Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Insanlar üzerinde depresif etkilere yol actigini ögrendikten sonra degistirdim. :):):):):):)
Daha masum bir cocuk olmaya karar verdim. :KK76::KK76::KK76::KK76:
ama dikkat yine BONUS :KK53::KK53::KK53:

ahahaha niyeyse ben de senin profiline kilitlenip kalıyodum anlamaya calısıyodum demek ondanmış :KK1:

Evet bu da güzel ama masum :KK70:

Insanlar üzerinde depresif etkilere yol actigini ögrendikten sonra degistirdim. :):):):):):)
Daha masum bir cocuk olmaya karar verdim. :KK76::KK76::KK76::KK76:
ama dikkat yine BONUS :KK53::KK53::KK53:

beni nereye iliştirdin söyle bak zaten psikoloğum bozuk yoksa hiç yazmadın mı :KK14:

avatarda yakışmış datlu olmuşsun :21:

ahahaha niyeyse ben de senin profiline kilitlenip kalıyodum anlamaya calısıyodum demek ondanmış :KK1:

Evet bu da güzel ama masum :KK70:

Hahahaha gercekten mi!!! Bak gördün mü insanlarin sagliklariyla oynuyormusum! :KK52:
Azicik düzelin geri getiririm o teyzeyi belki :)
Sagol, bunu da begendim ama sadece alismasi biraz zaman aliyor. :KK49:

beni nereye iliştirdin söyle bak zaten psikoloğum bozuk yoksa hiç yazmadın mı :KK14:

avatarda yakışmış datlu olmuşsun :21:

Daha datlu olmus muyum? :) Artik masum cocugu oynayacagim. :KK31:

Seni acep nereye ilistirdim, aaaa ilistirmedim mi yoksa???????? :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Söylemem kiiii :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

Bir yere yazdim ama söylemem. :KK76:

Yıllardır burdayım ,hemde en aktifinden,enler bölümünüde pek severek ailece takip ederim yapıldığında ama hiç oy kullnamamıştım :) ,dur bakalım ben yarın bir araştırmaya girişeyimde isimleri seçeyim kafamda.

en gıcık üye ve en merak edilen üyede olsa iyimiş

gerçi gıcık klasmanına kesin adım yazılırdı ama olsun eğlenceli olurdu
:KK1::KK1:

en gıcık üye ve en merak edilen üyede olsa iyimiş

gerçi gıcık klasmanına kesin adım yazılırdı ama olsun eğlenceli olurdu

gıcık üyeyle ısınamadığınız başabaş gider :KK70: senin icin söylemiyorum tabi :KK70:

Mune hep gece banlıyon, sabah neye uğradığımızı şaşırıyoz ya, ciğerci kedisi gibi cama yapışıyoruz sonra çok acımasızsın:KK58::KK58::KK58:

artık aktif siyaset hayatımı bıraktım, pasif olarak devam edeceğim:KK53::KK53:

bu arada geçen senelerde bu başlıkta ne geyikler dönerdi ya, tabii siyaset bölümü tüm geyikleri yedi bitirdi, en en şeysi gündem ve siyaset, dağılın
:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Mune hep gece banlıyon, sabah neye uğradığımızı şaşırıyoz ya, ciğerci kedisi gibi cama yapışıyoruz sonra çok acımasızsın:KK58::KK58::KK58:

artık aktif siyaset hayatımı bıraktım, pasif olarak devam edeceğim:KK53::KK53:

bu arada geçen senelerde bu başlıkta ne geyikler dönerdi ya, tabii siyaset bölümü tüm geyikleri yedi bitirdi, en en şeysi gündem ve siyaset, dağılın

Öksüz yetim dedim, gözyaşlarına aldandım, siyasete atıldın başına neler geldi:KK51: sen niye çıkıyorsun kanatlarımızın altından.
Ay senin aktif siyaset hayatını seveyim:KK60::KK60::KK60:
Siyasette bıcır bıcır konuşacağına enler yarışmasını tanıtsana özelden, öyle iki gülücüğe oy vermek yok sana, özelden link verip tanıt, bileğinin hakkıyla topla oyları:KK51:
Sen mi okuyup üfledin bana, nezle oldum, hapşırıp tıksırıyorum ama yılmadım görevimin başındayım:KK51:

Öksüz yetim dedim, gözyaşlarına aldandım, siyasete atıldın başına neler geldi:KK51: sen niye çıkıyorsun kanatlarımızın altından.
Ay senin aktif siyaset hayatını seveyim:KK60::KK60::KK60:
Siyasette bıcır bıcır konuşacağına enler yarışmasını tanıtsana özelden, öyle iki gülücüğe oy vermek yok sana, özelden link verip tanıt, bileğinin hakkıyla topla oyları:KK51:
Sen mi okuyup üfledin bana, nezle oldum, hapşırıp tıksırıyorum ama yılmadım görevimin başındayım:KK51:

geçmiş olsun canım,:KK71: he, ben öksüz ben yetim çizgimden kaymıyım dimi:KK1::KK1:

ama dayanılmaz bi cazibesi var ya siyaset bölümünün:KK53::KK53: yine yazdım, tamam tamam bu son, umarım:KK1::KK1:

aslında yazmanında anlamsız olduğunun farkındayım, zaten siyaset bölümü, kk nın geniş olarak katıldığı bir bölüm değil, toplasan 20-30 kişi ve hep aynı kısır tartışmalar, kapatılsada kurtulsak bu bağımlılıktan yav, siyaset isterük diyenler bunlar hep sizin suçunuz:KK53:

neyse kendime hakim olup yazmamaya çalışcam, sakız falan çiğnerim yerine olmazsa, çekirdek çitlerim, yavaş yavaş azaltırım:KK53::KK53:

insanı zorla banlatıyor orda ya, çok tehlikeli bi bölge

Son düzenleme:
X