Geçinemeyenler kulübü

piyangodan çıkarsa sana da pay ayıracağım söz .big chefs de de yemek izin çıkınca.
Yemek sepetine girdi bigchefs.
Verdim sipariş geçen hafta ve fiyatlarla yüzleştim
Ay yok piyangoya karşıyım ben, para beni bozar arkadaş.
Aklımı falan oynatırım, ötede dursun.
Ha bana para değil bir hediye olur, tatil olur ayırırsan müteşekkir olurum

istanbulda nasıl geçiniyorsunuz valla ben geçinenlere şapka çıkarıyorum .yol masrafı bile bi dünya para kiralar uçuk
Gecen dogum yapan arkadasmn bebegne hediye kargoladim acikcasi uzun zamandir gonderi yapmadim diye galiba fiyatli geldi kargo ucreti . Belki normaldir ama dedgm gbi uzun zamandir yapmamistim . Sonra amann dedim pandemi olmasaydi ziyatetine eve gitsem gelsem daha cok para harcardm yani dedgn dogru .
Hersey ates pahasi derler ya cidden dogru

Kizlar bu arada bim den 15 li yumurta aldm 15 tl imis cok sasirdim daha 1 1 bucuk aya kdr 30 liyu 18 19 a aliyorduk ya

biz tüm biletleri çeyrek alırız 25 milyon yanii.çıkarsa sana kemerde bir tatil o zaman

İstanbul’da yaşayacaksan gerçekten insanın 20 bin ve üzeri geliri olmalı ki bir şekilde her şeyden azar azar hayatına devam etsin.
Mesela ank da kazanılan 10 bin, istanbulda 20 bine denktir, eminim buna.

Öbür türlü şuradan kes buraya ver, aman onu boşver diye diye hayat geçiyor.
Taşı toprağı altın demişler de bir tek aldığın hava bedava demeyi unutmuşlar gibi bir şey.

bugün elektrik kesintisi oldu.bizim tv bozuldu .servis geldi götürdü .keşke akım korumalı priz alsaydık diğerinde vardı ona bir şey olmadı.garantisi de bitmişti kafadan bir masraf kapısı daha çıktı

Havasi da insani hasta eder o da para bence yani dostum
Rabbim yardmcimiz olsun o 20 binin 10 da 1 i ile nerdeyse gecinmeye calisiyoruz milletce bu bir gercek istisnalar mustesna

Evdeki tesisat akim korumali olsaydi keske oyle olnca direk sartel atiyor uzuldm gecms olsun
Ama soyle bisey var servise fatura ettir elektrik kesntisinden kaynakli ise bedas mi ne sizin oradaki elektrik idaresini arayip bilgi al o parayi yahut belli bi kismini alabiliyorsun pesine dus derm

Rabbim yardmcimiz olsun o 20 binin 10 da 1 i ile nerdeyse gecinmeye calisiyoruz milletce bu bir gercek istisnalar mustesna
İstanbul dünyadaki metropollerde ilk 10 da zaten, ilk 5 miydi yoksa hayat pahalılığı açısından...
O kadar zor ki durumunuz, Allah yardımcınız olsun.
Asgari ücretli atıyorum Mersin’de yaşasa bir şekilde geçinir, borç yapmaktan ziyade yer, gezer belki biriktirir bile.
Ama İstanbul, ank da yaşayan benim bile gözümü korkutuyor.

valla herkes zorda şu an.5 ay oldu kira alamıyorum ama kasko kredi kartı borçlarım beklemiyorlar.71 yaşındaki annemden harçlık alarak geçiniyorum 3 aydır .ne hallere düştükkkk

görümcemin kızının tayini mersine çıktı 1 yıl önce anlata anlata bitiremiyor.denizi havası ucuzluğu.havuzlu sitede denize neredeyse sıfır daireyi senelik 9200 e tuttu .ev de kocaman balkonlu tam keyif evi.pandemi bitsin görmeye gideceğim mersine hiç gidemedim

Evet cnm cok sukur bugunumuze ama hep idare idare dusune dusune ay sonuna kdr para bitmesin diye o sekilde yeme icme giyinme vs ihtiyaclari halletmeye calisiyoruz yoksa oluruna canimizin istedgne filan hareket etsek ayin 15 inde 0 a duseriz .

Ben gittim Mersin’e.
Sıcağı dışında kozmo bir şehir, güzel de.
Şöyle ki çok üst şeyler olduğu gibi her gelire uygun alışveriş, mekan ve konutlar da mevcut.
Yayla kültürü olduğundan da çoğu aile ekip biçiyor, birçok milliyet ve din bir arada mis gibi yaşıyorlar.

Dogalgazı minimum da yaktım gelen fatura 360 ben şok
Sadece geceleri yaktik en dusukte 187 gelmis bize de
Haberlerde iski yuzde 35 zam istemis reddedilmis sok olduk yani inanamadk esmle istenen zama bakn ya maaslara hichir zaman yuzde 10 dan fazla zam gelmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…