- 17 Aralık 2015
- 26.847
- 48.979
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.781
daire dövizden altindan daha cok getirisi olacak bir seymi?deniz hanım bu konuyu konuşmaya başlarsak, istediğimiz gibi konuşamayız. ben kısaca çok haklısınız diyeyim.
ben kendimce bir yol haritası oluşturdum, bireysel tercihim gayrimenkul oldu. tapularımızın hukuki sıhhatine bir şey olacak noktaya geldiysek, zaten ne konuşsak boş...
Şu anda, bankaya/krediye bulaşmadan ev parası toplamaya çalışıyorum deli gibi. Birden fazla bankada altın hesabım var, eş zamanlı çoğalıyorlar, şu an İzmir'de bazı bölgelerde giriş kat vs eski binalarda daire almaya çalışıyorum, iki bankadaki altın hesabı toplamını, bir miktar dövizle beraber daireye çevirip, tekrar başlayacağım. iyi ihtimal kentsel dönüşüm, kötü ihtimal her türlü radarın altında kalacak değerde göze batmayacak mülk.
Rahmetli anneannem böyleydi, eli çok bol yapar yapar mahallede tek yaşayanlara dağıttırırdı bize ya da evine gelene hemen bir sofra kurardı.Yazık la kimin cocuğuysan
kızın corbalarini boyle yapacagim, kapak yeni olmak zorundami abla ?Misal mercimek çorbası yapiyorum hemen kaynar kavanoza koyup ters ceviriyorum genelde kapaklarim yeni oluyor soğuyuncada dolaba hazır yemek mis gibi y.mercimek barbunya kuru ne bilim hersey olur bütün çorba cesitleri
Bence öyle deniz.daire dövizden altindan daha cok getirisi olacak bir seymi?
Yok aslında ama ben sık sık alırım bazen cevirince tasanlar oluyor taşmamalı normalde tabi sıkı kapayıp hızlıca cevir akan olursa kapak değiştirkızın corbalarini boyle yapacagim, kapak yeni olmak zorundami abla ?
annem evini 2011 de aldi, 135 bindi simdi 400 binBence öyle deniz.
Şuanki kurlar akıl almaz bir durumda ama atıyorum 2005 2010 senesinde alınan altının getirisi, bir dairenin yanında çok çok düşük kalıyordur.
Hafta içi kapaklara saldıran bir kadın görürseniz o benimdirYok aslında ama ben sık sık alırım bazen cevirince tasanlar oluyor taşmamalı normalde tabi sıkı kapayıp hızlıca cevir akan olursa kapak değiştir
hayır.daire dövizden altindan daha cok getirisi olacak bir seymi?
melemen gibi vakum yapmasi gerekiyor dimi, cevirince acilmayacak yaniYok aslında ama ben sık sık alırım bazen cevirince tasanlar oluyor taşmamalı normalde tabi sıkı kapayıp hızlıca cevir akan olursa kapak değiştir
Doğru orantılı artmış, 3 kat değerlenmiş.annem evini 2011 de aldi, 135 bindi simdi 400 bin
Geçen a101 de renkilerini gördüm filamingolu falan hemen aldım işi büyütüyomHafta içi kapaklara saldıran bir kadın görürseniz o benimdir
Aynen yavriko zaten açılmıyor havasını almadan açamazsın tadıda hiç değismiyormelemen gibi vakum yapmasi gerekiyor dimi, cevirince acilmayacak yani
Geçen yeni açılan bir mağaza keşfettim.Geçen a101 de renkilerini gördüm filamingolu falan hemen aldım işi büyütüyom
nere oraGeçen yeni açılan bir mağaza keşfettim.
1 milyoncuların modernize hali.
Bim a 101 reyonların iki katlı mağazası olduğunu düşün
Allahım gel bana dök paraları diyor resmen dükkan, kamyon dayayıp çıkarsın.
Bu hafta da gidip kavanoz, kapak ve bilimum şeylere saldırayım bari
Park caddesinde açılmış, saman pazarındaki dükkanlar gibi a dan z ye her türlü ev gereci ve ciddi uygun fiyatlara var.nere ora
gormeliyimPark caddesinde açılmış, saman pazarındaki dükkanlar gibi a dan z ye her türlü ev gereci ve ciddi uygun fiyatlara var.
bu arada evet 2010 da alinmis altinlarimla annemin evini degerlendirince daire daha fazla katlamisBence öyle deniz.
Şuanki kurlar akıl almaz bir durumda ama atıyorum 2005 2010 senesinde alınan altının getirisi, bir dairenin yanında çok çok düşük kalıyordur.
Daire olağanüstü haller dışında öyledir.bu arada evet 2010 da alinmis altinlarimla annemin evini degerlendirince daire daha fazla katlamis
AnaaaDimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olup kendimize masraf kapısı çıkardık bugün.
Mutfak evye bataryasını değiştirdik sıcak su geç geliyor diye, ana banyodakinin üzerine zarar veren bir kimyasal döküp paslandırdım zamanında.
Mutfaktan çıkanı ebeveyne, oradakini ana banyoya takalım dedik ama ana banyodaki her şeye rağmen çıkmadı, olmadı ve lavabo da kırıldı
Yahu ne pahalıymış lavabo ve batarya, cinlik yapacağız diye oturduğumuz yerde masraf sahibi olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?