- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #20.181
slm
oy mumum inan cok sevindim senin adına.insallah kucagınada almak nasip olur.duyunca lotusumdan inan cok sevindim ve hemen gelip tebrik etmek istedim..
nasılsınız dostlar.evt gecmiste cok güzel şeyler paylaştık .agladık güldük sevindik ...umarım mumunun bebegi tekrar hepimizi topikte toplamaya vesile olur..
bana gelince ben aynıyım yakursa gidiyorum yarım günüm kursta geçiyo..2 aşılama negatiften sonra zamana bıraktık herşeyi.bakalım biizm için hayırlısı ne olacak bekliyoruz.
ALLAHA emanet olun dostlarımmm
sakın moralini bozma canım...dualarım seninle
Yaaa yaaaa yaaaaaa
Ben az önce geçmişi okudum biraz
Çok güzelmiş çoook
Gözlerim doldu bee
Çok özlemişim sizi
Şu mesajımı feysteki gibi etietleyebilseydim keşke, hepinizi tek tek, sizde sizden bahsedildiğini bilip gelip baksaydınız
Eski günlere dönsek, çok büyük özlem duydum şu anda
Mumucum son durumun nedir, sanırım rahim ağzıyla ilgili probleminden dolayı bi operasyon geçirmişsin?
Bilgilendirir misin beni gelip okuyacak arkadaşlarımızı?
Bebek nasıl? Ne kadarlık oldu, durum nasıl, sen ne yapıyorsun, nasılsın.. Lütfen yaz olur mu
denefcim nasılsın
ne kursuna gidiyosun
kaynana nasıl oldu
ben buralardayım hala merak etme sen.koruyorum topiğimizi :)
sıyırmadığımı kim söyledi myhopummumucum her daim dualarımdasın canımm inşallahh hayırlısıyla bu günler de geçecek ve sağlıcakla meleğini alacaksın kollarınaa
denefimm bizden de sana koccamannn
radymm feysten görüyorum yeğenlerimi maşallahh sübhanallah sana da koccaman kolay gelsinnnnnn(ben ikisiyle sıyırmanın eşiğindeyim seni düşünemiyorum bilee)
iyiym canım ...sende iyisindir inşallah .resimlerini görüyorum bayada büyümüş yegenlerimiz
kayınvalidemi kızı aldı 6 aydan beri bakıyo .bazı özel durumlardan dolayı.saglıgı iyi .ama hala felçli.
ben kuran kursuna gidiyorum canım .senelerden beri çalışınca ögrenememiştim.3 senede kayınvalideye baktım .ondan kursa gidemedim .kısmet bu seneymiş çok şükür ögrendim ALLAHIMIN İZNİYLE.seneyede kurs açılırsa mahallemizde yeniden gitmek istiyorum saglıgım yerinde olursa tabii
myhope canım sende iyisindir inşallahyegenlerimi çok öpüyorummm
slm canlar 05/08/2013 saat 22:50 de normal doğumla küçük bir prenses dünya ya hoş geldi
yanı kızlar korkuyordum biliyorsunuz vee kızım acele etti 32+4 te 1630 gr olarak doğdu
genel sağlık durumu ıyı süt götürmemizi istiyorlar kuvozde şimdilik
dualarınızda bızı unutmayın
sevgili mumu senin haberini yazmak için gelmiştim baktım yazmışşın .inan duyunca çok mutlu oldum .dualarımızdasın bacım .herşey bundan sonra güzel olacak inş.sende anne oldun bak.. RabBim geç olsada sana bi evlat nasip eyledİ.kızInla eşinle bir ömür boyu mutlu olasınız inş.kısa zamanda arIcam seni bacım .ALLAHA EMANET OLUN ..
TEŞEKKÜR EDİYORUM CNMMerhaba Geleceğin anne adaylarııı. Bendeniz nickini değiştirmiş olan nehir kardeşiniz
İsim değişikliği yaptım
Hemen konuya giriyorum
Mumucum seni gıyabında 7 aydır falan takip ediyorum ayıptır söylemesi, kaç haftalık oldu, nasıl, doktor ne dedi Rahim ağzı topiğinden yakın takipteydim
Hayırlısıyla sona gelmeden birşey demek istemedim. Malum çok acılarınız oldu, ama elhamdülillah doğum olmuş.
Sanıyorum bayağıda iyi bir haftada olmuş.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin, sizi ona, onu size bağışlasın. Şükürler olsun kavuştun yavruna.
İnşallah sağlıkla hayırla küvözden de çıkar yuvanıza getirirsiniz. Allah bağışlasın her türlü olumsuzluktan..
Çok ama çok sevindim. Nihayet tamamına erdi daha erken zamanda birşey olmadan..
Bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah.
Nasıl oldu normal mi, sezeryan mı, senin durumun nasıl yazarsan çok sevinirim..
Bu arada feyste gördüm sanırım Gülyüzüm de hamile. Ona da nasıl sevindim anlatamam, hep birer umut ışığı oldu.
Onunda Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Hepinizi çook öpüyorum Allah'a emanet olun. Geçmiş bayramınızda mübarek olsun..
CNM ÇOKK TEŞEKKÜR EDİYORUMmumucuuuuuuuuuuuummm gözünüz aydın canıımm...
şuan o kadar tarifsiz bir mutluluk hissediyorum ki anlatamam.hamdolsun bugünleri bize gösteren rabbimize.
bende seni takip ediyordum her girdiğimde.epeydir bakmamıştım buraya.şimdi nehirin yazısını gördüm hemen senin profile dalıverdim heyecandan,sonra farkettim ki burayı da müjdelemişsin zaten :))))
çooook çok tebrik ederim canım.rabbim hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin yavrucuğuna.tez zamanda kavuştursun sizi,bir daha ayrılmamak üzere.
bu arada doğum hikayeni de okudum ve de cesaretine hayran kaldım.ben asla bu kadar cesur davranamazdım o anda valla maşallah sana.
eski nehirim,yeni larkinim naber yahu,nerden çıktı bu değişiklik fikri,biz iyiydik öyle
doğum normal olmuş bacım baya zor da olsa,profilde gördüm mumunun...
gülyüzüüüm seni de facede gördüm dün,inan o kadar sevindim ki,iki gündür bu iki haber süper geldi valla.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.çok güzel olmuşsun bu arada maşallah
seninde detayları merak ediyoruz.habersiz bırakma bizi.
heee bu arada kendisi yazmamış ama ben sööliim.bi bebeği daha geliyo topiğin.
alhanımız da ikinci meleğini bekliyo.bu sefer bir paşazade geliyomuş.hayırlı olsun
herkesin güzel haberlerini duymak,okumak istiyorum burda.bi bebek furyamız olmuştu bi ara üstüste,inşallah bu ikincisidir.allahım bütün arkadaşlarıma yaşat bu güzelliği.amin.
canım arkadaşım meleğin erkende olsa nihayet seninle inşallah da hep seninle olacakk Allah analı babalı büyütsün tez zamanda küvezden çıkıp kucağına konsun inşallahh
radymm çok geçmiş olsun canımm
bugünün ve geleceğin en güzel annelerii bayramınız şimdiden kutlu olsunnnnn
mumucuuuuuuuuuuuummm gözünüz aydın canıımm...
şuan o kadar tarifsiz bir mutluluk hissediyorum ki anlatamam.hamdolsun bugünleri bize gösteren rabbimize.
bende seni takip ediyordum her girdiğimde.epeydir bakmamıştım buraya.şimdi nehirin yazısını gördüm hemen senin profile dalıverdim heyecandan,sonra farkettim ki burayı da müjdelemişsin zaten :))))
çooook çok tebrik ederim canım.rabbim hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin yavrucuğuna.tez zamanda kavuştursun sizi,bir daha ayrılmamak üzere.
bu arada doğum hikayeni de okudum ve de cesaretine hayran kaldım.ben asla bu kadar cesur davranamazdım o anda valla maşallah sana.
eski nehirim,yeni larkinim naber yahu,nerden çıktı bu değişiklik fikri,biz iyiydik öyle
doğum normal olmuş bacım baya zor da olsa,profilde gördüm mumunun...
gülyüzüüüm seni de facede gördüm dün,inan o kadar sevindim ki,iki gündür bu iki haber süper geldi valla.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.çok güzel olmuşsun bu arada maşallah
seninde detayları merak ediyoruz.habersiz bırakma bizi.
heee bu arada kendisi yazmamış ama ben sööliim.bi bebeği daha geliyo topiğin.
alhanımız da ikinci meleğini bekliyo.bu sefer bir paşazade geliyomuş.hayırlı olsun
herkesin güzel haberlerini duymak,okumak istiyorum burda.bi bebek furyamız olmuştu bi ara üstüste,inşallah bu ikincisidir.allahım bütün arkadaşlarıma yaşat bu güzelliği.amin.
İNŞALLAH CNM HAYIRLISIYLA RABBİM TÜM GÜZELLİKLERİ HERKEZLERE YAŞATIR
TEŞEKKÜR EDİYORUM CNM
RABBİM HERKEZİN GÖNÜLLERİNDE OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ NASİP EDER İNŞALLAH
32+4 TE DOĞDU ACELECİ KIZIMIZ 10 GÜN DEN BERİ KÜVOZ DE HERGÜN SÜT GÖTÜRÜYORUZ
TV EKRANINDAN 5 DAKİKA GÖSTERIYORLAR HENÜZ KUZUCUĞUMU KUCAĞIMA ALAMADIM
HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA BU HEYECANI DA YAŞAYACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM
BAZEN O KADAR DUYGUSALLAŞIYORUM Kİ BURSA DAN İNEGÖLE GELENE KADAR AĞLIYORUM
HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN RABBİM HERKEZE İNŞALLAH
CNM ÇOKK TEŞEKKÜR EDİYORUM
RABBİM HERKEZE SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUKLAR NASİP EDER İNŞALLAH
GÜZEL HABERLER GETİRMİŞSİN RABBİM KAT KAT KATMERLESİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERI
TEŞEKKÜR EDİYORUM CNM
RABBİM herkezin evlatlarını korusun İNŞALLAH
Sen nasılsın redim, senin paşalar kocaman oldular yahu, kolaylaşıyor mu gittikçe yoksa zorlaşıyor mu?
İnşallah kolaylaşıyordur
Yok mu bebiş haberi veren başkaaaaa
Redim sen verme amaDaha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?