Enem balım gelmiş
Elmi, yemek kategorisini de ekle kızam..En becerikli, en aşçıfalan diye bişeyler ekle ya da..
Senin tek balın benim! Ayık ol!
Cok haklısın, onu da ekleyelim baska bisi eklemeyelim Artık. Cılkı cıktı. Neyse ki basvurular az. Ben özel mesajla onlara döneyim.
Nevreste ne yazsak.
En marifetli KK aşçısı nasıl?
Yok cnm, herkes kendi capında yarısıyorHoşgeldin, cok eglenceli oluyo dimi :=)
evet evet bencede
Cok haklısın, onu da ekleyelim baska bisi eklemeyelim Artık. Cılkı cıktı. Neyse ki basvurular az. Ben özel mesajla onlara döneyim.
Nevreste ne yazsak.
bak medcezir dedi işteee
Hoşbulduk bebek, sen buralarda yenisin galiba
Bak hemen tribe girdim
Of ya, hep olsa diyorum, macera, aksiyon, dram gözyaşı hepsi bir arada
Canım benim inan seni görünce aklıma geldi..Kimsecikler kusura bakmasın seni yazicim
He sen hele bak bi özele, hangi uzvundan başliyim kör testereyle kesmeye sana bırakıyorum
Canım bu kategori geçen yılda vardı ama yarışma ile ilgili bir kategori değilGenel bir kategori tüm yemek bölümünü kapsıyor
oyyyyy yerim seni
heee biliyom
ben zaten yemek bölümü olsun istiyorum canım yarışma kısmı işin geyiği...
aslında ben bi de tüp bebek özel bölümü olsunda istiyorum ama o nasıl olur tüp bebekle en çok gebe kalan olmaz herhalde
en laftan anlamayan kk uyesı kategorısı ıstıyorum ben zıra buraya konu acıp sonrasında hala burnunun dıkıne gıden cooookkkk uye var en ekşınlı orası olur dıye dusunuyorum ben
Enem balım gelmiş
Elmi, yemek kategorisini de ekle kızam..En becerikli, en aşçıfalan diye bişeyler ekle ya da..
Nevreste ne yazsak.
ben de kan istiyorum, kırık kemikler patlak gözler görmek istiyorum
Evet yeni düştüm
:9 ben de en dövülmek istenen üye isimli bir kategori acmak istiyorum
İstediğin kan olsun elmy.
Hangi böğründen pıçaklanmak istersin:104:
Hayırlı olsun anketimiz,ne zaman açtınızda bu kadar yazdınız anlamadım,akşam bir bir okuyup hepinizi kipleyeceğim.
Birde ''en gıcık,en kıskanç'' kategorileri istiyorum kadiş için.
En kıskanç da olsun Elmy
Hem belki ben de balıyımdır
İstediğin kan olsun elmy.
Hangi böğründen pıçaklanmak istersin:104:
Hayırlı olsun anketimiz,ne zaman açtınızda bu kadar yazdınız anlamadım,akşam bir bir okuyup hepinizi kipleyeceğim.
Birde ''en gıcık,en kıskanç'' kategorileri istiyorum kadiş için.
bende istiyorum bundan
çok geriliyorum bazen en dövmek istediğim birisi olsun dimi ama yani o da bana sorulsun istiyorum
aaa anketakşama ben de yazayım, döktüreyim elmiş, olur da beni gıcıkların arasında görürsen çıkart bebişim, sana topitop alırım
:9 ben de en dövülmek istenen üye isimli bir kategori acmak istiyorum