- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #20.201
Şimdi okuduuuuummm dün akşam çıkmış Yüsra bebek hastaneden, kavuşmuş annesine babasına evine
Çok sevindim mumucum çoookk Allah bağışlasın.
Ama bir yerlere bir gün resim koyarsan haber et olur mu görmek isterim kucağındayken
mumum geçmiş olsun,allah bir daha ayırmasın,gözünüz aydın canım.
canım ne diyon yaaa,daha erken mi yoksa bu kadar yeter elhamdülillah mı :))))))))))
büyüyolar çok şükür,
her dönemin farklı yoruculukları oluyo,şimdilerde kardeşlerini biraz daha fazla kıskanmaya başladılar.biz onunla yürüme antrenmanları yaparken gelip,kendilerine de tay tay yaptırmamı istiyolar mesela,gibi... çok komikler :))))))
zorluk kolaylık kıyaslaması yapamıyorum ama şu var ki onlarla yaşamaya daha çok alıştım,yalnız olmayı daha çok kabullendim.ilk zamanlarda bunlar beni daha çok yoruyodu.
ama tabi bebeklerken bi köşede yatıyolardı,şimdi heryerlerdeler,kapı pencere kapalı,evde onlar nereye biz oraya, izlerine basıyoruz.
minikamız da 15 aylık oldu,hala yürümüyor,o da ayaklanınca tamamlanırız heralde.
velhasılı kelam çok güzeller ama o kadar da zorlar elifim yani.
bu yıl kreşe vermek istiyordum ama ev aldık haftaya taşınıyoruz,yarın kızkardeşimin kınası haftasonu da düğünü var.onu bekliyoruz.
kreş işi bu sene yattı gibi.verebilseydim bana baya bi dinlenme zamanı kalıcaktı.bakalım hayırlısı.
sende ne var ne yok,evdesin heralde di mi,pastacılığa devammı
resim koyarsam haberdar ederım cnm
veeeeeeeeee radyyyyy takdıre şayansın üç çocuk düğün dernek ve okul idolumsun
Elini gördük Minik Yüsranınçok sevdik
Kendisin ide görürsek çooook mutlu oluruz
Nasıl annesi emiyor mu? Gelişimi nasıl? Aranız nasıl ailenin yeni üyesiyle
Pastacılığa devam etmiyoruz artık, organizasyon şirketleri ele aldı artık, bide hevesimiz kalmadı, buraya kadarmış..
15 aylık kocaman olmuş sıpa niçin yürümüyor hala, naz mı yapıyor anasına
Kız kardeşininde hayırlı uğurlu olsun, Allah bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur muhabbet versin inşallah..
Hala geç kalmadın bence ver kreşe gitsinler, zaten okulada başlamışsın. Sınav haftasına bırakma derslerini çalışmalısın
Allah kolaylık versin bu arada
Evinizde hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi günlerde oturmak yaşamak nasip etsin inşallah..
Hayatın çok süper renkliymiş be redimTaşınma telaşı, düğün telaşı, 3 küçük çocuk, okul derken hiç sıkılmıyordur canın
Yazarken bi içim fena oldu
Özlüyorum bu arada sizi hemde çok
Elini gördük Minik Yüsranınçok sevdik
Kendisin ide görürsek çooook mutlu oluruz
Nasıl annesi emiyor mu? Gelişimi nasıl? Aranız nasıl ailenin yeni üyesiyle
merhabalar sevgili sabirli sebatli arkadaslarim netim olmadigi icin uzun zaman oldu gelmeyeli ben hala anne olamadim ama buradaki arkadaslarimin guzel haberlerini duyduydukca seviniyorum
mumucum sanada hayirli olsun canim rabbim senin gibi sabrininin selametini gorenlerden eylesi
denefcim sana da ve diger arkadaslarima da selamlar
Basta denefım olmak üzere tüm aralasların yenı yılını kutlarım ınsallah 2014 tım ozlemlerımızi giderir
hosbulduk radycim saolasin denefim karariniz hayirli olsun insallah bizlerin evlatlara onlarin da anne babaya ihtiyaci var cok mutlu olmani gonulden isterim canimSelam kizlar ben de geldim iste,arada da olsa yokluyorum burayi .zuhalcim ben de seni hatirliyorum hosgeldin tekrar.denef cok haklisin ben de cok ozluyorum eski muhabbetlerimizi,ama bikac kez yeltendiysekte tekrar eskisi gibi olmayi basaramadik,yine de face sagolsun ennazindan birbirimizden haber alabiliyoruz,gulyuzumun dogumu yaklasmis mesela ordan ogrendim.napalim saglik olsun
slm
gülyüzümün dogumu evt yaklaşmış .dualarım gülyüzümle.RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞ.kucagını almayı nasip etsin RABBİM inş.bu arada hayatımda radikal kararlar aldım ..sigarayı bıraktım...kurslara gidiyorum .
benim hiç bir zaman bu topikten gizli saklım olmadı sadece kırgınlıklarım oldu.ama insan ölümlü dünyada kin tutmanın anlamsız oldugunu yaş ilerledikçe daha çok iyi anlıyor .umarım diger arkadaşlarımızda arada olsa burayada ugrarlar...KÜSLÜKLER BİTER
bu arada sosyal hizmetlere başvurduk evlat edinebilmek için bakalım bekliyoruz.dosyalar prosedürler çok şükür bitti..rabbim umarım hayırlı evlad bizede nasip eyler.bir gün bi bakıyorsunuz facede evladımla resmimiz.görünce şok olmayın diye burda yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?