- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.259
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.801
En baştan beri ben lavaboyu yenileme taraftarıydım, onu da hallettim çünküAnaaayeni birsey alınacak param olmadığı halde en bi sevdiğim
Direk ateşe verseydin bacim ne uğrasiyorsunEn baştan beri ben lavaboyu yenileme taraftarıydım, onu da hallettim çünkü
Domestosun kireç lekeleri için bir sıvısı vardı, onu döktüm ama sadece tuvalet içinmiş detayını niyeyse dikkate almadım.
Çelik olan her şey mahvoldu, batarya, labavo gideri, su boşalma alanı falan hatta fayans bile çatlak çatlak olmuştu
Bilseydim daha önceden kırıverirdim
Tek banyoya düştük, vanaları söküpDirek ateşe verseydin bacim ne uğrasiyorsun
Olur, dış bağımlı olursak 10 bin de olur.Konu ekonomiden çıkmış geyiğe dönmüş ama 3 sene önce 169,90 YL’ye aldığım kahve makinesi 1.500 TL olmuş. Böyle bir şey olabilir mi ya?
Napak bacim artik beyinlerimiz yandı zamdanKonu ekonomiden çıkmış geyiğe dönmüş ama 3 sene önce 169,90 YL’ye aldığım kahve makinesi 1.500 TL olmuş. Böyle bir şey olabilir mi ya?
Şimdi baktım 1535 TL miş. Altından daha çok değerlenmiş.Napak bacim artik beyinlerimiz yandı zamdanşu makinalardan alıcaktım çok hata ettim
bizim yakina metro geliyorDaire olağanüstü haller dışında öyledir.
İçine tadilat yaparsın, 50 bin koyarsın değerini 90 bin arttırırsın, altına mahallesine market okul vs açılır, değer katlar, metro gelir tadından yenmez falan filan.
Ondan yatırımlık alırken tüm seçenekleri ve iyi kira getirisi diye araştırmak lazım.
Şuan aynı şekilde ablama ev arıyoruz 500 bini geçmeyecek şekilde, daire yerine büyük projelerdeki 1+1 leri ve maksimum 4 senelik olmasını değerlendiriyoruz ki kiralar 2 bin ve üzeri.
Bu paraya kocaman daire de alınır ama kira getirisi o kadar yüksek olmaz, giderek katlamaz.
İnsanlar gibi havaların da dengesi şaştı valla şimdi diz boyu kar olması lazım dışarı şöyle baktım da bugün eline market torbası alan kendini dışarı atmış biz böyle yasakları çiğnemeye devam edersek işimiz çok zor
Ben her yemeği eğer ki tencerede kalırsa ikinci kez koymuyorum buzluğa ativeriyorum.Ben corba ve kurufasulyeyi hep öyle yapıyorum bilerek çok ve konserve şeklinde yapıp buzdolabına koyuyorum çok iyi oluyor hatta hediye ediyorum tanıdıklara
Ben yeni kapak kullanmiyorum hiçbir zaman bişey olmadıkızın corbalarini boyle yapacagim, kapak yeni olmak zorundami abla ?
Forbest mi ?Geçen yeni açılan bir mağaza keşfettim.
1 milyoncuların modernize hali.
Bim a 101 reyonların iki katlı mağazası olduğunu düşün
Allahım gel bana dök paraları diyor resmen dükkan, kamyon dayayıp çıkarsın.
Bu hafta da gidip kavanoz, kapak ve bilimum şeylere saldırayım bari
Deforme olmuyo mu ben genelde açarken bıçak kullanıyorum bidaha kullanamıyorumBen yeni kapak kullanmiyorum hiçbir zaman bişey olmadı
evet bende hamur islerini oyle yaparim, bazen pisirmeden attigim boreklerde oluyor, cikarip pisiriyorumBen her yemeği eğer ki tencerede kalırsa ikinci kez koymuyorum buzluğa ativeriyorum.
Bazen insanin pisirecek vakti olmuyor cikariveriyorsun çorbayı yemeği buzluktan .
Pogacalari da pişirip ilidiktan sonra özellikle buzluğa atarım.
Bazen kahvaltıda bunaliyorsun ne pisirsem ne pişirsem.
Çıkarıp buzluktan fırında hemen şokluyorum çeşit oluyor
Deneyenleriniz elbette vardır
Pamuk gibi yeni pişmiş gibi oluyor
Aa nasıl sigara böreği mi yoksa Herbörek için olabiliyor mu ? Bende deneyeyimevet bende hamur islerini oyle yaparim, bazen pisirmeden attigim boreklerde oluyor, cikarip pisiriyorum
Ben buzluktan çıkardığım kapağı musluktan kaynaRa yakın su akıtarak açıyorum.genlesmeyle açılıyor hiç bıçakla zorlamadimDeforme olmuyo mu ben genelde açarken bıçak kullanıyorum bidaha kullanamıyorum
Bıçakla havasını aliyorsun ama deforme olmuyorDeforme olmuyo mu ben genelde açarken bıçak kullanıyorum bidaha kullanamıyorum
Buzluğa cam mı atiyorsunBen buzluktan çıkardığım kapağı musluktan kaynaRa yakın su akıtarak açıyorum.genlesmeyle açılıyor hiç bıçakla zorlamadim
Ya öğrendiğim iyi oldu genelde Bi sefer de atardım tutmaz bidaha diyeBıçakla havasını aliyorsun ama deforme olmuyorbaya bi kullanıliyor ama ben genede sık sık değisiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?