Gelin Birlikte Plank Yapalım

Bir de şunu fark ettim. 40 saniye eşiğini atlatınca bir güç geliyor. Sonra 60 saniye eşiğini atlatınca tekrar bi güç geliyor haha. Hedefim 2 dakika rahatça durabilmek hadii inş :hamarat:

Kızlar selam. Şimdi yaptım valla son gün güç kuvvet mi geldi bilmiyorum ama 90 saniye yaptım :KK70:

The Calender The Calender Mayflower75 Mayflower75 hadi kızlar sizler de bildirim yapın.

Bugün çok ilginç 90 sn plank ve en az zorlandığım bu oldu. Sabah spor salonunda baya kol çalıştım ondan mı bilmiyorum. :bicak:
Cnm bu gün malum gunümüzun ilk günu es geceyim zira 80 üstune cikamam 40 devirecegim supheli:)

Kızlar selam. Şimdi yaptım valla son gün güç kuvvet mi geldi bilmiyorum ama 90 saniye yaptım :KK70:

The Calender The Calender Mayflower75 Mayflower75 hadi kızlar sizler de bildirim yapın.

Bugün çok ilginç 90 sn plank ve en az zorlandığım bu oldu. Sabah spor salonunda baya kol çalıştım ondan mı bilmiyorum. :bicak:
Süpersin canım tebrikler

Ay süpersin valla ben bugün sadece 40 sn yapabildim ileri değil geri gidiyorum hadi hayırlısı )
Hiç yoktan iyidir deyip kendime moral veriyorum napiyim))

50 sn yapabildim..1 dakikanın üstüne çıkmak mucize gibi geliyor :bicak:
Yarın yeni haftaya başlicaz bugün dinlenme günü yapalım dedim çünkü tüm challenge programlarında bir dinlenme günü oluyor. 1 dakikanın üstüne bir sonrakinde çıkıcaksın bence :)

Teşekkür ederim bugün başladım 35 sn
Merhaba ikimci haftay bugün başladık. Bu akşamki skoru bekliyor olucam :)
Yarından itibaren Pazartesi’ye kadar yokum. Pazartesi tekrar yazarım
Merve selam, 3 gün olmadığın için tabloya alamıyorum. Diğer tabloda katılırsın bize.
Of bileydim yapmazdım bugün )))
Neyse haftaya dinlenirim
:)) ya zaten 1 dakikalık bir şey 24 saat de yeter dinlenmeye. Bu akşam başlıyoruzz.
Merhabalar bugün 83 sn yaptım . Baya baya zordu ama dayandım . Listeye beni eklemeyi unutmayın lütfen :KK48::KK15:
Merhaba yatuk, ekledim seni. Ben de 94 yaptım çook mutluyum.

Bibibella Bibibella The Calender The Calender kızlar sizi de bekliyoruz.

Merhaba ikimci haftay bugün başladık. Bu akşamki skoru bekliyor olucam :)

Merve selam, 3 gün olmadığın için tabloya alamıyorum. Diğer tabloda katılırsın bize.

:)) ya zaten 1 dakikalık bir şey 24 saat de yeter dinlenmeye. Bu akşam başlıyoruzz.

Merhaba yatuk, ekledim seni. Ben de 94 yaptım çook mutluyum.

Bibibella Bibibella The Calender The Calender kızlar sizi de bekliyoruz.
Temizlik biter bitmez sıcağı sıcağina spor ayakkabı ile yapacagim cnm.

X