- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.821
Buzluktan değil de konserve tarzı şeyleri koyduğum zaman bıcakla havasını alıyorumBen buzluktan çıkardığım kapağı musluktan kaynaRa yakın su akıtarak açıyorum.genlesmeyle açılıyor hiç bıçakla zorlamadim
Tutmadıgını zaten anlarsin ters cevirince akar taşarYa öğrendiğim iyi oldu genelde Bi sefer de atardım tutmaz bidaha diye
Öyle ama kv demişti bana sonradan kapak atar eskiyse falan diye bende korktumTutmadıgını zaten anlarsin ters cevirince akar taşar
'borosilikat cam' türü var ya bibi. Kahve fincanı filan çıktı hani gormussundur cam gibi kahve fincanları ?Buzluğa cam mı atiyorsun
mayali mayasiz her boregi atar dondururum ben fazla yapiyorum genelde elimin ayari olmuyoAa nasıl sigara böreği mi yoksa Herbörek için olabiliyor mu ? Bende deneyeyim
Peynir donup çözülürse ne olur ki ? Bilmiyordum bak bunu damayali mayasiz her boregi atar dondururum ben fazla yapiyorum genelde elimin ayari olmuyo
borcam la buzluga atiyorum dagilmayacak sekilde 1 2 saat borcamla bekletiyorum.
sonra borcamdan cikarip temiz bir posete alip tekrar buzluga koyuyorum.
yumurtasini falan surmeden ustune,
birde peynirliyse peynirin donmus cozulmus olmamasi gerekiyo, pisirecegim zaman cikartip yumurtasini surup firina atiyorum
donup cozulup tekrar dondurulan gidalar zehirler der annem.Peynir donup çözülürse ne olur ki ? Bilmiyordum bak bunu da
kizi yatirip geliyorum yarim saateAllah aşkına gelin bdv ye de bi bakın hamile anne diye bir kadın var nasıl büyük büyül konuşuyor bakın.
Hamileliği çok şahane geçiyormuş. Doğumu da bebek büyütmeyi de amma abartıyorlarmış. O nazlanmazmış hiç, pıt diye doğurup şıp diye büyütecekmiş
filmdelisi en çok da sana diyo çocuk büyütmek kolaymış bi kere
Kendi uyuyan çocuk bile yapamamışsın beceriksizler ya. Gelin de konuya gözünüz ana görsünkizi yatirip geliyorum yarim saate
Nasıl güzel anlatıyoAllah aşkına gelin bdv ye de bi bakın hamile anne diye bir kadın var nasıl büyük büyül konuşuyor bakın.
Hamileliği çok şahane geçiyormuş. Doğumu da bebek büyütmeyi de amma abartıyorlarmış. O nazlanmazmış hiç, pıt diye doğurup şıp diye büyütecekmiş
filmdelisi en çok da sana diyo çocuk büyütmek kolaymış bi kere
Bi de bilmiş bi de bilmiş. On tane doğurmuş sanki. Kolik neden sadece Türkiye de oluyormuşNasıl güzel anlatıyohey Allahım geçenlerde de konu açmıştı yok bilezik almıyorlar falan diye
patlattim yorumu konuya simdi gidiyorumKendi uyuyan çocuk bile yapamamışsın beceriksizler ya. Gelin de konuya gözünüz ana görsünhenüz doğmadığından kendi de görememiş gerçi ama olsun bi de diyo ki benim gibilerin çocukları sakin olur
Bence doğum heyecanı sardı o üyeyi kendini rahatlatmaya çalışıyor diyeceğim deee eski konuları da ortadaBi de bilmiş bi de bilmiş. On tane doğurmuş sanki. Kolik neden sadece Türkiye de oluyormuş
bebek emerken göğüsleri catlayip yarilmaya baslayinca ben gorecegim o heroyuNasıl güzel anlatıyohey Allahım geçenlerde de konu açmıştı yok bilezik almıyorlar falan diye
onun bebe insallah kendine çekmez yaKendi uyuyan çocuk bile yapamamışsın beceriksizler ya. Gelin de konuya gözünüz ana görsünhenüz doğmadığından kendi de görememiş gerçi ama olsun bi de diyo ki benim gibilerin çocukları sakin olur
O genetikmiş onlarda yokmuş olmazmışbebek emerken göğüsleri catlayip yarilmaya baslayinca ben gorecegim o heroyu
Üyeyi mesleğiyle yargılamak haddime değil ama bi öğretmen Bu bilinçte olmamalı
ögretmen olduğuna inanasim gelmedi zaten, ne ogretmeniymisÜyeyi mesleğiyle yargılamak haddime değil ama bi öğretmen Bi bilinçte olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?