Geçinemeyenler kulübü

Anaaa yeni birsey alınacak param olmadığı halde en bi sevdiğim
En baştan beri ben lavaboyu yenileme taraftarıydım, onu da hallettim çünkü
Domestosun kireç lekeleri için bir sıvısı vardı, onu döktüm ama sadece tuvalet içinmiş detayını niyeyse dikkate almadım.
Çelik olan her şey mahvoldu, batarya, labavo gideri, su boşalma alanı falan hatta fayans bile çatlak çatlak olmuştu

Bilseydim daha önceden kırıverirdim

Direk ateşe verseydin bacim ne uğrasiyorsun

bizim yakina metro geliyor

İnsanlar gibi havaların da dengesi şaştı valla şimdi diz boyu kar olması lazım dışarı şöyle baktım da bugün eline market torbası alan kendini dışarı atmış biz böyle yasakları çiğnemeye devam edersek işimiz çok zor

Ben corba ve kurufasulyeyi hep öyle yapıyorum bilerek çok ve konserve şeklinde yapıp buzdolabına koyuyorum çok iyi oluyor hatta hediye ediyorum tanıdıklara
Ben her yemeği eğer ki tencerede kalırsa ikinci kez koymuyorum buzluğa ativeriyorum.
Bazen insanin pisirecek vakti olmuyor cikariveriyorsun çorbayı yemeği buzluktan .
Pogacalari da pişirip ilidiktan sonra özellikle buzluğa atarım.

Bazen kahvaltıda bunaliyorsun ne pisirsem ne pişirsem.

Çıkarıp buzluktan fırında hemen şokluyorum çeşit oluyor
Deneyenleriniz elbette vardır
Pamuk gibi yeni pişmiş gibi oluyor

Forbest mi ?

evet bende hamur islerini oyle yaparim, bazen pisirmeden attigim boreklerde oluyor, cikarip pisiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…