• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Anaaa 🤣 yeni birsey alınacak param olmadığı halde en bi sevdiğim :KK70:
En baştan beri ben lavaboyu yenileme taraftarıydım, onu da hallettim çünkü😂
Domestosun kireç lekeleri için bir sıvısı vardı, onu döktüm ama sadece tuvalet içinmiş detayını niyeyse dikkate almadım.
Çelik olan her şey mahvoldu, batarya, labavo gideri, su boşalma alanı falan hatta fayans bile çatlak çatlak olmuştu😂

Bilseydim daha önceden kırıverirdim😂

En baştan beri ben lavaboyu yenileme taraftarıydım, onu da hallettim çünkü😂
Domestosun kireç lekeleri için bir sıvısı vardı, onu döktüm ama sadece tuvalet içinmiş detayını niyeyse dikkate almadım.
Çelik olan her şey mahvoldu, batarya, labavo gideri, su boşalma alanı falan hatta fayans bile çatlak çatlak olmuştu😂

Bilseydim daha önceden kırıverirdim😂
Direk ateşe verseydin bacim ne uğrasiyorsun 🤣

Daire olağanüstü haller dışında öyledir.
İçine tadilat yaparsın, 50 bin koyarsın değerini 90 bin arttırırsın, altına mahallesine market okul vs açılır, değer katlar, metro gelir tadından yenmez falan filan.
Ondan yatırımlık alırken tüm seçenekleri ve iyi kira getirisi diye araştırmak lazım.

Şuan aynı şekilde ablama ev arıyoruz 500 bini geçmeyecek şekilde, daire yerine büyük projelerdeki 1+1 leri ve maksimum 4 senelik olmasını değerlendiriyoruz ki kiralar 2 bin ve üzeri.

Bu paraya kocaman daire de alınır ama kira getirisi o kadar yüksek olmaz, giderek katlamaz.
bizim yakina metro geliyor 😂

Screenshot_20210130_175124_com.android.chrome.jpg

noluyo ki bu havalara 🤤

İnsanlar gibi havaların da dengesi şaştı valla şimdi diz boyu kar olması lazım dışarı şöyle baktım da bugün eline market torbası alan kendini dışarı atmış biz böyle yasakları çiğnemeye devam edersek işimiz çok zor 😔

Ben corba ve kurufasulyeyi hep öyle yapıyorum bilerek çok ve konserve şeklinde yapıp buzdolabına koyuyorum çok iyi oluyor hatta hediye ediyorum tanıdıklara :KK70:
Ben her yemeği eğer ki tencerede kalırsa ikinci kez koymuyorum buzluğa ativeriyorum.
Bazen insanin pisirecek vakti olmuyor cikariveriyorsun çorbayı yemeği buzluktan .
Pogacalari da pişirip ilidiktan sonra özellikle buzluğa atarım.

Bazen kahvaltıda bunaliyorsun ne pisirsem ne pişirsem.

Çıkarıp buzluktan fırında hemen şokluyorum çeşit oluyor
Deneyenleriniz elbette vardır
Pamuk gibi yeni pişmiş gibi oluyor

Geçen yeni açılan bir mağaza keşfettim.
1 milyoncuların modernize hali.
Bim a 101 reyonların iki katlı mağazası olduğunu düşün😂
Allahım gel bana dök paraları diyor resmen dükkan, kamyon dayayıp çıkarsın.
Bu hafta da gidip kavanoz, kapak ve bilimum şeylere saldırayım bari😂
Forbest mi ?

Ben her yemeği eğer ki tencerede kalırsa ikinci kez koymuyorum buzluğa ativeriyorum.
Bazen insanin pisirecek vakti olmuyor cikariveriyorsun çorbayı yemeği buzluktan .
Pogacalari da pişirip ilidiktan sonra özellikle buzluğa atarım.

Bazen kahvaltıda bunaliyorsun ne pisirsem ne pişirsem.

Çıkarıp buzluktan fırında hemen şokluyorum çeşit oluyor
Deneyenleriniz elbette vardır
Pamuk gibi yeni pişmiş gibi oluyor
evet bende hamur islerini oyle yaparim, bazen pisirmeden attigim boreklerde oluyor, cikarip pisiriyorum

Back