• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Igarka ama seni kirmam. Agrili da olurum 🤪

Gecen bi topikte konusuyoruz. Dogalgaz faturam 90 lira geldi. Niye? Cunku daha kis gelmedi diye dusunuyorum 😝😝😝 beni linç edecekseniz edin. Bol mayonez yiyoruz sicak tutuyo 🤪🤪
diyetteyken okumak çok iyi geldi...........

Igarka ama seni kirmam. Agrili da olurum 🤪

Gecen bi topikte konusuyoruz. Dogalgaz faturam 90 lira geldi. Niye? Cunku daha kis gelmedi diye dusunuyorum 😝😝😝 beni linç edecekseniz edin. Bol mayonez yiyoruz sicak tutuyo 🤪🤪
yorum yokkk .kızgın bir şekilde doğalgaz faturama bakıyorumm şu ann :kızgın:

Annemin bi arkadasi covid pozitif cikti. Annem de gorusmus malesef. Geldi 1 sise vodka icti. Diyor ki gebermistir mikrop di mi🤪🤪🤪 yasayabiliyorsa yasasin s...siz simdi 😝
çok temiz vodka iciyosunuz ama allah var simdi 😁
eskiden ankara cayyolunda bir yerde calisiyordum, cokca rus musterimiz vardi, kahvaltida basliyolardi ama insan hicmi sarsilmaz ya.
ben vodka icince 1 saat masanin ortusunun desenlerine bakiyorum anlamsiz anlamsiz 😂

eskiden ankara cayyolunda bir yerde calisiyordum, cokca rus musterimiz vardi, kahvaltida basliyolardi ama insan hicmi sarsilmaz ya.
ben vodka icince 1 saat masanin ortusunun desenlerine bakiyorum anlamsiz anlamsiz 😂
öyle deme.tatilde otelde sivaslı bir karı kocayla arkadaş olmuştuk adam sünger gibi içermiş hiç ayık görmedimm.kadın yalnızlıktan bize takılıyorduu ama gece eğlencesinde bir baktımm o da sağlam içiciymişş.tek ayık ben olduğumdan çocuklara da ben gözkulak olmuştummm :rolleyes:

öyle deme.tatilde otelde sivaslı bir karı kocayla arkadaş olmuştuk adam sünger gibi içermiş hiç ayık görmedimm.kadın yalnızlıktan bize takılıyorduu ama gece eğlencesinde bir baktımm o da sağlam içiciymişş.tek ayık ben olduğumdan çocuklara da ben gözkulak olmuştummm :rolleyes:
sivasli diyince alkol konusunda onlari bi ayirican diger sehirlerden 😂😂😂

Peki benim diyetisyen olup ortalik yere "bol mayonez" tavsiyesi vermem 🤪🤪
Hocalarim gorse meslegi birakirlar.
benim meslek te sana yakın ama kurduğum sofrayı bir görsennnn atıveriyorummm çatal kaşığı sofra düzeni de neymişşş.alıştırmadımm evdekileri hergün beklerler diyeeeee:rolleyes:

Ben votka ictigimde bir şişeye yakin sek içtim .
Saf arkadaşım sek icillmez demiyor bana da bereket ki ölmedim .

En son ayağa kalktım sacim yanıyor bende diyorum etraf ne güzel aydınlanıyor kız saçı yanıyor diye geldi kafama vuruyo .
Çok yanmış değildi tabi de.

Sonra ayağa kalktım diyorum ya bı kustum öyle böyle değil gerçekten. Erkeğin uzağa iseyebilmesi gibi fiskiriyordu uzaklara inanmazsin belki ama

Back