Geçinemeyenler kulübü

Yanlıs anlamayın lutfen ama dort kısı 1200 lira gıda ve dıger masraflar nasıl gecınıyorsunuz? Yetıskın olunca tamam da ıkı cocuk olunca cok Zor ya. Kıyafet, saglık, ekstra ıstekler
Kiyafet kışa girmeden çocukların bayram paralariyla aldim. Bu yil evden cikmadigimiz için şansliyiz. Saglik ve ekstra istekler kredi kartiyla oluyordu. Ama esimle karar aldik yılbaşından en az marta kadar alisveris yapmayacagiz. Tabiki cok onemli acil birsey cikar o ayri. Karti azaltmak istiyorum

Canım dolp uygulamasına yukleyıp cocukların kullanmadıgı oyuncakları kıyafetlerı satsana. Ben baya fayda gordum ceycey sagolsun

250 300 e ne geliyor ki ya
Soruyu anlamadim. Faturalarimi kastediyorsunuz? İnanmazsaniz resim atabilirim. Kendimi acindirmak icin yazmadim buraya. Cok sukur bir sekilde yuvarlaniyoruz. Butun gun evdeyiz. Evim giris kat. Cocuklarim hâla uyumadi mesela mecbur isik yakiyorum. Balkonum olmadigi icin kurutma makinasi aldim hamileyken camasir asmam cok zordu. O da biraz yakiyor elektrik

hayir hayir faturalar degil ilk alis veris 250 300 tutuyor demissiniz onun uzerine baya baya alisveris yapmaniz gerekiyordur demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…