Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Acaba beni bir yere aday gosteren var midir... :26:
Kotu kategori de olsa olur. Reklamin iyisi kotusu olmaz. :KK53::KK53:
Ben de adaylarimi son gune kadar bir ara gondericem insallah.
:KK31:

Evet bayanlar son aday gösterilme istekleri. :KK9: Tüm marifetinizi dökün ortaya :KK12: Az çok kimlerin aday gösterileceğini tahmin ediyorum ama :26:

Bende daha göndermedim adaylarımı. Geçen sene hiç katılmamıştım aday da göndermemiştim bu sene göndericem.. Beni kimler nereye yazacak acaba evet heyecanlı gerçektenn :KK16:

Acaba beni bir yere aday gosteren var midir... :26:
Kotu kategori de olsa olur. Reklamin iyisi kotusu olmaz. :KK53::KK53:
Ben de adaylarimi son gune kadar bir ara gondericem insallah.
:KK31:

En ince laf sokan üye kategorisinde favorimsin :KK1:

Fark etmez eLmayRa_ abla çok yarışasım yarışıpta birinci olasım geldi:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sondan birincilik? :KK70:

Evet bayanlar son aday gösterilme istekleri. :KK9: Tüm marifetinizi dökün ortaya :KK12: Az çok kimlerin aday gösterileceğini tahmin ediyorum ama :26:

Oyyy seni yerim ablasına nasıl da yardım ediyorrr :)
Ben daha yollamadım dimi..Elmi elinde pıçakla dayancak kapıma en sonunda:KK30:

Pıcaaa alnına saplamadan göndermişsin neyse ki :KK70:

Bende daha göndermedim adaylarımı. Geçen sene hiç katılmamıştım aday da göndermemiştim bu sene göndericem.. Beni kimler nereye yazacak acaba evet heyecanlı gerçektenn :KK16:

Bekliyorum dejavucummm

ben aranıza katılalı 1 ay oldu ve ilk defa gördüm bu enler yarışmasını çok fazla kimseyi tanımadığım için yorum yapmak pek doğru olmaz şimdiden herkese hayırlı olsun iyi olan kazansın :)

çok güzel bi yarışma bu herkese başarılar:KK34:
bu arada ilk senem olacak burda bakalım daha kaç yarışma göreceğim:KK1::KK1:

Umarim bu sene insanlar bunun bir eglence oldugunun farkinda olarak, farkli hesaplarla oy arttirma cabalarina girismezler.
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Az kaldi oylamanin bitmesine :KK3:

X