Geçinemeyenler kulübü

Sen bize zenginsin. Bizde üst sınır 2 ev.Yazlık kışlık tamam. Çok evi olanı almıyoruz

Tamam gidiyom
Ney, yazlığı mı var?
GeyikliGece bana verir misin yazlığı?
Şöyle bahçeli, havuzlu ve manzaralı ise 1 hafta kiralayayayım noluuur...

Ahaha yok yazligim malesef.

kadın akıllı boş boş geyik yapmıyor bizim gibi yatırım yapıyor kazanıyorrrr.o karınca biz ağustosböcüğüüüü

Deme öyle bak bi yazligim bile yok

dükkandan avm den netten alma pahalı.dolap tan sıfır ucuza alıyorum ben bu tür şeyleriiii.boşta kaldıkça araştır çok güzel şeyler varrr
bir çantamı koydum 1000e almıştım 1500den koydum biri 1300 olur mu yazmış içimden keriz dedim birileri de kesin bana keriz der olmaz namusumla magazaya veririm keriz olmam

bir çantamı koydum 1000e almıştım 1500den koydum biri 1300 olur mu yazmış içimden keriz dedim birileri de kesin bana keriz der olmaz namusumla magazaya veririm keriz olmam
serbest piyasa ekonomisi adı ne kerizliğiii istediğin fiyata satarsınnn talep olsun yeterrrrr

işte onlarla uğraşacak boşluk yok bende oldu olmadı kargoya götür et ıııh
ben kızın ayakkabısını bile 15 e sattım kargoladımm eskimişti bayağı.herşeyin alıcısı var.kitap oyuncak nevresim ne bulursam satıyorumm yerlerine yeni yeni ciciler alıyorumm üstünü kartla tamamlayıpp.fakir bir arkadaştannn öneriler bölümm 1

ben anlarım şıp diye .hem çakma ürün satmak yasak iade edersin siteye söyleyip kargo parasını bile ödemek zorunda geri alırken satıcı.
Ben satamam yahu, siz iyi mi bakıyorsunuz bu eşyalara?
Özellikle çantaların 2 ayda askıları, sapları falan aşınıyor.

yok ya 15e eşya satmam ben fakir fukaraya dagıtırım

C ceycey0406 bilir yatirimi severim.
Hangi beldeden bakiym
Kaş, göltürkbükü, göcek falan olursa tadından yenmez
Ben sürekli bakıyorum hatta bugün bir ilan daha gördüm, bizim oturduğumuz ve annemin evini satarsak 1 yazlık edemiyor, üzerine para koymak gerekiyor.
Yazlık çok değerlenen aynı zamanda inanılmaz kira getirisi olan bir mülk.
Aylık kiralar en az 40 50 bin falan/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…