- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi BettyRuble
Cumartesi saddce sen yapmışsın :)Bugün 98 sn :)
Konu sahibi olarak ben bile unutmuşum planki
Bugün devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi saddce sen yapmışsın :)Bugün 98 sn :)
Tam bu gun kac sn yaptigimi yaziyordum.1 dk 47 sn:)Cumartesi saddce sen yapmışsın :)
Konu sahibi olarak ben bile unutmuşum planki
Bugün devam
Yaptın dilim dışarda yazıyorum yaklaşık 64 saniye
Bravo pampa:)Yaptın dilim dışarda yazıyorum yaklaşık 64 saniye
Asıl sana bravo pampa 1 dakikayı aşmışsın.1 dakika ya 1 dakika ahhhBravo pampa:)
2 Kez yaptim hızını alamayan Tosbağa gibiyim:)Asıl sana bravo pampa 1 dakikayı aşmışsın.1 dakika ya 1 dakika ahhh
Seni plankin ana gralicesi ilan ediyorum
Ay haha:))) Içine rambo kacti kızım senin gözümün önüne geliyorsun kafada bandana arka fonda "Eye of the tiger" )))2 Kez yaptim hızını alamayan Tosbağa gibiyim:)
Konuşmamı da Rambo gibi hayal etAy haha:))) Içine rambo kacti kızım senin gözümün önüne geliyorsun kafada bandana arka fonda "Eye of the tiger" )))
Ooo kamon dostum bu ise yaramaz popomun üstünde oturuyorum sürekli.sayende kaldırdım rambonun dibi olsanda cansınKonuşmamı da Rambo gibi hayal et
Bravoooo hedef 120 sn. 120 saniyeden sonra ağırlık koyun sırtınıza deniyor :)))Bu gün de 110 sn ama bittim
Şaka yapıyorsun demi:)yok yok şakadırBravoooo hedef 120 sn. 120 saniyeden sonra ağırlık koyun sırtınıza deniyor :)))
İki gün sonra yeni tablo başlicak etiketlerim seni.Bende katilabilirmiyim kizlar