- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #20.221
Denefim canım benim ben gecen sene bu vakitler ilk tüp bebekle oluşan ikizlerimi kalp atımının başlamaması sebebiyle kaybettim kendi doktorumuz düşüğün üzerinde durmadı eşimin bir arkadaşının eşinde düşükler meydana gelmiş serdar oğuz var Ankara'da ona gitmişler ben ankaradayım bu arada düşük sebebini bulmuş ondan sonrakiler doğmuş eşimle o doktora gittik araştırdı kan pıhtılaşması çıktı 2.denememi de onun tup bebek merkezinde Ankara tüp bebek merkezinde yaptırdık negatifle sonuçlandı doktor iyi ama tup bebek merkezi iyi değildi hiç hormon takibi test filan yapmıyorlardı canım eğer yine de doktora gitmek istersen Serdar oğuz U sana söyleyecektim riskli gebeliklerde çok iyi bir gün sana bir faydam dokunursa İnan çok mutlu olurum seni hiç görmedim ama seni çok seviyorumbu sene yine deneyelim diyoruz Mart'ta hayırlısı inşallah bizim nasibimize de böyle zor imtihanlar düştü bu yalan dünyada geçmek nasip olur inşallah
Sana da iyi geceler bengulch cim arkadaşım ama pek görüşemiyoruz :) sen de benim gibi gececisin gündüz de yazsanız canım
Teşekkürler sende iyisindir inşallah biliyorum üzüntüntülüsün o yüzden fazla girmiyorsun aramıza inşallah derdinin devasını şifasını bulursun ben canım cicim diye konuşuyorum tahminimce benden büyüksün kusura bakma böyle konuştuğumu için ama benim arkadaşlarım benden büyüktür biz de arkadaş olduk nasılsa genelde gündüzleri neden gelmiyorsun canım
Öyle canım üZüntüler acılar hayaller ve özlemler aynı ama insan hafifliyor sanki buralarda onun için tavsiye ederim
su akar yolunu bulur nasıl olsa içini ferah tut bugün biraz erken uyuyuycam :) hayırlı geceler
Denefim canım benim ben gecen sene bu vakitler ilk tüp bebekle oluşan ikizlerimi kalp atımının başlamaması sebebiyle kaybettim kendi doktorumuz düşüğün üzerinde durmadı eşimin bir arkadaşının eşinde düşükler meydana gelmiş serdar oğuz var Ankara'da ona gitmişler ben ankaradayım bu arada düşük sebebini bulmuş ondan sonrakiler doğmuş eşimle o doktora gittik araştırdı kan pıhtılaşması çıktı 2.denememi de onun tup bebek merkezinde Ankara tüp bebek merkezinde yaptırdık negatifle sonuçlandı doktor iyi ama tup bebek merkezi iyi değildi hiç hormon takibi test filan yapmıyorlardı canım eğer yine de doktora gitmek istersen Serdar oğuz U sana söyleyecektim riskli gebeliklerde çok iyi bir gün sana bir faydam dokunursa İnan çok mutlu olurum seni hiç görmedim ama seni çok seviyorumbu sene yine deneyelim diyoruz Mart'ta hayırlısı inşallah bizim nasibimize de böyle zor imtihanlar düştü bu yalan dünyada geçmek nasip olur inşallah
Selam canim bende senin gibi yapmayi düsünüyorum. senin adina sevindim. Insallah enyakin zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun.
oy canım benim sende baya üzüntüler yaşamışın..ben artuk yoruldum .tadaviyi bıraktık.eşimde bende istemiyoruz artık..bu yola başvurduk.rabbim inş bu yolda eşimle beni mutlu eder...gülyüzlüm vardı hatırlarsın sende.onunda çarşamba günü ikizleri oldu tüp bebek le ..rabbim ne yazdıysa kaderimize onu yaşıcaz canım .inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucagına alırsın cnm..
Canım arkadaşım nasılsın uzunnnn zaman oldu umutsuzluk yok en son konulduğumuzda başka planlar vardı haber alamadım senden rahatsız etmemek için aramadım sen ararsan beni sevinirim.
Bu arada herkese slm ben eskilerdenim hemde çookkk eskilerden şimdilerde 2 çocuk sahibiyim oğlum 4 yaşında kızım 2 ben bile inanamıyorum bu topikde çok umutsuzluk gördüm şimdi herkes bebekleriyle meşgul allahdan ümit kesilmez hepinize iyi akşamlar kucaklarınız bebiş dolsun.
2014 sezonumuzu açık.bu yıl içinde evlenecek gelinlerimiz.bir an önce siparişlerini vermeleri lazı.sezon hareketlendimi fiyatlar sabit kalmaz.zeyno gelinlik.ankara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?