Gelenler geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha. Aynen. Hiç olmayacak yerde sinirleniyor. Hayırdır ne oluyor diyorum aynen bu cevabı veriyor. Bende ona senin verdiğin cevabı veriyorum ama benim ki bozulmuyor. Kendini biliyor çünkü

ay benimkinin yükseleni aslan, küçük dağları yarattığına inandığı zamanlarda bozuluyor :)

Mune müdürüm, konum da kapansın lütfen.
Yorumlayan herkese teşekkür ederim.
Buradan da ulaşmaya filan çalışır, kendince aflar maflar belli olmaz, bu konu kapansın kendini rezil mezil eder.
Konum kapanabilir.

Ahsjdjfkksd
Enişte bey okuyorsan ben de ekleyeyim, valla kadın kısmının sinirleri ile bu kadar oynamaya gelmez
Çok değil, asgari düzeyde düşünceli olsan, birazcık dikkat etsen, iş bu noktalara gelmez.
Sana tavsiyem, özellikle toplum içinde agzından çıkanı 2 kere düşün.
Son olarak da şu rezilligin üstüne sen de sigarayı bırak.
Bak sağlığa zararlı diye boşa demiyorlar, ne kadının akıl sağlığı kaldı, ne de yakında senin beden sağlığın kalacak.

Iyyy yatip uyudugumuz odada sigara icen adami bosarim ben.evin icinde sigara icilir mi ya ciksin balkonda icsin.les gibi kokar o ev

Yalnız doktorunla konuşturmak zekice

Aklım almadı bu işi hiç. Sevme biçimi bu olabilir ama yıllardır sizi tanıyan ve seven bir insan olarak ne kadar zarar verdiğini görüp ona göre de kendini frenlemesi gerekirdi. Karakterinden taviz versin demiyorum, ama son olayınız mesela, bir sevme ya da iletişim biçimi olamaz. Açıkça isteklerinizi belirmiş, özel alanınıza özen göstermesini istemişsiniz. Yapmamış. Sebep? Birşeyin hırsını çıkarıyor desek o da değil. Eee o zaman sizi pek sallamadığını, kendi sınırlarını keşfeden bir çocuk gibi davrandığını, kendi eğlencesini sizi yıpratacak bile olsa ön planda tuttuğunu düşünürüm. Siz psikologa gidiyorsunuz, peki o gidiyor mu? Normal yetişkin tavrı değil bunlar.

Gitmiyor. Git de dedim o da ayrı bir tartışma anındaki önerim zaten. Ben seni hiç normal bulmuyorum, senin benden daha çok ihtiyacın var doktora da dedim. Şımarıyor ya bana, anası mıyım ben ya? Beni sallamıyor bence de, ben artık cidden beni sevdiğini de düşünmüyorum ki kim ne derse desin. Dediğimin bi kıymeti olurdu sevse, ha demek ki yok, kendi keyfini daha çok seviyor, kendini törpüleyecek, fark edip dikkat edecek zekada değil ya da artık bilemem ama kesinlikle kabul etmiyorum bu tarz bir davranışı zaten, bildiğin küfür bana.
"Sevme biçimi bu" dediğime de bakmayın yani, ben böyle bir biçimi kabul etmiyorum, benim anlayışıma ters.

İlave de edeyim, ben ses etmedikçe arttırdı, işte tolere ediyorum dediğim bu; idare ediverdikçe azıttı.
Etmiyorum artık idare midare, adam olsun.
Bundan sonra bir şey desin milletin içinde, her seferinde yerin 7 kat dibine sokmazsam da ne olayım.
Zaten bugün yanıma yaklaşamayacak o da ayrı, otursun düşünsün.

Son düzenleme:
Offf canım ya sigarayı bırakma dönemi zaten kemdi başına büyük bir stres birde üstüne yaşadıkların kolay değil valla..yani çözüm olarak aklıma birşey gelmiyor eminim sen zaten hepsini denemişsindir.
Sadece sabır ve güç diliyorum sana

ilk defa bir konuyu dikkat ederek okusam da anlamadim..
Yok olmuyor , anlamadim yani
Allah gecim derdi vermesin diyeyim bari .

Aklıma kv ile kp geldi. Aynı böyleler. Yani kadını delirtmek için elinden geleni yapıyor. Dikkatsiz, özensiz. Kadın her seferinde bağırış çağırıs yaptırıyor dediğini. Resmen ilişkileri bu şekilde. Neden yapıyor bilmiyorum. Sakin de bir adam. Hoşuna gidiyor sanırım kadını kızdırmak.

Bütün yorumları okudum ve mahmut sen haksızsın ve sana laflar hazırladım diyorum eşinize.
Gerçekten akıl alır gibi değil.
Sigarayı bırakmaya çalışan, diyete giren, kendini bi düzene sokmaya karar veren yani her neyse işte, bir şeyler yapmaya çalışan birine ket vurması yetmiyor bir de dalga geçer gibi alay eder gibi uyardığınız halde inat ediyor.
Hayatta her seyle dalga geçilmez ya.
Bu kadar lakaytlık gülmeyi eğlenmeyi dalgayı seven biri için bile zor ki bu artık dalga geçmek, sinirlendirerek sevmek kısmından çıkmış.
Zormuş valla ya bir de annenizin evine gidip onları da ayaklandırması çok saçma.
Cidden 0-3 yaş dönemindeki iki kızım yapmaz böyle.

Bir süre evden kaçsanız size çok iyi gelir aslında. Ben kafamı dinliycem bir kaç hafta, deyip bir otele yerleşin 15 günlüğüne. Ciddiyeti anlasın.

Benim eşim de benimle uğraşmayı sever ama evde yapar insan içinde yapmaz. Çok haklısınız bence

Diyete başladığım gün gidip baklava almıştı Ben de hepsini komşuya vermiştim.. tatlıyı çok severim düşündüğüm de bile sinirim bozuluyor

Haklısınız kızmakta yeterince ciddiye almamış sizi. Fakat gerçekten merak ettiğim ve biraz da garip bulduğum için değinmeden edemeyeceğim. Evde çocuğunuz da varmış onun yanında tartışmak istemiyormuşsunuz ne güzel ama ev içinde kokusu odalara sinecek kadar sigara içilmesi çoçuğunuza tartışmalarınızdan daha çok zarar verir

Dayanamadım yazacağım. Bence çok yanlış yapıyorsunuz. Eşiniz sizi yalancı çıkarmaktan ziyade her şeyi ulu orta söylemenizden rahatsızlık duyuyor olabilir. İnsanın bir özeli ya da her şeyi konuşmak istemediği zaman olur. En dürüst kadın madalyası aldınız mı bari. Ay bende sinir hastası oldum valla. Az empati yapın zor değil bu kadar cidden

Tekrar yazmayayım:

Ben artık çalışma odamda içmiyorum ve eşimin de içmesini istemiyorum, sabah da girmiş kapıyı çekip içmiş; çocuk o odaya girip oturmaz, çünkü oda full saksı-tablo-su kabağı, boyalar, masa üstü pc ve aksesuarları, laptop, şövale üzeri kurumaya bırakılmış bir şeyler, çekmece ve dolapları kesici-delici alet dolu bir oda, sprey vernikler, tutkallar vb çocuk için karıştırmaması gereken ne varsa dolu bir oda yani. Çocuk için uygun bir oda değil zaten, girip oturup takılamaz; ancak benle boya yapmak istediğinde full sigara içmem havalandırırım o odayı öyle girer, ben de o gün mutfağın ucunda içerdim sigarayı maks bu şekilde odaya girer. Evimizin kuralıdır bu. "Annenin iş odasıdır, kapısı tıpkı kendi odasına girerken dikkat ettiğimiz gibi tıklatılır, ben çıkarım yanına geçerim" ki zaten çocuk evdeyken de kendimi odaya kapatmam, gün içinde oğlum anneannesine geçer, ben de odama öyle kapanırım. Onun haricinde odanın işte çocuk uyuyunca kapısı çekilir ben de boyamaya oturur sigara içerdim.

Bir düzeni/kuralı var yani, sigaralı alana çocuk girmez çocuğun alanına sigara girmez, uzun uzun açıkladım tam anlaşılmıştır sanırım aklınızda kalmasın bir soru işareti.

Saldırganlaşmadan açıkladığınız için teşekkür ederim Az önce hak vermiştim size zaten şimdi tekrar hak veriyorum bu vesileyle

Saldırganlaşmadan açıkladığınız için teşekkür ederim ☺ Az önce hak vermiştim size zaten şimdi tekrar hak veriyorum bu vesileyle

Niye saldırganlaşayım kuzum, eh tabi ki çocuk ev sigara bir arada kullanılınca bu açıdan uyarmak ister aklı başında her insan ona bir şey demem de ben bilinçsiz biri değilim işte, ondan "Ay ben bunu düşünemeyecek kadar keyfine düşkün vicdansız mıyım yani laf" diye şey edebilirim de.
Hamilelik ve emzirme sürecimde 2 sene salt çocuğum için sigara bırakmış insanım, kendim için yapamadığım şeyi, "Kaçacak yeri yok sabinin, ha bebeğin ağzına sigara sokmuş yakmışsın ha hamile iken içmişsin" deyip yaptım ve doktorlarımın "Zorlamana gerek yok senin" deyip günlük sigara hakkı vermesine rağmen içmedim yani.

Şimdi de bırakmamdaki en büyük etken yine çocuğumdur. İyi değilim, köh köh öksürüyorum, ölüp giderim vakitsiz, öksüz kalır garibim anne acısı yaşar vakitsiz, ya da işte hastalanır yataklara düşerim muhtaç kalırım, bana bakmak için kendine vicdan yükü neyim yapar gençliği heba olur diye kendimi sıkıyorum içmiyorum ya. Öyle yani.

Canım sonuna kadar okudum ve sana hak verdim ...
Sende onun gibi deliliğe vurup bir posta dövsen akıllanır mı acaba

Tıpkı eşinizin huylarına sahip bir kuzenim var. Her şey mi aynı olur ya?

Yakınlarına sevdiklerine aşırı değer verir ama inanılmaz sinir bozucu gıcığın teki aynı zamanda. Sinir bozmak için çabalar sürekli. Şaka adını verdiği saçmalıklardan hiç bahsetmeyeyim zaten. Neyse ki daha evlenmedi yazık olacak onunla evlenecek kadına

Şunu kabul etmeniz gerekiyor eşiniz hiç düzelmeyecek. Ne yaşarsa yaşasın düzelmeyecek belki psikolojik tedavi görse işe yarar bilmiyorum. O yüzden sizin uyum sağlamanız gerek. Nasıl olacak bilmiyorum hiç sevmem böyle insanları. Kendi kuzenimden uzak duruyorum katlanamadığım için Olduğu yere kadar idare etmelik evlilik gibi olmuş sizinki biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…