- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.541
Sen bize zenginsin. Bizde üst sınır 2 ev.Yazlık kışlık tamam. Çok evi olanı almıyoruz
Ney, yazlığı mı var?
GeyikliGece bana verir misin yazlığı?
Şöyle bahçeli, havuzlu ve manzaralı ise 1 hafta kiralayayayım noluuur...
kadın akıllı boş boş geyik yapmıyor bizim gibi yatırım yapıyor kazanıyorrrr.o karınca biz ağustosböcüğüüüü
yatırımlık al yazlık alma millet üşüşürSen bize zenginsin. Bizde üst sınır 2 ev.Yazlık kışlık tamam. Çok evi olanı almıyoruz
güvenmiyorum ki belki çakma satacakdükkandan avm den netten alma pahalı.dolap tan sıfır ucuza alıyorum ben bu tür şeyleriiii.boşta kaldıkça araştır çok güzel şeyler varrr
bir çantamı koydum 1000e almıştım 1500den koydum biri 1300 olur mu yazmış içimden keriz dedim birileri de kesin bana keriz der olmaz namusumla magazaya veririm keriz olmamdükkandan avm den netten alma pahalı.dolap tan sıfır ucuza alıyorum ben bu tür şeyleriiii.boşta kaldıkça araştır çok güzel şeyler varrr
ben anlarım şıp diye .hem çakma ürün satmak yasak iade edersin siteye söyleyip kargo parasını bile ödemek zorunda geri alırken satıcı.güvenmiyorum ki belki çakma satacak
serbest piyasa ekonomisi adı ne kerizliğiii istediğin fiyata satarsınnn talep olsun yeterrrrrbir çantamı koydum 1000e almıştım 1500den koydum biri 1300 olur mu yazmış içimden keriz dedim birileri de kesin bana keriz der olmaz namusumla magazaya veririm keriz olmam
işte onlarla uğraşacak boşluk yok bende oldu olmadı kargoya götür et ıııhben anlarım şıp diye .hem çakma ürün satmak yasak iade edersin siteye söyleyip kargo parasını bile ödemek zorunda geri alırken satıcı.
yine de satmadım cantamı cünkü seviyorummmm 300 lira için ele vermemserbest piyasa ekonomisi adı ne kerizliğiii istediğin fiyata satarsınnn talep olsun yeterrrrr
ben kızın ayakkabısını bile 15 e sattım kargoladımm eskimişti bayağı.herşeyin alıcısı var.kitap oyuncak nevresim ne bulursam satıyorumm yerlerine yeni yeni ciciler alıyorumm üstünü kartla tamamlayıpp.fakir bir arkadaştannn öneriler bölümm 1işte onlarla uğraşacak boşluk yok bende oldu olmadı kargoya götür et ıııh
Ben satamam yahu, siz iyi mi bakıyorsunuz bu eşyalara?ben anlarım şıp diye .hem çakma ürün satmak yasak iade edersin siteye söyleyip kargo parasını bile ödemek zorunda geri alırken satıcı.
yok ya 15e eşya satmam ben fakir fukaraya dagıtırımben kızın ayakkabısını bile 15 e sattım kargoladımm eskimişti bayağı.herşeyin alıcısı var.kitap oyuncak nevresim ne bulursam satıyorumm yerlerine yeni yeni ciciler alıyorumm üstünü kartla tamamlayıpp.fakir bir arkadaştannn öneriler bölümm 1
Yazlık almayı düşünmez misiniz?Tamam gidiyom
Ahaha yok yazligim malesef.
Deme öyle bak bi yazligim bile yok
cey söyleyince bakmıştım yıırtık koyan bile varBen satamam yahu, siz iyi mi bakıyorsunuz bu eşyalara?
Özellikle çantaların 2 ayda askıları, sapları falan aşınıyor.
onları bile alırlarr uyguna verirsenn.bir alış satmaya bırakamazsın vallaBen satamam yahu, siz iyi mi bakıyorsunuz bu eşyalara?
Özellikle çantaların 2 ayda askıları, sapları falan aşınıyor.
Yazlık almayı düşünmez misiniz?
Yazlık lazım bize
Oteller pahalı, hepimiz birer haftadan kiralasak ohoooo, muhteşem gelir işte
Çüş, utanır yahu insan.cey söyleyince bakmıştım yıırtık koyan bile var
biz naif minnoşlarız piyasa bizi yerÇüş, utanır yahu insan.
Kaş, göltürkbükü, göcek falan olursa tadından yenmez
Yok cey ya ben yapamam, vermeyi yeğeliyorum.onları bile alırlarr uyguna verirsenn.bir alış satmaya bırakamazsın valla
sen biriktir pandemi azalınca satalımm onları fakiriz yahuu her fırsatı değerlendirmemiz lazımmmm.sineğin yağını çıkarmalıyızzzYok cey ya ben yapamam, vermeyi yeğeliyorum.
Hani çok çok değerli bir ürün olmalı ki satayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?