-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.981
Sanmam800 e istanbulda havuzlu deniz gören site var mıdır aceppppp?
Merkezi mi sizin bizim bireysel kullanim bu fiyatlarbugün geldi bize tam 520 tlarada kapattıkları da oldu .gelecek ay en az 700
eşim elektrik mühendisi o aldırmadı gönderdi tamire. gündüz demiştim aynı senin dediğiniSanmam
Elektrikle ilgli yazdgm8 okudunmu atlama bak onu
merkezi evet merkezi olmasa en az 750 gelirdi evimiz oldukça büyük çünküMerkezi mi sizin bizim bireysel kullanim bu fiyatlar
Ablama buldum ben, büyükçekmecede denize sıfır 2+1.800 e istanbulda havuzlu deniz gören site var mıdır aceppppp?
Ozaman siz zenginsiniz bacim beeşim elektrik mühendisi o aldırmadı gönderdi tamire. gündüz demiştim aynı senin dediğini
120 TL kira bedelimi? Hangi semt miş?Ablama buldum ben, büyükçekmecede denize sıfır 2+1.
Ablam anasının nikahı orası işime dedi
Ve bir depremde suyun içindeyim dedi.
Geçen sene ev ararken ‘aa iyiymiş fiyatı alalım bunu’ dediğim evlerin aylık kira bedellerinin olduklarını görünce uçuk çıkardım.
120 bin tl ye aylık kira mı olur, 3+1 bir de...
yok virüs var ya adamlar eve gelir inceleme yapar diye istemedi risk grubunda olduğu için.yoksa ciğerlerini söker alırdı o parayı.tv yi aldıktan sonra servis salonu bile dezenfekte ettirdi bana.kaç saat de kullanmadı odayıOzaman siz zenginsiniz bacim bebu konuyu bizi keklemeye mi actn dogru soyle
Aynen cok ucra kose buyukcekmece valla zor isler ev almak imkansiz a yakin artk bu sehirdeAblama buldum ben, büyükçekmecede denize sıfır 2+1.
Geçen sene ev ararken ‘aa iyiymiş fiyatı alalım bunu’ dediğim evlerin aylık kira bedellerinin olduklarını görünce uçuk çıkardım.
Anladim canim saglik herseyden onemli tabikiyok virüs var ya adamlar eve gelir inceleme yapar diye istemedi risk grubunda olduğu için.yoksa ciğerlerini söker alırdı o parayı.tv yi aldıktan sonra servis salonu bile dezenfekte ettirdi bana.kaç saat de kullanmadı odayı
o nasıl kira öyle arabamı satsam 1 ay oturamıyorum yahuuuAblama buldum ben, büyükçekmecede denize sıfır 2+1.
herkese bu pahalılıkta iyi sıhhatte olsunlar geliyorrr daha ne olsunnnBen kaçırdım kime ne geliyor?
Aynen kira120 TL kira bedelimi? Hangi semt miş?
Tam yatacakken niye andin bunlari smdi neyse dualarla gidereeemherkese bu pahalılıkta iyi sıhhatte olsunlar geliyorrr daha ne olsunnn
Komedi resmeno nasıl kira öyle arabamı satsam 1 ay oturamıyorum yahuuu
Vallahi insanlarda insaf kalmamış. Gerizekalı mıyım aylık kira vereyim. O parayla uzaydan ev satın alırım benAynen kira
Ben İstanbula birkaç kere gezmeye gittim o kadar.
Ablamın işi leventte, oraya yakın beşiktaş, sarıyer ve civarı yerlerde baktık hep.
Diyorum ya satılık sandık, sonra anladık.Komedi resmen
Vallahi insanlarda insaf kalmamış. Gerizekalı mıyım aylık kira vereyim. O parayla uzaydan ev satın alırım ben