Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm
oy mumum inan cok sevindim senin adına.insallah kucagınada almak nasip olur.duyunca lotusumdan inan cok sevindim ve hemen gelip tebrik etmek istedim..
nasılsınız dostlar.evt gecmiste cok güzel şeyler paylaştık .agladık güldük sevindik ...umarım mumunun bebegi tekrar hepimizi topikte toplamaya vesile olur..
bana gelince ben aynıyım ya:ssz: kursa gidiyorum yarım günüm kursta geçiyo..2 aşılama negatiften sonra zamana bıraktık herşeyi.bakalım biizm için hayırlısı ne olacak bekliyoruz.
ALLAHA emanet olun dostlarımmm:16::16:

Hoşgeldin denef ablacım..Her şeye rağmen iyi olmana çok sevindim.
Bende büyük bir özlem içerisindeyim şu an herbirşeyleri paylaştığımız günlere :5:

sakın moralini bozma canım...dualarım seninle :16:

bozmamaya çalışıyorum ama gerçeklerle yüzleşmek var hayatta

hayırlısıyla inş güzel seyler yasarız inş hepimiz

Yaaa yaaaa yaaaaaa :14:

Ben az önce geçmişi okudum biraz :14:

Çok güzelmiş çoook :14:

Gözlerim doldu bee :14:

Çok özlemişim sizi :14:

Şu mesajımı feysteki gibi etietleyebilseydim keşke, hepinizi tek tek, sizde sizden bahsedildiğini bilip gelip baksaydınız :5:

Eski günlere dönsek, çok büyük özlem duydum şu anda :50:

Mumucum son durumun nedir, sanırım rahim ağzıyla ilgili probleminden dolayı bi operasyon geçirmişsin?
Bilgilendirir misin beni gelip okuyacak arkadaşlarımızı?
Bebek nasıl? Ne kadarlık oldu, durum nasıl, sen ne yapıyorsun, nasılsın.. Lütfen yaz olur mu :5:

doğru dıyorsun cnm buradakı samımıyet içtenlik ve en özelimizi yazdığımız ünler çok güzeldı inan bazen buradakı muhabbetı bırakıp okula gıtmek istemezdım

serklajımı oldum geçmeyen ve dr dediğine göre psıkolojık olan mıde bulantılarım var

bu durum asağıya zorladığı için tehlıke yapıyor ne yapacağımı sasırmış durumdayım

bebek iyi 14 haftalık oldu gelişimi normal bıraz zayıf bebek olacak dıyor dr aynı babası gibi

yemek yıyemediğm için sanıyorum ondan esımde ayıp olacak bak bıraz yemek ye zayıf çocuk olursa herkez güler anasına bak çocuğa bak

benım kayıplarım hep 16 haftada olduğu için 2 haftadan sonra dahada korkularla geceçek günlerım baslıyor

merhaba arkadaşlar :3:

bende geleceğin annesi olacağım insallah.. 6 yıllık evliyim 1 melek annesiyim ve şuan tüp bebek tedavısı başlangıc aşamasındayım..

Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın insallah.. :25::25::25::43:

canlar nasılsınız anneler gününüz kutlu olsun

20 haftalık hamileyim veee korkuyla geçen günlerim var

uykularım bile çok sağlıklı değil inş 6 hafta daha bebeğim benı bırakmaz dualarınıza talıbım

selam mumucum.

korma canım bebeğin bu sefer seninle olur allahın izniyle.ara ara senden haber alabilmek için giriyorum.buraya yazmadıysan eğer profilinden bakıyorum hemen.biri seni gözetliyor anlıycan :)

allahım korktuklarını senden uzak etsin,bebeğinle sana sağlık suıhhat versin.
habersiz bırakma yine yaz bize.
dualarım seninle canım.

hayırlı akşamlar arkadaşlar:16:
geçmişi özlüyoruz hepimizde.ama nedense bi toplanamadık yeniden burada.saglık olsun .gönüllerimiz bir ama
:16:
hayat mücadelesi içindeyiz hepimizde .koşturmacalar.yaz geldi yaz temizligi, kursa gidiyorum falan benim hayatım şimdilik böle.sigarayı bıraktım 5 ay oldu inşallah bi daha başlamam:26:
mumucum dualarımdasın canım .hep aklımdasın .inşallah yüce rabbimin izniyle bebegini kucagına alacaksın.kötü şeyler düşünme .kitap oku bol bol bebekler hakkında
görüşmek üzere selam olsun dostlara:16:

mumucum her daim dualarımdasın canımm inşallahh hayırlısıyla bu günler de geçecek ve sağlıcakla meleğini alacaksın kollarınaa:nazar::49::nazar:
denefimm bizden de sana koccamannn:54:
radymm feysten görüyorum yeğenlerimi maşallahh sübhanallah sana da koccaman kolay gelsinnnnnn(ben ikisiyle sıyırmanın eşiğindeyim seni düşünemiyorum bilee:52:)

denefcim nasılsın

ne kursuna gidiyosun

kaynana nasıl oldu
ben buralardayım hala merak etme sen.koruyorum topiğimizi :)

iyiym canım ...sende iyisindir inşallah .resimlerini görüyorum bayada büyümüş yegenlerimiz:16:
kayınvalidemi kızı aldı 6 aydan beri bakıyo .bazı özel durumlardan dolayı.saglıgı iyi .ama hala felçli.
ben kuran kursuna gidiyorum canım .senelerden beri çalışınca ögrenememiştim.3 senede kayınvalideye baktım .ondan kursa gidemedim .kısmet bu seneymiş çok şükür ögrendim ALLAHIMIN İZNİYLE.seneyede kurs açılırsa mahallemizde yeniden gitmek istiyorum saglıgım yerinde olursa tabii

myhope canım sende iyisindir inşallah :16:yegenlerimi çok öpüyorummm

mumucum her daim dualarımdasın canımm inşallahh hayırlısıyla bu günler de geçecek ve sağlıcakla meleğini alacaksın kollarınaa:nazar::49::nazar:
denefimm bizden de sana koccamannn:54:
radymm feysten görüyorum yeğenlerimi maşallahh sübhanallah sana da koccaman kolay gelsinnnnnn(ben ikisiyle sıyırmanın eşiğindeyim seni düşünemiyorum bilee:52:)
sıyırmadığımı kim söyledi myhopum :9:
çooook zor çooook

iyiler mi seninkiler.abi anlaşabiliyo mu kardeşiyle.siz de yaşınıza yaklaştınız di mi,ağustostu yanlış hatırlamıyosam,gerçi erken doğmuştu.
iyiym canım ...sende iyisindir inşallah .resimlerini görüyorum bayada büyümüş yegenlerimiz:16:
kayınvalidemi kızı aldı 6 aydan beri bakıyo .bazı özel durumlardan dolayı.saglıgı iyi .ama hala felçli.
ben kuran kursuna gidiyorum canım .senelerden beri çalışınca ögrenememiştim.3 senede kayınvalideye baktım .ondan kursa gidemedim .kısmet bu seneymiş çok şükür ögrendim ALLAHIMIN İZNİYLE.seneyede kurs açılırsa mahallemizde yeniden gitmek istiyorum saglıgım yerinde olursa tabii

myhope canım sende iyisindir inşallah :16:yegenlerimi çok öpüyorummm

maaşallah çok sevindim.sigara illetinden kurtulmana da çok sevindim.eşim ikizlere hamile olduğumu öğrendiğimizde bırakmıştı.3 senedir ağzına sürmedi.isteyince oluyor.

yeğenleriniz büyüyor çok şükür.geçtiğimiz cumartesi ufaklığın doğumgünüydü.1 i devirdik.
kandil günü de ufak bi kaza atlattı.elini kesti cam kaseyi kırarak.4 tane dikişi var.üzdü bizi ama daha büyük bişey olmadı çok şükür.

arada gelin ya çok özledim hepinizi. valla bak :17:

rady canım çok geçmişler olsun okuyunca bende üzüldüm canım. ALLAHım daha beterinden korusun inş
evt çok şükür sigara illetinden kurtuldum ...darısı isteyipte bırakmak isteyenler inş.rabbim yardımcı oluyo yeterki insan istesin bırakmayı .
canım fırsat buldukça gelecem inş .baya boşladık burayı:14:

slm canlar 05/08/2013 saat 22:50 de normal doğumla küçük bir prenses dünya ya hoş geldi

yanı kızlar korkuyordum biliyorsunuz vee kızım acele etti 32+4 te 1630 gr olarak doğdu

genel sağlık durumu ıyı süt götürmemizi istiyorlar kuvozde şimdilik

dualarınızda bızı unutmayın

slm canlar 05/08/2013 saat 22:50 de normal doğumla küçük bir prenses dünya ya hoş geldi

yanı kızlar korkuyordum biliyorsunuz vee kızım acele etti 32+4 te 1630 gr olarak doğdu

genel sağlık durumu ıyı süt götürmemizi istiyorlar kuvozde şimdilik

dualarınızda bızı unutmayın

sevgili mumu senin haberini yazmak için gelmiştim baktım yazmışşın .inan duyunca çok mutlu oldum .dualarımızdasın bacım .herşey bundan sonra güzel olacak inş.sende anne oldun bak.. RabBim geç olsada sana bi evlat nasip eyledİ.kızInla eşinle bir ömür boyu mutlu olasınız inş.kısa zamanda arIcam seni bacım .ALLAHA EMANET OLUN ..

canım arkadaşım meleğin erkende olsa nihayet seninle inşallah da hep seninle olacakk Allah analı babalı büyütsün tez zamanda küvezden çıkıp kucağına konsun inşallahh:nazar::emir_bebek::nazar:
radymm çok geçmiş olsun canımm:nazar:
bugünün ve geleceğin en güzel annelerii bayramınız şimdiden kutlu olsunnnnn:16:

Son düzenleme:
Merhaba Geleceğin anne adaylarııı. Bendeniz nickini değiştirmiş olan nehir kardeşiniz :D
İsim değişikliği yaptım :27:

Hemen konuya giriyorum:40:
Mumucum seni gıyabında 7 aydır falan takip ediyorum ayıptır söylemesi, kaç haftalık oldu, nasıl, doktor ne dedi Rahim ağzı topiğinden yakın takipteydim:37:

Hayırlısıyla sona gelmeden birşey demek istemedim. Malum çok acılarınız oldu, ama elhamdülillah doğum olmuş.
Sanıyorum bayağıda iyi bir haftada olmuş.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin, sizi ona, onu size bağışlasın. Şükürler olsun kavuştun yavruna.
İnşallah sağlıkla hayırla küvözden de çıkar yuvanıza getirirsiniz. Allah bağışlasın her türlü olumsuzluktan..
Çok ama çok sevindim. Nihayet tamamına erdi daha erken zamanda birşey olmadan..
Bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah.
Nasıl oldu normal mi, sezeryan mı, senin durumun nasıl yazarsan çok sevinirim..

Bu arada feyste gördüm sanırım Gülyüzüm de hamile. Ona da nasıl sevindim anlatamam, hep birer umut ışığı oldu.
Onunda Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Hepinizi çook öpüyorum Allah'a emanet olun. Geçmiş bayramınızda mübarek olsun..

Son düzenleme:
mumucuuuuuuuuuuuummm gözünüz aydın canıımm...

şuan o kadar tarifsiz bir mutluluk hissediyorum ki anlatamam.hamdolsun bugünleri bize gösteren rabbimize. :43:

bende seni takip ediyordum her girdiğimde.epeydir bakmamıştım buraya.şimdi nehirin yazısını gördüm hemen senin profile dalıverdim heyecandan,sonra farkettim ki burayı da müjdelemişsin zaten :))))

çooook çok tebrik ederim canım.rabbim hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin yavrucuğuna.tez zamanda kavuştursun sizi,bir daha ayrılmamak üzere.

bu arada doğum hikayeni de okudum ve de cesaretine hayran kaldım.ben asla bu kadar cesur davranamazdım o anda valla maşallah sana.

eski nehirim,yeni larkinim naber yahu :3: ,nerden çıktı bu değişiklik fikri,biz iyiydik öyle :34:
doğum normal olmuş bacım baya zor da olsa,profilde gördüm mumunun...

gülyüzüüüm seni de facede gördüm dün,inan o kadar sevindim ki,iki gündür bu iki haber süper geldi valla.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.çok güzel olmuşsun bu arada maşallah :nazar:
seninde detayları merak ediyoruz.habersiz bırakma bizi.

heee bu arada kendisi yazmamış ama ben sööliim.bi bebeği daha geliyo topiğin.
alhanımız da ikinci meleğini bekliyo.bu sefer bir paşazade geliyomuş.hayırlı olsun :nazar:

herkesin güzel haberlerini duymak,okumak istiyorum burda.bi bebek furyamız olmuştu bi ara üstüste,inşallah bu ikincisidir.allahım bütün arkadaşlarıma yaşat bu güzelliği.amin.

Son düzenleme:
sevgili mumu senin haberini yazmak için gelmiştim baktım yazmışşın .inan duyunca çok mutlu oldum .dualarımızdasın bacım .herşey bundan sonra güzel olacak inş.sende anne oldun bak.. RabBim geç olsada sana bi evlat nasip eyledİ.kızInla eşinle bir ömür boyu mutlu olasınız inş.kısa zamanda arIcam seni bacım .ALLAHA EMANET OLUN ..

İNŞALLAH CNM HAYIRLISIYLA RABBİM TÜM GÜZELLİKLERİ HERKEZLERE YAŞATIR

Merhaba Geleceğin anne adaylarııı. Bendeniz nickini değiştirmiş olan nehir kardeşiniz :D
İsim değişikliği yaptım :27:

Hemen konuya giriyorum:40:
Mumucum seni gıyabında 7 aydır falan takip ediyorum ayıptır söylemesi, kaç haftalık oldu, nasıl, doktor ne dedi Rahim ağzı topiğinden yakın takipteydim:37:

Hayırlısıyla sona gelmeden birşey demek istemedim. Malum çok acılarınız oldu, ama elhamdülillah doğum olmuş.
Sanıyorum bayağıda iyi bir haftada olmuş.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin, sizi ona, onu size bağışlasın. Şükürler olsun kavuştun yavruna.
İnşallah sağlıkla hayırla küvözden de çıkar yuvanıza getirirsiniz. Allah bağışlasın her türlü olumsuzluktan..
Çok ama çok sevindim. Nihayet tamamına erdi daha erken zamanda birşey olmadan..
Bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah.
Nasıl oldu normal mi, sezeryan mı, senin durumun nasıl yazarsan çok sevinirim..

Bu arada feyste gördüm sanırım Gülyüzüm de hamile. Ona da nasıl sevindim anlatamam, hep birer umut ışığı oldu.
Onunda Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Hepinizi çook öpüyorum Allah'a emanet olun. Geçmiş bayramınızda mübarek olsun..
TEŞEKKÜR EDİYORUM CNM

RABBİM HERKEZİN GÖNÜLLERİNDE OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ NASİP EDER İNŞALLAH

32+4 TE DOĞDU ACELECİ KIZIMIZ 10 GÜN DEN BERİ KÜVOZ DE HERGÜN SÜT GÖTÜRÜYORUZ

TV EKRANINDAN 5 DAKİKA GÖSTERIYORLAR HENÜZ KUZUCUĞUMU KUCAĞIMA ALAMADIM

HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA BU HEYECANI DA YAŞAYACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM

BAZEN O KADAR DUYGUSALLAŞIYORUM Kİ BURSA DAN İNEGÖLE GELENE KADAR AĞLIYORUM

HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN RABBİM HERKEZE İNŞALLAH

şuan o kadar tarifsiz bir mutluluk hissediyorum ki anlatamam.hamdolsun bugünleri bize gösteren rabbimize. :43:

bende seni takip ediyordum her girdiğimde.epeydir bakmamıştım buraya.şimdi nehirin yazısını gördüm hemen senin profile dalıverdim heyecandan,sonra farkettim ki burayı da müjdelemişsin zaten :))))

çooook çok tebrik ederim canım.rabbim hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin yavrucuğuna.tez zamanda kavuştursun sizi,bir daha ayrılmamak üzere.

bu arada doğum hikayeni de okudum ve de cesaretine hayran kaldım.ben asla bu kadar cesur davranamazdım o anda valla maşallah sana.

eski nehirim,yeni larkinim naber yahu :3: ,nerden çıktı bu değişiklik fikri,biz iyiydik öyle :34:

gülyüzüüüm seni de facede gördüm dün,inan o kadar sevindim ki,iki gündür bu iki haber süper geldi valla.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.çok güzel olmuşsun bu arada maşallah :nazar:

alhanımız da ikinci meleğini bekliyo.bu sefer bir paşazade geliyomuş.hayırlı olsun :nazar:

herkesin güzel haberlerini duymak,okumak istiyorum burda.bi bebek furyamız olmuştu bi ara üstüste,inşallah bu ikincisidir.allahım bütün arkadaşlarıma yaşat bu güzelliği.amin.
CNM ÇOKK TEŞEKKÜR EDİYORUM

RABBİM HERKEZE SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUKLAR NASİP EDER İNŞALLAH

GÜZEL HABERLER GETİRMİŞSİN RABBİM KAT KAT KATMERLESİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERI
canım arkadaşım meleğin erkende olsa nihayet seninle inşallah da hep seninle olacakk Allah analı babalı büyütsün tez zamanda küvezden çıkıp kucağına konsun inşallahh:nazar::emir_bebek::nazar:
radymm çok geçmiş olsun canımm:nazar:
bugünün ve geleceğin en güzel annelerii bayramınız şimdiden kutlu olsunnnnn:16:

TEŞEKKÜR EDİYORUM CNM

RABBİM herkezin evlatlarını korusun İNŞALLAH

Böyle daha iyi amaaa :17: Hem oldum koca kazık 21 yaşında değilim ki artıkın :52:
Vay vay vay alhanımın güzel kızına güzel bir oğlan bekliyoruz şimdi he...
Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Evet bir bebek furyası daha iyi olurdu doğrusu :emir_bebek:

Sen nasılsın redim, senin paşalar kocaman oldular yahu, kolaylaşıyor mu gittikçe yoksa zorlaşıyor mu?
İnşallah kolaylaşıyordur:23:

İNŞALLAH CNM HAYIRLISIYLA RABBİM TÜM GÜZELLİKLERİ HERKEZLERE YAŞATIR

TEŞEKKÜR EDİYORUM CNM

RABBİM HERKEZİN GÖNÜLLERİNDE OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ NASİP EDER İNŞALLAH

32+4 TE DOĞDU ACELECİ KIZIMIZ 10 GÜN DEN BERİ KÜVOZ DE HERGÜN SÜT GÖTÜRÜYORUZ

TV EKRANINDAN 5 DAKİKA GÖSTERIYORLAR HENÜZ KUZUCUĞUMU KUCAĞIMA ALAMADIM

HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA BU HEYECANI DA YAŞAYACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM

BAZEN O KADAR DUYGUSALLAŞIYORUM Kİ BURSA DAN İNEGÖLE GELENE KADAR AĞLIYORUM

HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN RABBİM HERKEZE İNŞALLAH

CNM ÇOKK TEŞEKKÜR EDİYORUM

RABBİM HERKEZE SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUKLAR NASİP EDER İNŞALLAH

GÜZEL HABERLER GETİRMİŞSİN RABBİM KAT KAT KATMERLESİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERI

TEŞEKKÜR EDİYORUM CNM

RABBİM herkezin evlatlarını korusun İNŞALLAH

Doğum hikayeni bende okudum mumucum, ama bende hayretler içinde kaldım, nasıl cesaret ettin :52:
Olsun sonuç iyi olmuş çok şükğr, en kısa zamanda Yüsra bebeğe kavuşmanız duasıyla:17:
Yüsra değil mi adı öyle okumuştum:40: :21:

Yok mu bebiş haberi veren başkaaaaa :4:
Redim sen verme ama :23: Daha erken:23:

Şimdi okuduuuuummm dün akşam çıkmış Yüsra bebek hastaneden, kavuşmuş annesine babasına evine:14:

Çok sevindim mumucum çoookk Allah bağışlasın.
Ama bir yerlere bir gün resim koyarsan haber et olur mu görmek isterim kucağındayken:16:

mumum geçmiş olsun,allah bir daha ayırmasın,gözünüz aydın canım.

Sen nasılsın redim, senin paşalar kocaman oldular yahu, kolaylaşıyor mu gittikçe yoksa zorlaşıyor mu?
İnşallah kolaylaşıyordur:23:

Yok mu bebiş haberi veren başkaaaaa :4:
Redim sen verme ama :23: Daha erken:23:

canım ne diyon yaaa,daha erken mi yoksa bu kadar yeter elhamdülillah mı :))))))))))

büyüyolar çok şükür,
her dönemin farklı yoruculukları oluyo,şimdilerde kardeşlerini biraz daha fazla kıskanmaya başladılar.biz onunla yürüme antrenmanları yaparken gelip,kendilerine de tay tay yaptırmamı istiyolar mesela,gibi... çok komikler :))))))
zorluk kolaylık kıyaslaması yapamıyorum ama şu var ki onlarla yaşamaya daha çok alıştım,yalnız olmayı daha çok kabullendim.ilk zamanlarda bunlar beni daha çok yoruyodu.

ama tabi bebeklerken bi köşede yatıyolardı,şimdi heryerlerdeler,kapı pencere kapalı,evde onlar nereye biz oraya, izlerine basıyoruz.
minikamız da 15 aylık oldu,hala yürümüyor,o da ayaklanınca tamamlanırız heralde.

velhasılı kelam çok güzeller ama o kadar da zorlar elifim yani.

bu yıl kreşe vermek istiyordum ama ev aldık haftaya taşınıyoruz,yarın kızkardeşimin kınası haftasonu da düğünü var.onu bekliyoruz.
kreş işi bu sene yattı gibi.verebilseydim bana baya bi dinlenme zamanı kalıcaktı.bakalım hayırlısı.

sende ne var ne yok,evdesin heralde di mi,pastacılığa devammı

Back
X