Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Enem balım gelmiş :KK19:

Elmi, yemek kategorisini de ekle kızam..En becerikli, en aşçı :KK1: falan diye bişeyler ekle ya da..

Senin tek balın benim! Ayık ol!

Cok haklısın, onu da ekleyelim baska bisi eklemeyelim Artık. Cılkı cıktı. Neyse ki basvurular az. Ben özel mesajla onlara döneyim.

Nevreste ne yazsak.

En marifetli KK aşçısı nasıl?

Cok haklısın, onu da ekleyelim baska bisi eklemeyelim Artık. Cılkı cıktı. Neyse ki basvurular az. Ben özel mesajla onlara döneyim.

Nevreste ne yazsak.

Evet canım iyi olur:KK34:

evet evet bencede:KK1::KK1::KK1:

Canım benim inan seni görünce aklıma geldi..Kimsecikler kusura bakmasın seni yazicim :KK39:

Nevreste ne yazsak.

He sen hele bak bi özele, hangi uzvundan başliyim kör testereyle kesmeye sana bırakıyorum:KK14:

Hoşbulduk bebek, sen buralarda yenisin galiba :KK23::KK23:
Bak hemen tribe girdim :KK37::KK37:

Of ya, hep olsa diyorum, macera, aksiyon, dram gözyaşı hepsi bir arada :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ben de kan istiyorum, kırık kemikler patlak gözler görmek istiyorum :KK1:

Evet yeni düştüm :KK70:

tmm ekledim daha da bişi eklemem :KK70: tek tek özel mesajla sorucam simdi

Canım benim inan seni görünce aklıma geldi..Kimsecikler kusura bakmasın seni yazicim :KK39:

He sen hele bak bi özele, hangi uzvundan başliyim kör testereyle kesmeye sana bırakıyorum:KK14:

oyyyyy yerim seni:KK19:

Canım bu kategori geçen yılda vardı ama yarışma ile ilgili bir kategori değil:KK9:Genel bir kategori tüm yemek bölümünü kapsıyor:KK19:

heee biliyom:KK5::KK5::KK5::KK1:
ben zaten yemek bölümü olsun istiyorum canım yarışma kısmı işin geyiği...
aslında ben bi de tüp bebek özel bölümü olsunda istiyorum ama o nasıl olur tüp bebekle en çok gebe kalan olmaz herhalde:KK1::KK1::KK1:

en laftan anlamayan kk uyesı kategorısı ıstıyorum ben zıra buraya konu acıp sonrasında hala burnunun dıkıne gıden cooookkkk uye var en ekşınlı orası olur dıye dusunuyorum ben:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

oyyyyy yerim seni:KK19:

heee biliyom:KK5::KK5::KK5::KK1:
ben zaten yemek bölümü olsun istiyorum canım yarışma kısmı işin geyiği...
aslında ben bi de tüp bebek özel bölümü olsunda istiyorum ama o nasıl olur tüp bebekle en çok gebe kalan olmaz herhalde:KK1::KK1::KK1:

Hadi oldu bakalım:KK19:

en laftan anlamayan kk uyesı kategorısı ıstıyorum ben zıra buraya konu acıp sonrasında hala burnunun dıkıne gıden cooookkkk uye var en ekşınlı orası olur dıye dusunuyorum ben:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:9 ben de en dövülmek istenen üye isimli bir kategori acmak istiyorum :KK70:

Enem balım gelmiş :KK19:

Elmi, yemek kategorisini de ekle kızam..En becerikli, en aşçı :KK1: falan diye bişeyler ekle ya da..

:KK19:

Nevreste ne yazsak.

En kıskanç da olsun Elmy :KK1::KK1:
Hem belki ben de balıyımdır :KK43::KK43:

ben de kan istiyorum, kırık kemikler patlak gözler görmek istiyorum :KK1:

Evet yeni düştüm :KK70:

İstediğin kan olsun elmy.
Hangi böğründen pıçaklanmak istersin:104:

Hayırlı olsun anketimiz,ne zaman açtınızda bu kadar yazdınız anlamadım,akşam bir bir okuyup hepinizi kipleyeceğim.

Birde ''en gıcık,en kıskanç'' kategorileri istiyorum kadiş için.:KK53:

Hayırlı olsun anketimiz,ne zaman açtınızda bu kadar yazdınız anlamadım,akşam bir bir okuyup hepinizi kipleyeceğim.

Kimler gelmiş kimlerrr sefa getirdiniz efemmmm :KK42::KK42: kible kadişi arkandan atıp tutuyor söylüyümmmmm

:KK19:

En kıskanç da olsun Elmy :KK1::KK1:
Hem belki ben de balıyımdır :KK43::KK43:

hepinizin balı benim :KK43: En kıskanc da benim :KK70:

Bir kac isim vericem özelden parkunum onları bi pıcakla :KK70: Herkes enleri bekliyormuş :KK70:

Kadişi ablaya yazdılar yine o ona yeter :KK70:
bende istiyorum bundan:KK1:
çok geriliyorum bazen en dövmek istediğim birisi olsun dimi ama yani o da bana sorulsun istiyorum:KK1::KK1::KK1:

ahahaha egunal kopardın beni

aaa anket :KK53: akşama ben de yazayım, döktüreyim :KK53: elmiş, olur da beni gıcıkların arasında görürsen çıkart bebişim, sana topitop alırım :KK53:

aaa anket :KK53: akşama ben de yazayım, döktüreyim :KK53: elmiş, olur da beni gıcıkların arasında görürsen çıkart bebişim, sana topitop alırım :KK53:

Heryere bütün yaşlı kategorilerine parkunu yazıyorum yanlışlıkla :KK70: Sen mapustan yeni cıktığın icin hersey selbes bebişim :KK70:

X