- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.552
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.821
Sankı seneye senı bu topıcte ozleyecegız gıbı dogdu ıcıme hadı hayırlısı en guzelı olsun senın ıcın ınsallahpandemi biterde seneye ise baslarsam zenginlerim insallah
Aman kıçında donu olmayanın hakkı için konuşuyoruz da ne fayda işte...Verirmi o para size çok zaten Lüks yaşıyorsunuz der borc lu çıkartırlarUtanmasalar kıçımızdaki yırtık donu alacaklar
yok özlemezsin enflasyon boyle devam ederse en cok beni gorursun burdaSankı seneye senı bu topıcte ozleyecegız gıbı dogdu ıcıme hadı hayırlısı en guzelı olsun senın ıcın ınsallah
Iyı dusun ıyı olsun kuzum, ben de boyle devam ederse evleneyım diyorum iki maaş girer eveyok özlemezsin enflasyon boyle devam ederse en cok beni gorursun burda
iki maaş icin evlenilir mi hiçIyı dusun ıyı olsun kuzum, ben de boyle devam ederse evleneyım diyorum iki maaş girer eve
Kurunun yanında bizler yaşlar olarak yanıyoruz. İnsan kendine nasıl yakıştırıyor böyle saçma sapan hayatı anlamıyorum. Evinde belki doğru düzgün yiyecek ekmeği olmayanlar saraydaki ejder meyvasını savunuyor malesef..Aman kıçında donu olmayanın hakkı için konuşuyoruz da ne fayda işte...
Yırtık mırtık, sağlam tutacağız artık
ay sanki yazmayinca istemiyorlar iban yolluyolar yazmayincaKızlar gelirlerini giderlerinizi fazla ifşa etmeyin bence Millet vekilleri sizden Borç para ister ona Göre
Mune kokumuzu alacak yapma, çekme bizi orayaKurunun yanında bizler yaşlar olarak yanıyoruz. İnsan kendine nasıl yakıştırıyor böyle saçma sapan hayatı anlamıyorum. Evinde belki doğru düzgün yiyecek ekmeği olmayanlar saraydaki ejder meyvasını savunuyor malesef..
Tirrekler familyasından bunlaray sanki yazmayinca istemiyorlar iban yolluyolar yazmayinca
yapman kuzum konusmayin boyle seyler bak kac gundur ban yemeden takiliyosunuzMune kokumuzu alacak yapma, çekme bizi oraya
Chamal i uyardı siyasetten uzak durum diye.
Ha bir de ben dışarı çıktığımda görüyorum yani o tuhaf şeyleri...
Mune kokumuzu alacak yapma, çekme bizi oraya
Chamal i uyardı siyasetten uzak durum diye.
Ha bir de ben dışarı çıktığımda görüyorum yani o tuhaf şeyleri...
Zaten mimliyiz genelimiz.Çıss yasak tamam elleşmedim sadece kıpraştım.
Ayy bu lafın üzerine ben bitter çikeletta yerdim mutluluk hormonu pompalasınZaten mimliyiz genelimiz.
Dün bir hatun bana ‘her girdiğiniz yerde sorun çıkarıyorsunuz, kendinizle ilgilenin artık’ dedi
Çok canım sıkıldı. Az daha ağlayacaktım
ben 35.5 36 giyiyorumSana ayakkabı yollayayım kız bana buyuk geldı cokguzel
Ben de bayağı ağladım ama gülerkenAyy bu lafın üzerine ben bitter çikeletta yerdim mutluluk hormonu pompalasın
evde zırnık atıştırmalık yok.gece gece canim cikolatali gofret cekti iyimi
Az bekle, benim oğlanlar büyüyor, yollarımben 35.5 36 giyiyorum