- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.001
biz fakirlere göre değilmiş oturalım oturduğumuz yerdeDiyorum ya satılık sandık, sonra anladık.
Başka evlere bakıyoruz falan aidat 2 bin yazan var, 800 dolar(!) aidat yazan var.
Çok değişik bir şehir kendisi
maalesef fiyatlar böyle perşembe market günümüz gene en az 500 gider bir de yılbaşı kuruyemiş pasta alışverişi olacak .evde otururken bile paralar eriyorrrBunun içinde et tavuk balık ve bakliyat yok.Kuruyemiş de yok. Toz deterjan da yok. Diceklerim bu kadar.
Eki Görüntüle 2740918
210 lira harcadım bugün 4 gün ve tükendi aldıklarımBunun içinde et tavuk balık ve bakliyat yok.Kuruyemiş de yok. Toz deterjan da yok. Diceklerim bu kadar.
Eki Görüntüle 2740918
maalesef fiyatlar böyle perşembe market günümüz gene en az 500 gider bir de yılbaşı kuruyemiş pasta alışverişi olacak .evde otururken bile paralar eriyorrr
millet 600 tl ile bir ay geçiniyor sen de bizim gibi müsrifsin anladıkkk210 lira harcadım bugün 4 gün ve tükendi aldıklarım
210 lira harcadım bugün 4 gün ve tükendi aldıklarım
Ben yemiyorum kimillet 600 tl ile bir ay geçiniyor sen de bizim gibi müsrifsin anladıkkk
Ayol 600 ü ben bimde alıyorum ya, kocam dalga geçiyor bim plaket verecek sana dükkanı alsan bu kadar tutmaz naptın diyemillet 600 tl ile bir ay geçiniyor sen de bizim gibi müsrifsin anladıkkk
babası okula gitmeyen evden çıkmayan kızıma haftada 50 tl harçlik veriyor bizim haspa burun kıvırıyor buna ne alınır diyeeValla iyi gitmiş 200 lira 50 lira gibi bişey artık.
sepete dolduruyoruz farkına varmadan kasada belli oluyor ilk şok .sonra da paşa paşa ödüyoruz.Ayol 600 ü ben bimde alıyorum ya, kocam dalga geçiyor bim plaket verecek sana dükkanı alsan bu kadar tutmaz naptın diye
babası okula gitmeyen evden çıkmayan kızıma haftada 50 tl harçlik veriyor bizim haspa burun kıvırıyor buna ne alınır diyee
Aynen öyle.sepete dolduruyoruz farkına varmadan kasada belli oluyor ilk şok .sonra da paşa paşa ödüyoruz.
Ayol 600 ü ben bimde alıyorum ya, kocam dalga geçiyor bim plaket verecek sana dükkanı alsan bu kadar tutmaz naptın diye
napalım ekmek mi kemirelimm bu arada unumda bitti almam lazımm perşembeBim pahalıı bim pahalıı
napalım ekmek mi kemirelimm bu arada unumda bitti almam lazımm perşembe
kız 9 yaşında henüz hiç bir kolejin kreşin paralı bilumum kurumun önünden geçemedimçama 5. sınıfta mecbur göndereceğim kara kara düşünüyorum şimdidenHiii.. Seni kınıyorum.Asgari ücretle çocuğu koleje falan veremediysen hele, direkt engellerim. Net. Unmuş bi de un diyor utanmadan.
kız 9 yaşında henüz hiç bir kolejin kreşin paralı bilumum kurumun önünden geçemedimçama 5. sınıfta mecbur göndereceğim kara kara düşünüyorum şimdiden