Aplam sende arkamdan konuştuysan senide kiplerimKimler gelmiş kimlerrr sefa getirdiniz efemmmmkible kadişi arkandan atıp tutuyor söylüyümmmmm
aaa anketakşama ben de yazayım, döktüreyim elmiş, olur da beni gıcıkların arasında görürsen çıkart bebişim, sana topitop alırım
Aplam sende arkamdan konuştuysan senide kiplerim
Beni en kipçi ablaya yazın
Bir topitopla olmaz o işler,ben elmy nin kirli işlerini halletcem,annaştık.
Toplu temizlik yapcam,oda beni yılın üyesi yapcek
aaa anketakşama ben de yazayım, döktüreyim elmiş, olur da beni gıcıkların arasında görürsen çıkart bebişim, sana topitop alırım
Adım teyze kaldıTeyze didim sana ama kadiş başlattı herşeyiiiiii
en gizemli kk üyesi olabilirmi. çünkü demin bana göre senelerin en gizemli kk üyesi konuyu okudu verde çıktı. onun adını bu kategoride çok görmek isterdim.
bana göre bu siteye ondan gizemli bir kk üyesi gelmemiştir:))Adım teyze kaldı
Şimdi beni en asabi teyze yaparlarsa sizden bilirim
kim o,kim,kim,çok merak ettim.
hepinizin balı benimEn kıskanc da benim
Bir kac isim vericem özelden parkunum onları bi pıcaklaHerkes enleri bekliyormuş
Kadişi ablaya yazdılar yine o ona yeter
ahahaha egunal kopardın beni
İstediğin kan olsun elmy.
Hangi böğründen pıçaklanmak istersin:104:
Hayırlı olsun anketimiz,ne zaman açtınızda bu kadar yazdınız anlamadım,akşam bir bir okuyup hepinizi kipleyeceğim.
Birde ''en gıcık,en kıskanç'' kategorileri istiyorum kadiş için.
bana göre bu siteye ondan gizemli bir kk üyesi gelmemiştir:))
en gizemli kk üyesi olabilirmi. çünkü demin bana göre senelerin en gizemli kk üyesi konuyu okudu vede çıktı.
onun adını bu kategoride çok görmek isterdim.
Adım teyze kaldı
Şimdi beni en asabi teyze yaparlarsa sizden bilirim
kim o,kim,kim,çok merak ettim.
Bence de en gicik kategorisi olsun, ama tabiki kadisim icin degil. Kötü aday abla seni! :)
2007den beri üye. ve tek bir mesaj.Bende merak ediyorum onu gelip hiç bişi yazmadan gidiyor
Asabim benim
kadiş tabiisi lambım
en pıtırcıkıda ben
2007den beri üye. ve tek bir mesaj.
profillere uğrar,konuları sessizce okur,takip eder. ama asla yazmaz. çok sık kkdadadır. her gün nerdeyse. ama asla ve asla kimseyle iletişime girmez.
2007den beri üye. ve tek bir mesaj.
profillere uğrar,konuları sessizce okur,takip eder. ama asla yazmaz. çok sık kkdadadır. her gün nerdeyse. ama asla ve asla kimseyle iletişime girmez.
İstediğin kan olsun elmy.
Hangi böğründen pıçaklanmak istersin:104:
Hayırlı olsun anketimiz,ne zaman açtınızda bu kadar yazdınız anlamadım,akşam bir bir okuyup hepinizi kipleyeceğim.
Birde ''en gıcık,en kıskanç'' kategorileri istiyorum kadiş için.
bir ara o zamanlar ziyaretçi sayfaları vardı..çok ilgnç cidden halbuki gelse konuşsa ne güzle olur
bir ara o zamanlar ziyaretçi sayfaları vardı..
bende bir çılgınlık yapıp,ona yazdım. sen bana yazmayacaksın ama yeni yılın seninde kutlu olsun. okudu. profilime girdi. ve tabbiki cevap yazmadı