- 8 Mart 2015
- 25.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.481
Bende düz yok ama her birkeni büyük alıyorum yarım numara.filmdelisi şeker şu düz parmak arası olmayan klasik birkenlerin kalıbı nasıl? Yorumlara baktım da buçuklu giyenler için alt numara alın demişler doğru mu???
Ben tatlandırıcı atıyorum ya, pandemide evde çay demlemeye başladık.İşte ben de zorunlu başladım, ama biraz sabredince bu halini çok sevdim. Siz de seversiniz diyorum ben de
O zaman ufak almiyim. Maaşımın anasını aglatmısımdır.Bende düz yok ama her birkeni büyük alıyorum yarım numara.
Arkada topuk kısmında yukarı bombe var ya, o canımı acıtmasın ya da parmak önündeki yükseltiye temas etmesin diye.
Aa dur kocamın var, ona da büyük aldık, altını almadık yani numarasının.
Bence büyüğünü al, yazın ayaklar şişip ödem yapıyor malum
Topuk kısmının arka tarafta biraz boşluk kalamsı lazım bende giyiyorum 37 giyerken 38 verdiler banada,daha rahat oturoyor ayağa.O zaman ufak almiyim. Maaşımın anasını aglatmısımdır.
Bir yıl oldu canım olmuyor .Ya ama şekerli de çay tadı gelmiyor ki bildiğin şekerli su içmek gibi. Ben şekeri bıraktım bildiğin çayın tadını almaya başladım. Daha güzel aslında sabretsen bir daha şekerli de içemezsin
O da kötü olmuş beBir yıl oldu canım olmuyor .
Çayı içemiyorum artık
Eskiden bir demlik biterdi tek basima
Plaj terliği aldım o öyle olmadı tam oturdu gıcık oldum iade de etmedim elimde patladı 200₺Topuk kısmının arka tarafta biraz boşluk kalamsı lazım bende giyiyorum 37 giyerken 38 verdiler banada,daha rahat oturoyor ayağa.
Ben sana dedim hacı, o terlik patlayacak ayağın kayma payı olması için büyük alman lazım diye.Plaj terliği aldım o öyle olmadı tam oturdu gıcık oldum iade de etmedim elimde patladı 200₺
birken diye bir markanin var oldugunuda burada ögrendigime göre fakir ama gururlu hayatima devam edebilirimO zaman ufak almiyim. Maaşımın anasını aglatmısımdır.
Faturasını herbişeyini attım sadece kutusu var Boyner mağazasına götürsem belki iade alırlar....Ben sana dedim hacı, o terlik patlayacak ayağın kayma payı olması için büyük alman lazım diye.
Ama ucuza da aldım bir daha sittin sene 200e düşmez kalsın boşver sjfmföfkBen sana dedim hacı, o terlik patlayacak ayağın kayma payı olması için büyük alman lazım diye.
Netten mi aldın?Faturasını herbişeyini attım sadece kutusu var Boyner mağazasına götürsem belki iade alırlar....
Evet netten aldım mailimde duruyor faturası. Ama yazın aynı terlik 400₺ olacak. Ayağımı koparmadığı müddetçe giyerim ben boşver söfkfkfkNetten mi aldın?
Öyle aldıysan fatura önemli değil, sanal faturalı ürünler zaten.
En canımı sıkan şey bu.Off herşeyin pahalı olmasından o kadar sıkıldım ki. Forumlara baktım da 2017de daha 120₺ olan crocslar su an 400₺. Yani bu tür seylere para yetistirmekten gına geldi. Yaza hazırlık 2 terlik 1 elbise aldım bu ay ya sadece 1000₺ bunalrw gitti valla bıktım ya gelmiyom gidiyom ben sıkıldım puf
Anladım, sen de haklısın ne diyeyim ki.Evet netten aldım mailimde duruyor faturası. Ama yazın aynı terlik 400₺ olacak. Ayağımı koparmadığı müddetçe giyerim ben boşver söfkfkfk
ama o x lerin kalıpları zaten büyük değil mi normal terliklerden.en azından bende ki x büyükkkk .x lerede iyi zam gelmişşş bu aradaaa değil mi film.Bende düz yok ama her birkeni büyük alıyorum yarım numara.
Arkada topuk kısmında yukarı bombe var ya, o canımı acıtmasın ya da parmak önündeki yükseltiye temas etmesin diye.
Aa dur kocamın var, ona da büyük aldık, altını almadık yani numarasının.
Bence büyüğünü al, yazın ayaklar şişip ödem yapıyor malum
Ceycey yaama o x lerin kalıpları zaten büyük değil mi normal terliklerden.en azından bende ki x büyükkkk .x lerede iyi zam gelmişşş bu aradaaa değil mi film.
benim ki fakir işi y adlı marketten almıştımm filmmCeycey ya
Yok, bence değil.
Tabii tabanları, malzemeleri ve modeline göre farklılıklar var.
Ahahahahbenim ki fakir işi y adlı marketten almıştımm filmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?