- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #20.121
Anladııımmm
Kukilerimizi beğendin dimiiii
9 yıllık evliyim eşimde bende hiç bebek olayında gözümüz yok ama baskılar sürüyor siparişle bu işe girmek istemiyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Ben de katılmak istiyorum bu kulübe :)
başkalarının ne dediğ tabiki önemli değil ama geç kalmış olmamak için bence acele etmelisin 9 yıl çok uzun bir zaman
ooooo MAŞALLAH kocaman olmuş eskisi gibi değil buralar gelen giden yok cnm ama hoşgeldin diyeyim :)selam arkadaşlar nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyordum siteye . sizleri özledim . umarım herkes iyidir. gündüz çalışıp gece bebek bakmak baya zor oldu. artık kızım büyüdü 3 yaşına girdi artık buralardayım.
ben 27.5 :) eşim 30 yaşındayız sanki biraz daha vakit var gibi gelio bana
ooooo MAŞALLAH kocaman olmuş eskisi gibi değil buralar gelen giden yok cnm ama hoşgeldin diyeyim :)
siz bilirsiniz cnm ama hayatın bize neler yaşatacağını bilemiyoruz birileri bana deseydi ilk evlendiğim yıllarda 24 yaşına gelince bir düşük 4 aşılama 1 tüp bebek tedavisi yaşayacaksın yooookk daha neler derdim oldu ve yaşadım şimdi 33 yaşındayım hatırlamak istemediğim için yaşadığım tedavi süreçlerini siliyorum ve hayatı yaşamayı o an neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum bir arkadaşım sekiz yıl boyunca korunmuşlar bebek istememişler ve şimdi 15 yıllık evliler bebekleri olmuyor drlar olmaz da diyor boşuna korunduk o kadar diyor bakalım bir tanecik olsun da :)) cnm nacizane tavsiyelerim inan çokk uzun süreçler var o yüzden diyorum :26:
pufff herkesss öylee diooo ama ben kedimle cok mutluyum o da evlat o da can kokar
Slm kızlar çok uzun yazamicam son 10gun 26 Mart da kızımız geliyor ins
Esim bekliyor iyi geceler hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?