Geçinemeyenler kulübü

800 e istanbulda havuzlu deniz gören site var mıdır aceppppp? :KK53:
Ablama buldum ben, büyükçekmecede denize sıfır 2+1.
Ablam anasının nikahı orası işime dedi😂
Ve bir depremde suyun içindeyim dedi.
Geçen sene ev ararken ‘aa iyiymiş fiyatı alalım bunu’ dediğim evlerin aylık kira bedellerinin olduklarını görünce uçuk çıkardım.
120 bin tl ye aylık kira mı olur, 3+1 bir de...

Geçen sene ev ararken ‘aa iyiymiş fiyatı alalım bunu’ dediğim evlerin aylık kira bedellerinin olduklarını görünce uçuk çıkardım.
120 TL kira bedelimi? Hangi semt miş?

Ozaman siz zenginsiniz bacim be 🤣🤣🤣 bu konuyu bizi keklemeye mi actn dogru soyle
yok virüs var ya adamlar eve gelir inceleme yapar diye istemedi risk grubunda olduğu için.yoksa ciğerlerini söker alırdı o parayı.tv yi aldıktan sonra servis salonu bile dezenfekte ettirdi bana.kaç saat de kullanmadı odayı

Aynen cok ucra kose buyukcekmece valla zor isler ev almak imkansiz a yakin artk bu sehirde

yok virüs var ya adamlar eve gelir inceleme yapar diye istemedi risk grubunda olduğu için.yoksa ciğerlerini söker alırdı o parayı.tv yi aldıktan sonra servis salonu bile dezenfekte ettirdi bana.kaç saat de kullanmadı odayı
Anladim canim saglik herseyden onemli tabiki

o nasıl kira öyle arabamı satsam 1 ay oturamıyorum yahuuu :KK70:

o nasıl kira öyle arabamı satsam 1 ay oturamıyorum yahuuu :KK70:
Komedi resmen
Aynen kira😂
Ben İstanbula birkaç kere gezmeye gittim o kadar.
Ablamın işi leventte, oraya yakın beşiktaş, sarıyer ve civarı yerlerde baktık hep.
Vallahi insanlarda insaf kalmamış. Gerizekalı mıyım aylık kira vereyim. O parayla uzaydan ev satın alırım ben 😂😂😂

X