eşimde bana zaten adıydı sunta dedı benım tepem attı ya sen adı buldugun seyı boyle zararmı verırsın kendı kızının besıgıne yapsak kıyametlerı koparır dıye agladımsen benım kadresıme laf soyleyemesın serefsız dıye bana verdı verıstırdı yeter artık dayanamıyorum en kucuk bırseyde adıydı zaten demesıne helekı esımın benı boyle ezmesıne dayanamıyorumsenağlamageceden berı aglıyorum gozlerım sıstı yaa benım kardesım kırkyılın basında evımde 1gun yatı 1ay sonra uydunun ıcındekı kart kaybolmuş bana senın kardesın calmış dedı ya babamların dıgıturk u var senın kartını neyapsın dıye feryat edıyorum yok almıştır dedıler hepsı kayınpederım bıle yaa benım kardesım teknolojıye duskun hıç bırsey alamazsada elektoronık esyaların en ıyısını alırve adım gıbı emınım benım kardesım boyle bırsey helekı dandırık kartı almaz bu bana cok agır geldı kaldıramıyorum canımı yakıyor seneler gectı babamlara demedım soylesem cok uzulurler alsa bıle soylenmez hepsı ustume geldı kardesın almış dıye hacısın gozunle gordunmu gunah dedım adam ustume yurudu esımde bakıyor pısırık benım 5senedır saclarım kel stresten dıyor doktorlar bu kız uzulur alsa bıle soylemeyelım bı kart degılmı neolcak demedılersenağlama offf ben bunu kaldıramıyorum kımseyede soylemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor canım acıyor ahrette hesaplasacagız dedım mafoldumben