- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.941
az kaldı evinin adresini açıklamaya bir konum atmadığın kalmışGelir gelir.
Geldi mi de adım 5 km içine 3 tane açar en az.
Bana en yakın 2 tane migros var, yeni bimle a 101 açıldı yokuş girişine, çağdaş da onların karşısına geliyor.
Rekabet tavan
fırlamazsa yakana yapışırım bilesinAltın gene fırlayacak bana güvenin varsa elinizin altında para altına yatırın. Finans uzmanı murat özsor ve aakashi doshi.
Konum da bimle a 101, bu semtte hiç yoksa 15 şubeleri var ayolaz kaldı evinin adresini açıklamaya bir konum atmadığın kalmış
Küfür bile edebilirsinfırlamazsa yakana yapışırım bilesin
Tüm ekonomistler global bazda bir enflasyondan bahsediyor ve süper güç denilen ülkelerin bile çok hızlı çöküşe geçeceğini söylüyor.Küfür bile edebilirsinşu aklımızda bulunsun Çin ile Amerika gerilme yaşarsa altın fırlıyor
Bende de yok vallaTüm ekonomistler global bazda bir enflasyondan bahsediyor ve süper güç denilen ülkelerin bile çok hızlı çöküşe geçeceğini söylüyor.
Elde ne varsa altına çevirmeyi, enflasyonla ve önümüzdeki 2 3 sene gelecek krizle ancak bu şekilde sağlam çıkabileceğimizi öngörüyorlar.
Ülkelerin altın rezervlerine bakıldığında bazı ülkelerin toplam rezervinin bizde sadece ziynet olarak bulunması ve toplum özelliği olarak altına düşkün oluşumuz, krizi yönetmede önemli rol oynayacakmış.
Bakalım, yarım gram bile altınım yok, o ayrı
Şimdi almaya kalktım gramını görünce alamayacağımı anladım, bari dolar alayım dedim, 10 dolar altı işlem yapılmıyormuşBende de yok vallaborc ödeyeceğiz diye karnımız patladı
bana hiçç yabancı gelmedi ama bu tariffffKonum da bimle a 101, bu semtte hiç yoksa 15 şubeleri var ayol
kuru ekmeğimi kemirdim geldim.çok şükür bugün de karnım doydu.siyasi yorum değildir kuru ekmeğe bayılırımmmm çıtır çıtırBende de yok vallaborc ödeyeceğiz diye karnımız patladı
Ya ank da bir yer var.bugünkü harcamam da 0 tl .Ama gözüm nette kıza yılbaşı hediyesi bakıyorum kahrol legoo nasıl fiyatlar onlar öylee minicik minicik plastiklere
kira yardımı geldi haftaya kiracımın yakasına yapışacağım yedirmem ona o 500 tl yiKüfür bile edebilirsinşu aklımızda bulunsun Çin ile Amerika gerilme yaşarsa altın fırlıyor
neresi ki harry potter lego istiyor ya da lego classic orta boy ama çok pahalılar yahuuYa ank da bir yer var.
Oyuncakçılar toptancıları, neydi adı ya...
Biz orayı keşfettik, her marka olmuyor tabii ama yarı fiyatına vallahi bak.
Bilemedim, hiç aklıma da gelmiyor.neresi ki harry potter lego istiyor ya da lego classic orta boy ama çok pahalılar yahuu
şimdi alayım hepsi buradadan küçük bir harry set bari 138 e buldum kaçırmayayım yılbaşına hiç kalmaz sonra diğer siteleri araştırırım.kız şimdi tepemde al al diye ekliyor da alsın da uyusunnnBilemedim, hiç aklıma da gelmiyor.
Ama ank oyuncak toptancıları yazınca birkaç site ve yerler çıktı, online satışları da var.
Bir bak istersen belki bulursun aradığın tarzda bir şey.
Gecen ay hamsi 40 tl gormustum balikcida gecen hafta balik almaya gittigmde 25 tl idi burda da Istanbul Avrupa yakasi.İstanbul, Pendik ama balıkçı pahalı. En pahalı fiyatları burada gördüm ben
Ben de çekilişlere verdim kendimi.şimdi alayım hepsi buradadan küçük bir harry set bari 138 e buldum kaçırmayayım yılbaşına hiç kalmaz sonra diğer siteleri araştırırım.kız şimdi tepemde al al diye ekliyor da alsın da uyusunnn
piyangodan çıkarsa sana da pay ayıracağım söz .big chefs de de yemek izin çıkınca.Ben de çekilişlere verdim kendimi.
Hala adam seçiyorum, aman bu azmış diye katılmıyorum.
Sanki var da neyine burun kıvırıyorsam
Çıkacak arkadaş, bu sene bir şey çıkacak.