Geçinemeyenler kulübü

Gelir gelir.
Geldi mi de adım 5 km içine 3 tane açar en az.
Bana en yakın 2 tane migros var, yeni bimle a 101 açıldı yokuş girişine, çağdaş da onların karşısına geliyor.
Rekabet tavan
az kaldı evinin adresini açıklamaya bir konum atmadığın kalmış

Küfür bile edebilirsin şu aklımızda bulunsun Çin ile Amerika gerilme yaşarsa altın fırlıyor
Tüm ekonomistler global bazda bir enflasyondan bahsediyor ve süper güç denilen ülkelerin bile çok hızlı çöküşe geçeceğini söylüyor.
Elde ne varsa altına çevirmeyi, enflasyonla ve önümüzdeki 2 3 sene gelecek krizle ancak bu şekilde sağlam çıkabileceğimizi öngörüyorlar.
Ülkelerin altın rezervlerine bakıldığında bazı ülkelerin toplam rezervinin bizde sadece ziynet olarak bulunması ve toplum özelliği olarak altına düşkün oluşumuz, krizi yönetmede önemli rol oynayacakmış.

Bakalım, yarım gram bile altınım yok, o ayrı

Bende de yok valla borc ödeyeceğiz diye karnımız patladı

bugünkü harcamam da 0 tl .Ama gözüm nette kıza yılbaşı hediyesi bakıyorum kahrol legoo nasıl fiyatlar onlar öylee minicik minicik plastiklere

Bilemedim, hiç aklıma da gelmiyor.
Ama ank oyuncak toptancıları yazınca birkaç site ve yerler çıktı, online satışları da var.
Bir bak istersen belki bulursun aradığın tarzda bir şey.
şimdi alayım hepsi buradadan küçük bir harry set bari 138 e buldum kaçırmayayım yılbaşına hiç kalmaz sonra diğer siteleri araştırırım.kız şimdi tepemde al al diye ekliyor da alsın da uyusunnn

Ben de çekilişlere verdim kendimi.
Hala adam seçiyorum, aman bu azmış diye katılmıyorum.
Sanki var da neyine burun kıvırıyorsam
Çıkacak arkadaş, bu sene bir şey çıkacak.

aldım dostlar 2 set 260 tl ye 3 taksit allah bereket versin evden çıkmadan da paralar uçuyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…