Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

resim koyarsam haberdar ederım cnm

veeeeeeeeee radyyyyy takdıre şayansın üç çocuk düğün dernek ve okul idolumsun

Pastacılığa devam etmiyoruz artık, organizasyon şirketleri ele aldı artık, bide hevesimiz kalmadı, buraya kadarmış..
15 aylık kocaman olmuş sıpa niçin yürümüyor hala, naz mı yapıyor anasına
Kız kardeşininde hayırlı uğurlu olsun, Allah bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur muhabbet versin inşallah..
Hala geç kalmadın bence ver kreşe gitsinler, zaten okulada başlamışsın. Sınav haftasına bırakma derslerini çalışmalısın
Allah kolaylık versin bu arada

Evinizde hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi günlerde oturmak yaşamak nasip etsin inşallah..
Hayatın çok süper renkliymiş be redim Taşınma telaşı, düğün telaşı, 3 küçük çocuk, okul derken hiç sıkılmıyordur canın
Yazarken bi içim fena oldu

Özlüyorum bu arada sizi hemde çok

resim koyarsam haberdar ederım cnm

veeeeeeeeee radyyyyy takdıre şayansın üç çocuk düğün dernek ve okul idolumsun

Elini gördük Minik Yüsranın çok sevdik
Kendisin ide görürsek çooook mutlu oluruz
Nasıl annesi emiyor mu? Gelişimi nasıl? Aranız nasıl ailenin yeni üyesiyle

Elini gördük Minik Yüsranın çok sevdik
Kendisin ide görürsek çooook mutlu oluruz
Nasıl annesi emiyor mu? Gelişimi nasıl? Aranız nasıl ailenin yeni üyesiyle

yüsracık emmiyor sütüm de çok çok az gıttı nereye gıttıyse gelmıyor

mama yıyor ve çok gaz yapıyor kuzucuk renkten renge gırıyor canı acıyor gıbıme geliyor ama elden gelen yok

yüsracık gündüz uyuyan ve gece uyumayan bır çocuk şimdilik böyleyiz

mersiler cicim iyi dileklerin için.
evimize taşındık şükür 1 ay oldu.alışmaya çalışıyoruz.

hem de nasıl renkli bir yaz geçirdim canım anlatamam.kış gelmiş benim haberim yok.ne takvime baktığım var ne haber seyrettiğim :)))))
hala da öyle.yeni evimiz dubleks.ne temizliği bitiyor ne işi.
diğer evimiz küçüktü hiç işi yokmuş,buraya taşınınca anladım.bi de dediğin gibi okul çıkardım.daha hiç kitap kapağı açmak nasip olmadı bakalım napıcaz.

bizim sıpa biraz tembel bi sıpa teyzesi.zaten desteksiz oturmaya başladığında 8-9 aylıktı :),aylarına göre motor gelişimi biraz yavaş.şimdi de 9-10 adım atıyor ama cesareti yok.emir de 15 aylık yürümüştü.ben de biraz geç oturup geç yürümüşüm.annelerine çekmişler heralde.ama yakın gibi artık yürür heralde.bi de diğer evde yeni çalışmalara başladığında elini koltuktan bırakıp duvara doğru gelirken kötü bi düşmüştü.ondan sonra cesareti kırıldı,epeydir ayağa bile kalkmıyordu.yeniden başladı şimdi bakalım.

özlediysen gel özlem giderelim bebeğim.malum ben gelemiyorum.evimin güzel bir küçükçekmece gölü manzarası var.misafir etmek isterim hepinizi teras balkonumda.

mumucum keşke emzirebilseydin.mama işi çok zor oluyo.hem de bu kadar erkenden.ama sağlık olsun napıcan elde değil işte gitti mi gidiyor.bizim küçük dana hala emiyor.ama artık ben sıkıldım iyice çocuk emzirmekten 3 senedir.arada 5 ay mola verdik sonra devam işte.kesmek istiyorum ama vicdanım müsade etmiyor.bi daha bebek olmıycak diyorum hakkını elinden almayım zamanını doldursun.
allah kolaylıklar versin.

bende geleceğin anne adayıyım insallah

6 haftalık hamileyim ve haftaya pıtpıtları duymaya doktora gdicez eşimle

hey gidi hey topigimiz ne hale geldi.bazen 10 sayfayı okumak için mücadele ediyordum iş yerinde..şimdi kimsecikler yuk :26:

merhabalar sevgili sabirli sebatli arkadaslarim netim olmadigi icin uzun zaman oldu gelmeyeli ben hala anne olamadim ama buradaki arkadaslarimin guzel haberlerini duyduydukca seviniyorum
mumucum sanada hayirli olsun canim rabbim senin gibi sabrininin selametini gorenlerden eylesi
denefcim sana da ve diger arkadaslarima da selamlar

zühalim aklıma geliyon cnm hep .koptuk birbirimizden ...benimde olmadı cnm bebegim ama yolumu başka rotaya çevirdim ..kurslara gidiyorum aktifim bayakoşturmaca yani .unutma bizi arada olsada gel..

denefim ben tembellik hainlik yaptim biraz gelmedim cok uzun zaman ama hep dedimki yazsam beni hatirlarlarmi acaba ama sen hic unutmamissin

bu topic senin sayilir denefim en cok sen aklima geliyorsun
gun dogmadan neler dogar bu hayatta gecilecek cok imtihan var en zorlarindan biri de bize dustu Rabbim gecmeyi nasip etsin
benimde butun zamanim kurslarda sporda dualarimla geciyor gelirim canim arttik telde netim var .

zuhalin unuturmuyum hiç seni .dertleştigimiz günleri asla unutmuyorum .hepimiz için hayırlısı olsun cnmm..bu arada pekde güzelmişin cnmm..

Basta denefım olmak üzere tüm aralasların yenı yılını kutlarım ınsallah 2014 tım ozlemlerımızi giderir

Selam kizlar ben de geldim iste,arada da olsa yokluyorum burayi .zuhalcim ben de seni hatirliyorum hosgeldin tekrar.denef cok haklisin ben de cok ozluyorum eski muhabbetlerimizi,ama bikac kez yeltendiysekte tekrar eskisi gibi olmayi basaramadik,yine de face sagolsun ennazindan birbirimizden haber alabiliyoruz,gulyuzumun dogumu yaklasmis mesela ordan ogrendim.napalim saglik olsun

slm
gülyüzümün dogumu evt yaklaşmış .dualarım gülyüzümle.RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞ.kucagını almayı nasip etsin RABBİM inş.bu arada hayatımda radikal kararlar aldım ..sigarayı bıraktım...kurslara gidiyorum .
benim hiç bir zaman bu topikten gizli saklım olmadı sadece kırgınlıklarım oldu.ama insan ölümlü dünyada kin tutmanın anlamsız oldugunu yaş ilerledikçe daha çok iyi anlıyor .umarım diger arkadaşlarımızda arada olsa burayada ugrarlar...KÜSLÜKLER BİTER
bu arada sosyal hizmetlere başvurduk evlat edinebilmek için bakalım bekliyoruz.dosyalar prosedürler çok şükür bitti..rabbim umarım hayırlı evlad bizede nasip eyler.bir gün bi bakıyorsunuz facede evladımla resmimiz.görünce şok olmayın diye burda yazıyorum

hosbulduk radycim saolasin denefim karariniz hayirli olsun insallah bizlerin evlatlara onlarin da anne babaya ihtiyaci var cok mutlu olmani gonulden isterim canim

Denefim canım benim ben gecen sene bu vakitler ilk tüp bebekle oluşan ikizlerimi kalp atımının başlamaması sebebiyle kaybettim kendi doktorumuz düşüğün üzerinde durmadı eşimin bir arkadaşının eşinde düşükler meydana gelmiş serdar oğuz var Ankara'da ona gitmişler ben ankaradayım bu arada düşük sebebini bulmuş ondan sonrakiler doğmuş eşimle o doktora gittik araştırdı kan pıhtılaşması çıktı 2.denememi de onun tup bebek merkezinde Ankara tüp bebek merkezinde yaptırdık negatifle sonuçlandı doktor iyi ama tup bebek merkezi iyi değildi hiç hormon takibi test filan yapmıyorlardı canım eğer yine de doktora gitmek istersen Serdar oğuz U sana söyleyecektim riskli gebeliklerde çok iyi bir gün sana bir faydam dokunursa İnan çok mutlu olurum seni hiç görmedim ama seni çok seviyorum bu sene yine deneyelim diyoruz Mart'ta hayırlısı inşallah bizim nasibimize de böyle zor imtihanlar düştü bu yalan dünyada geçmek nasip olur inşallah

Selam canim bende senin gibi yapmayi düsünüyorum. senin adina sevindim. Insallah enyakin zamanda hayirli bir evlat sahibi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…