• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Acaba beni bir yere aday gosteren var midir... :26:
Kotu kategori de olsa olur. Reklamin iyisi kotusu olmaz. :27::27:
Ben de adaylarimi son gune kadar bir ara gondericem insallah.
:31:

Evet bayanlar son aday gösterilme istekleri. :9: Tüm marifetinizi dökün ortaya :12: Az çok kimlerin aday gösterileceğini tahmin ediyorum ama :26:

Bende daha göndermedim adaylarımı. Geçen sene hiç katılmamıştım aday da göndermemiştim bu sene göndericem.. Beni kimler nereye yazacak acaba evet heyecanlı gerçektenn :16:

Acaba beni bir yere aday gosteren var midir... :26:
Kotu kategori de olsa olur. Reklamin iyisi kotusu olmaz. :27::27:
Ben de adaylarimi son gune kadar bir ara gondericem insallah.
:31:

En ince laf sokan üye kategorisinde favorimsin :1:

Fark etmez eLmayRa_ abla çok yarışasım yarışıpta birinci olasım geldi:52::52::52::52::52:

Sondan birincilik? :D

Evet bayanlar son aday gösterilme istekleri. :9: Tüm marifetinizi dökün ortaya :12: Az çok kimlerin aday gösterileceğini tahmin ediyorum ama :26:

Oyyy seni yerim ablasına nasıl da yardım ediyorrr :)
Ben daha yollamadım dimi..Elmi elinde pıçakla dayancak kapıma en sonunda:30:

Pıcaaa alnına saplamadan göndermişsin neyse ki :D

Bende daha göndermedim adaylarımı. Geçen sene hiç katılmamıştım aday da göndermemiştim bu sene göndericem.. Beni kimler nereye yazacak acaba evet heyecanlı gerçektenn :16:

Bekliyorum dejavucummm

ben aranıza katılalı 1 ay oldu ve ilk defa gördüm bu enler yarışmasını çok fazla kimseyi tanımadığım için yorum yapmak pek doğru olmaz şimdiden herkese hayırlı olsun iyi olan kazansın :)

En ince laf sokan üye kategorisinde favorimsin :1:

Sondan birincilik? :D

Oyyy seni yerim ablasına nasıl da yardım ediyorrr :)

Pıcaaa alnına saplamadan göndermişsin neyse ki :D

Bekliyorum dejavucummm
O kadar mı vahim durumum :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

çok güzel bi yarışma bu herkese başarılar:34:
bu arada ilk senem olacak burda bakalım daha kaç yarışma göreceğim:1::1:

Umarim bu sene insanlar bunun bir eglence oldugunun farkinda olarak, farkli hesaplarla oy arttirma cabalarina girismezler.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Az kaldi oylamanin bitmesine :3:

Back