Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyoloji teknikeri kullanıcısından alıntı
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallu bihil'ukadu, ve tenfericu bihil'kurabu, vetukdâ bihil'havâicu, ve tunâlu bihir'regâibu, ve husnul'havâtimi, ve yusteskal'ğamâmu bivechihil'kerimi ve alâ âlihi ve sahbihî fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli mâlû»min lek.

Manası: Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün û‚l ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

LİSTE
1) myhope
2)radyoloji teknikeri.....................okunacak
3) maviay
4) denef72
5) yağmur 23
6) yasmin_yldrm
7) naz_24
8) bebekecem17
9)lotus
10)nevin
11)mumudihaba
12)alhan
13)burcu8279
14)pinkrose
15)acem kzı
16)sweethome
kızlar selamlar listemiz bu mu bi bakın kime okuycaz ben bugün biraz okuyup evden çıkmak istiyorum bekliyorum...denefim ALLAHIM hayırlısıyla dualarımızı kabul eder bebeğini kucağına alırsın İNŞALLAH canım..a.s.

slm kızlar geçmişi okuyordum ve nu yazıyı okuyunca lotusumu dediği tgefriciye çocukları lafı aklıma geldi samimiyetle okunan dua geri cevrilir mi hiç bizler güzel işler yapıyormuşuz :)

Son düzenleme:
aynen mumucum bi sürü tefriciye çocuklarına sahip olduk.daha da gelicekler arkada dimi :)
selamlar herkese.
çok uykum var hemen yatmak istiyorum hazır hepsi uyumuşken.uzun uzun yazıcam bi ara inş.
hadin bay şimdilik.
yorguuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

artık kalabalık bir ailesiniz şu lafın çok hoşuma gitti hepsi uyumuşken ne güzel bu kutsal yorgunluğu yaşamak değilmi

iyi uykular cnm

ay mumucum gecmisi hatirlattin bana ne guzel seyler paylasmisiz.benim kizimda tefriciye cocugu gercekten.
Hic unutmuyorum ramazan bayrami arefesinde tefriciyemiz bitip duasini yapmistim.ve bir AY gecmeden hamile oldugumu ogrenmistim.rabbi dualarimizi geri cevirmedi elhamdulillah.binlerce hamdusenalar olsun...

selam kızlarrrrbir aksilik olmazsa cuma günü Allahın izniyle oğluşumu kucağıma alacam inşallahhh duanızı eksik etmeyin teyzeleriiiii uccundan accuk korku sardı şimdiden büyük ihtimal epidural olacak bakalım hayırlısıı

selam kızlar.
müjde vererek başlayım.atakan paşa kardeşlerii gibi yine erkenci davranmış ve teşrif etmiş dün :)
myhope yazmamı istedi haberiniz olsun diye.okuyan var mı bilmiyorum ama neyse.
3410 gr doğmuş.myhope epidural sezeryan olmuş.sesi iyi geliyodu.
hayırlı evlat olur inşallah ailesine ve de hepimize.

bize gelince.valla bindik bir alamete gidiyoruz işte.melih tuna 3. ayını bitirdi.abileri kadar huysuz yaramaz değil çok şükür.gece uykuları güzel.gündüz biraz sıkıntılarımız oluyo ama o kadar da olur artık ona razıyız.yeter ki gece uyusun da.

büyüklerin henüz gece uykuları düzelmedi maalesef.hala geceleri uyanıp çıldırma krizleri yaşıyoruz.iştah zaten hiç yok.gece sütle gündüz de havayla doyuyolar.
bugünlerde eren beyle uğraşıyoruz.boğaz enfeksiyonu geçiriyo.ateşi çok yüksekti 2 gün önce.39 dan hiç düşüremedik.gece acildeydik.şimdi iğne oluyo iyi şükür.,yalnız bi sorunumuz daha var.karaciğer enzimlerinin değerleri biraz yüksek çıkıyodu hep(yani alt ve ast değerleri).şimdi bunun için araştırma yapılıyo.inşallah bişey çıkmaz altından.bunun için biraz moralimiz bozuk aslında.

eren bebeği çok seviyo sürekli gelip öpüyo arada canını da acıtıyo hatta.emir pek umursamıyo hala.yani arası pek düzeldi sayılmaz.ama eskisi kadar da olumsuz tepkiler vermiyo artık bebeğe karşı.yalnız ikisininde kıskançlıkları bariz şekilde arttı.çok belli ediyolar.

eşimle bana gelince.biz perişan durumdayız tahmin ettiğiniz gibi.ne uyku ne yemek düzeni ne dinlenmek yok.arada birbirimize sarıyoruz stresten :)
ben oruç tutmadım.çünkü günler çok uzun su içmeyince süt olmuyo.beyfendi de biberon almıyo.öyle olunca bu sene de tutamadım etti 3 sene.bakalım ne olucak bu oruçlar.nası tutulucak sonra.gerçi 3 gündür tutuyorum zor da olsa.

1 ay spora gittim bende.bu doğumdan sonra karnım baya kaldı.ilki gibi olmadı.dedim sporla gider mi acaba.faydası baya oldu tabi.step ve plates yaptık.ama 1 ay da çok yetersiz.biraz daha devam edebilseydim iyi olurdu ama edemiyorum.çünkü okullara denk geliyo.annem ve eşim işe başlıycakları için bende gidemiyorum artık.

neysem arkadaşlarım ben yavaştan sahur olayına geçeyim.çok öpüyorum sizleri.

MYHOPE cim cnm hayırlı olsun inş bebeğin sağlık sıhhatle uzun ömürler diliyorum

inş birgün gelide buradan doğum haberlerimizi veririz bizlerde anne olmak için sırasını bekleyen arkadaşlarım la beraber

RADY CIM düşünüyorum hayal ediyorum çok çok sabır gerekiyor üç tane henüz anne kuzusu olan çocukların isteklerini karşılamak zor RABBİM sağlık versın inş şüphe ettiğiniz gibi birşey çıkmaz inş

benden kendimden yazayım birşeyler bu dönemler gelince bizde yine çalışmaya başlayıp başlamamk konusunda bir düşünce oluyor biliyorsunuz özel kurumlarda çalışıyorumya ne bileyim artık bu tarz yerlerde henüz yeni mezunlar çalışyor yaşları küçük onlarla uğraşmak zor çocuklardan daha zor

dün gece eşimde artık bizde tedaviye başlayalım dedi bende bütün gece uyumadım

Merhaba kızlar biliyorumki hepiniz girip bakıyorsunuz ama yazan yok diye
Geçip gidiyorsunuz ne oldu bize böle hiçmi vaktimiz yok evet aslında yok
Allah eksik etmesin çocuklar zamanımızı dolduruyor belki bu yazım vesile olur
Sizlerde bir kaç satır yazarsınız hayatlarımız çok değişti yinede ben sizleri hiç
Unutmadım unutabileceğimide sanmıyorum yaşlandığım zaman bile tebessümle
Hatırlayacağım sizleri anne olmama en büyük sebep sizlersiniz bilenler bilir hoşcakalın kızlar
Nolur iki satır yazın haber edin doğsunlar diye gecelerce tefriciye okuduğumuz bebekleri görmedik çoğumuz
İyi geceler çok duygu yüklüyüm bu gece sizleri özledim.

nazcım neden bu kadar duygusalsın ki

doğru yazmışsın unutulmayacak dostluklar kurduk burada

zaman zaman aklıma gelip bende tebessüm ediyorum başka bir topikta arkadaşlarla yazışıyorum inan eski günleri hatırlıyorum

facaymiş twittermiş oralar başka burası daha samimi ailemizle bile paylaşmadığımız özellerimizi paylaştık

dert ortağı olduk sorunlarımıza çözüm aradık gerçekten güzeldi

birgün yine burda herkezi görmek dileğindeyim

evlat kokusu cennet kokusudur HZ MUHAMMED (s.a.v)

sevgili arkadaşlar artık buraya uğrayan yok ama sizinle paylaşmak istediğim sevinç neşe ümit korku endişeli bir haldeyim

en son tedavi sonuçumuz pozitif sonuçlandı hamileyim

benim durumumun çok krıtık olduğunu biliyorsunuz canlar

dualarınızda beni unutmayın olurmu

ALLAHIN (c.c:) SELAMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN

ayyyy mumuuuuuuuuuuu

gülsem mi ağlasam mı ne yapsam bilemedim şimdi.tabii ki mutluluktan

aklıma geldi ne zamandır bakmıyorum bi giriyim dedim şu an inanılmaz mutluyum.hayırlı ve mübarek olsun canım kardeşim.
rabbim o kokuyu sana doyaaaa doya koklamayı,hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin.

nası oldu ne oldu bi anlatıver.kaç haftalık,nası geçiyo,yatıyo musun yoksa ayakta mısın?
tedavi nerde oldu?

ayyyyy çok heyecanlı

dualarım seninle canım

Amaaan amannn amannn diyorum bu ne büyük bir haber

Bayağıda olmuş üstelik yazdığın mumucummm

Banada Radyciiiiim haber verdi Allah razı olsun, koşa koşa geldim bakmaya..

Çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırla mutlulukla tamanına erdirsin, hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..

Annesinin acılarının sonu olsun, kokusunu içine çektiğinde bütün eski acıları unuttursun inşallah..

Maşallah sübhanallah..

Darısı tüm isteyen ama hala bekleyenlerin başına olsun hayırlısıyla inşallah

İnşallah doğduğunda kendisinide görürüz hayırlısıyla..

Eee mumucum azcık anlatman lazım ama.. Ne zaman oldu, sonucu ne zaman aldınız, kaç aylık oldu..
sanıyorum tedaviyle, daha önce başlayacağınızı söylemiştin.
Hadi bizi bu mutlu haberle dahada sevindir :))))

canımm nasıl sevindim anlatamam Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir sağlıcakla hayırla büyütmeyi nasip eder gerçi radymle nehirim sormuş ama nasıl oldu ne kadarlık ayyy yaa inan yazarken bile heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum bilee inşallahh herşey gönlüne göre olur canım arkadaşımm dualarımız seninlee

ALLAH C.C. RAZI OLSUN ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TESEKKÜRLER EDİYORUM

açıkça söylemek gerekirse bende unutmuştum burayı

sesi huzur mutluluk umut veren kendi güzel kalbi çok daha güzel arkadaşım lotus arkadaşlara da söyle dedi o zaman tm yazayım dedim

bu tedaviyi hiç kimseyle paylaşmadım henüz ablamlar kayınvalıdemler de bilmiyorlar söylemıyoruz

yani öylesine başladık inanın hiç özen göstermedimde önceden dr gideceğiz diye yeni çamaşırlar yeni kıyafetler alırdım şimdi ne varsa neyse o

çok sıkı yatak ıstırahatında değilim ama çk hareketlıde değilim

tedaviye başlamak için eşim çok ısrar etti eee tm dedim bakalım bundan sonrasında neler yaşayacağız bilemiyoruz kısmette ne varsa

SİMDİ DR GELDİK

Bir tanecik minnacık küçüçük bir keseçik gördük

içindede minnecik bebekçik oluşmaya başlamış pirinç tanesi kadarçıkmış

kesenin durumu şimdilik iyiymiş

dr beyçik şimdilik değil kalp atışlarını gördükten sonra bıraz sevinelim 38-39 haftaya gelip sağlıklı bir doğum yapabilirsek o zaman sevinelim dedi

10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceği

dualarınızda unutmayın canlar

İçimden bir ses buraya girip bakmamı söyledi ve bu haberi okudum..

Çok sevindim, huzur doldum mumucum.
Maşaallah sübhanallahh
Allah tamamına erdirsin inşaallahhh

slm
oy mumum inan cok sevindim senin adına.insallah kucagınada almak nasip olur.duyunca lotusumdan inan cok sevindim ve hemen gelip tebrik etmek istedim..
nasılsınız dostlar.evt gecmiste cok güzel şeyler paylaştık .agladık güldük sevindik ...umarım mumunun bebegi tekrar hepimizi topikte toplamaya vesile olur..
bana gelince ben aynıyım ya kursa gidiyorum yarım günüm kursta geçiyo..2 aşılama negatiften sonra zamana bıraktık herşeyi.bakalım biizm için hayırlısı ne olacak bekliyoruz.
ALLAHA emanet olun dostlarımmm

tesekkür edıyorum denefım

durum krıtık olsada RABBIM NEYLERSE GÜZEL EYLER

hayırlısı olanı gönlümüze razı eylesın RABBIM

Yaaa yaaaa yaaaaaa

Ben az önce geçmişi okudum biraz

Çok güzelmiş çoook

Gözlerim doldu bee

Çok özlemişim sizi

Şu mesajımı feysteki gibi etietleyebilseydim keşke, hepinizi tek tek, sizde sizden bahsedildiğini bilip gelip baksaydınız

Eski günlere dönsek, çok büyük özlem duydum şu anda

Mumucum son durumun nedir, sanırım rahim ağzıyla ilgili probleminden dolayı bi operasyon geçirmişsin?
Bilgilendirir misin beni gelip okuyacak arkadaşlarımızı?
Bebek nasıl? Ne kadarlık oldu, durum nasıl, sen ne yapıyorsun, nasılsın.. Lütfen yaz olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…