Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi geceler zuhal hanim.

Sana da iyi geceler bengulch cim arkadaşız ama pek görüşemiyoruz :) sen de benim gibi gececisin gündüz de yazsanız canım

Son düzenleme:
Teşekkürler sende iyisindir inşallah biliyorum üzüntüntülüsün o yüzden fazla girmiyorsun aramıza inşallah derdinin devasını şifasını bulursun ben canım cicim diye konuşuyorum tahminimce benden büyüksün kusura bakma böyle konuştuğumu için ama benim arkadaşlarım benden büyüktür biz de arkadaş olduk nasılsa genelde gündüzleri neden gelmiyorsun canım

Son düzenleme:

Neden gelmedigimi bende bilmiyorum. Ama bundan sonra acmaya calisirim. Yain hicbir onemi yok Problemler ayni, aci ayni ,yani ayni dili konusuyoruz canim.

Öyle canım üZüntüler acılar hayaller ve özlemler aynı ama insan hafifliyor sanki buralarda onun için tavsiye ederim
su akar yolunu bulur nasıl olsa içini ferah tut bugün biraz erken uyuyuycam :) hayırlı geceler

oy canım benim sende baya üzüntüler yaşamışın..ben artuk yoruldum .tadaviyi bıraktık.eşimde bende istemiyoruz artık..bu yola başvurduk.rabbim inş bu yolda eşimle beni mutlu eder...gülyüzlüm vardı hatırlarsın sende.onunda çarşamba günü ikizleri oldu tüp bebek le ..rabbim ne yazdıysa kaderimize onu yaşıcaz canım .inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucagına alırsın cnm..

Selam canim bende senin gibi yapmayi düsünüyorum. senin adina sevindim. Insallah enyakin zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun.

inş canım seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun .RABBİM SATEN YOLUMUZU çiziyor..sadece biraz zaman..tşk ederimmm .bakalım güzel haberler bekliyoruz bu aralar...

sevgili NAZ ım nasılsın bacım .. benimde hep aklımdan geçtin ..hastalıklar hayat koşturması derken arayamadım bende...birazda rahatsızlık vermiyeyim diye...yeni okudum yazını .en kısa zamanda seni arıcam cnmm.inan hep yüregimdesin..

2014 sezonumuzu açık.bu yıl içinde evlenecek gelinlerimiz.bir an önce siparişlerini vermeleri lazı.sezon hareketlendimi fiyatlar sabit kalmaz.zeyno gelinlik.ankara

her genç kızların hayallarini yerine getiriyoruz.hayal kurmak sizden.dikmek bizden.vitrin modellerimizlede hizmetinizdeyin.her bütçeye göre gelinlik modellerimizle.sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.zeyno gelinlik.kızılay.ankara

Son düzenleme:
Buralarda kuş uçmaz kervan geçmez olmuş.Eskiden ne güzeldi hep öyle kalıcak sanıyor insan. Denef seni kaybettim:-( okursan beni ara

evet... bende geleceğin annesiyim inşaAllah. şuan tedavi sürecindeyim. 29 yaşındayım. kısmetse pazara kadar belli olacak bu ay bebiş var mı yok mu :) bana dua edin emi :) benim de dualarım sizinle.

Herkese merhaba size bi sorum olacakti.benim 2 tane 5cc kalite embriyom var donduruldu.sizce kalitesi nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…